2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Valla cok yaşa güldürüyorsun insani. Allah da seni güldürsün. Dedigin dogru bizim kız iki yaşına geldi ortamizda yatiyor. (Millete akıl veriyordum ama kendim alıştırdım çocuğu yanıma) napim görmemişin çocuğu olunca öyle olur accik. Sepetinden tut yatagina kadar yepyeni duruyor.

Diğerleri de doğsun onları da yanina al canım sonra toplu halde ayırım yaparsin olmamı :)))) saka yapıyorum hee takiliyorum alınma sakin :)))))

Canım yaa yatarken nasıl boyama yapiyorsun esim de almış bana ama sırt ustu yatınca sanki kasiliyorum bebek rahatsız etmeye başlıyor yan yan da nasıl oluyor..esim de bana almış bugün evde oyalanayim diye..

Canım yaa yatarken nasıl boyama yapiyorsun esim de almış bana ama sırt ustu yatınca sanki kasiliyorum bebek rahatsız etmeye başlıyor yan yan da nasıl oluyor..esim de bana almış bugün evde oyalanayim diye..
Hastane yatagi ya bas kismini kaldirip masayi da önüme cekiyorum hafif yatar pozisyonda

Kızlar ben ferro sanal içiyorum esim in kuzeni normalde kabız yapar demişti o..ama ben gün de 3 veya 4 kez gayet rahat büyük abdestimi yapıyorum..sizlerin bağırsaklar nasıl doktora söylemiyorum çünkü o bana demiş ilacı veya kan ola cuma gerek yok demişti..kendim içiyorum ben..

Bende sadece onu iciyorum gunde birkez lavabo canim kabiz deilim bazen yediklerimden sanirim ishal gibi oluyorum boyle

Naptın canım.nasıl di günün..iyimisiniz..
İyiyiz canim,klasik pazar,kahvaltı kahve :)))sonra yemeğe çıktık güya ama ben tabi agrilardan duramadigim için erken kalkmak zorunda kaldık...Dün gecede kötü geçti çok agrim oluyor artık...Kaburgam sanki kırık gibi ağrıyor belim desen ayrı bacaklarım o tamamen değişik böyle işte kzuum sen nasılsın nasıl geçti günün

Selam kızlar. Bnmde sag göğsümün altı kaburga kısmı nefes aldıkça cok kötü batıyor,

Selam kızlar. Bnmde sag göğsümün altı kaburga kısmı nefes aldıkça cok kötü batıyor,
Benimde sağ,geçen akşam hast gittim bunun için,sola yatarsak bu sefer o taraf agriyacakmis...Benim sürekli ağrıyor ve ara ara siddetleniyor dayanılmaz oluyor...Çaresi yokmuş ama ağrı kesici serum veririm ama 2 saat sonra tekrar agriyacak demişti dr

Aslında ben hep sola yatıyorum ama anlamdım cnm .karında gerildiği için kaburga arasındaki kasları da geriyor sanırım.bnm kızlar daha cok sag tarafıımda duruyorlar.

Aslında ben hep sola yatıyorum ama anlamdım cnm .karında gerildiği için kaburga arasındaki kasları da geriyor sanırım.bnm kızlar daha cok sag tarafıımda duruyorlar.
Bebekler buyudugu icin yerleri daraliyor bide ikiz dahada zor gercekten
Siden80 sağ tarafta ağrı var deyince sola yat o zamanda orası agriyacak demişti cnm ne bileyim ben takip etmiyorum aslında ne tarafa yattığımı çok ama suan yatamiyorum ağrıdan kalktım dolaşıyor
B Benurde şimdi şimdi anlıyorum cnm ikiz gebeliğin zorlugunu Allah var çok buyutmuyordum önceden hep kosusturuyordum ama şimdi agirlastim ilerideki haftalar nasıl geçecek diye düşünüyorum kara kara

Ay canim aynnen dunde ben alisverise cikim dedim cikmaz olaydim arabayi zor surdum ya belim agriyor popom agriyor neyse dedim magaza geziyorum anam ne kiyafet deneyebildim ne dolanabildim daha simdiden hamlamis gibiyim ya bunun son aylari kalakamicammi yerimden bilemedim bide ayak kramplari var cok.fena ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…