2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Iki gogus arasi dimi agrin canim benimde arada oluyor kramp tarzi sanciyorniye oluyorki orada agri anlamadim
Bnm sag kaburga kemiğinin üstü gibi.bir yere uzanamıyorum bile,sanki orada bir kas zedelenmesi var gibi.iki gmğüs arası sancı yapıorsa o mideden de kaynaklanıyor cnm. Bende de oluyor arada.

Bnm sag kaburga kemiğinin üstü gibi.bir yere uzanamıyorum bile,sanki orada bir kas zedelenmesi var gibi.iki gmğüs arası sancı yapıorsa o mideden de kaynaklanıyor cnm. Bende de oluyor arada.
Aynen mide galiba dedigin gibi sag tarfimdada var ama yirulunca ve araba surerken oluuor sanirim yorgunluktan aman hic hamilelik yasamadikki acemiyim.iste nerem agrisa korkuyorum

Slm kızlar nasılsınız bugun pek sesiniz çıkmamış hastane çantasını hazırlayan oldumu neler koydunuz. Ben bugün birşeyler bakayım diyorum ama gecelik konusu biraz kafama takıldı kaç beden olmalı daha kaç kilo alacagımız belli değil birde normal gecelikmi olmalı hamile geceliğimi pijmanın kullanışsız oldugu yazıyordu bi sayfada kaç gün kalacaksanız hastanede o kadar gecelik alın yanınıza diyor

Pijamayi hastanede çıkarmak çok zor oluyor lavaboya gidince heleki elinde kelebek filan olursa..hastanede yattığım surede çok zorlandim..ben gecelik alcam galiba canım..sevmiyorum gecelik giymeyi ama alt pijama iç çamaşır çok zor oluyor soymak giymek..

Canım benım bugün tetanoz ignem vardı,hemsireyle konuştum o kramplar kalsiyum eksikliğinden oluyormuş ilave al dedi ve günde en az 3 bardak süt iç haricinde dedi benim ikiz ya ondan ama sizde bol bol kalsiyum tuketin p aylardayiz artık Siden80 cnm seninde sağ kaburgamin agriyordu benim drlar görüştüm şimdi voltaren krem uygula oda kesmezse iğnesi ni yapıcam dedi bakalım inşallah rahatlatır seninde aklında olsun

Selam canım,ben hast çantasını hazırladım güya ama tamamlamadim daha çok eskigim var bende eksiklerimi sizin fikirlerinizle tamamlarim diye sizleri bekliyorum..Aynı şekilde bende gecelik düşünüyorum pijama ile ugrasamayiz ama dediğin gibi kaç kilo alırım bilemedigimden bakamıyorum..Ama birde doğumdan sonra giyeceksek e zaten göbek falan inmiş olacak :)

Canım doğru söylüyorsun pijama zor olur gecelik bakayım. Birde ben geçen gün markette kilot şeklinde ped gördüm sanırım o iyi olur hemde normal uzun pedm alsak? Bu arada gerçekten gecelikler ya çok sexy saten falan yada anne geceliği nasıl bulacaksak
Evet canım beden konusu çok karışık emzirme sütyeni alayım dedim onada ne kadar büyür bilemiyorum benim 80 B ye çıktı daha nekadar büyür bilmiyorum. Netten okudum insanlar 7. Ayınızda hazır olsun çantanız diyor ama 7. Ayımıza girdik ben hiç bir konuda netleşemiyorum. Ha birde biberon ve gögüs ucu kreminde karar veremedim sen aldınmı?

Evet artık hazırlamak lazım..Yok canım benim çantanın eksiklrinden ikiside,kremi en iyisini alayım diye bekliyorum işte biberonda da karar veremedim

Geçen gördüm ben iccamasircida vardı...hatta annanene geceliği gibi aldım..kısa kollu robodan üstünde bebek resmi var aslında hamile geceliği..esim in arkadaşı dedi..anane gibi olmuş in diye...ondan diyorum..ama penye sabahlık takımlı olanlar da vardı..loya kompedan da var burda...yaa ben hastaneye yattığımda ilk gun ped vermediler kendileri yapilan gazlı pamuklu bez steril onu takma mi söylediler..ped olayı için bir şey diyemeyecegim..hatta bu sefer serklaj da da pedi götürdüm..hemşire bunu köy bu gece dedi ki izmirin en pahalı sgk nin geçmediği zengin hastanesi bu dediğim ...

Cnm bugun agrım dahada arttı ya, oturup kalkmak bile cok zor oluyor.forumlarda inceledim.hamilelikte bu kaburga agrısını çeken çok olmuş ve doğuma kadar geçmemiş gecmezse nasıl dayanırım bilmiyorum.olmazsa dra giderim bende.

Ben de de var perşembe sorucam bakalım..birde temin yemekten kalkınca çok fena karnıma ağrı girdi gaz ağrısı gibi..çok fena ayaklarima vuruyor karnım in ağrısı...

Sadece bir ay kullanılmış concord neo bebek arabası puset ve anakucağı(oto koltuğu) 2015 model. İlgilenenlere fotoğraf gönderebilirim yeni bir araba almış gibi olursunuz.

Bende bugün çok kötüyüm kaburga ağrısı bir yandanda göbek deligim çok acıyor...Eyvah ya doğuma kadar geçmezse ne yaparız nasıl dayaniriz Allahım güç versin hepimize..Kremi sürdüm azda olsa rahatladım sende al cnm olmazsa

Ben de de var perşembe sorucam bakalım..birde temin yemekten kalkınca çok fena karnıma ağrı girdi gaz ağrısı gibi..çok fena ayaklarima vuruyor karnım in ağrısı...
Hadi ya canım geçmiş olsun..Eyvah ya ne oldu hepimize birden dökülüyoruz resmen

Allah yardımcımız olsun ya. Ne diyim artık.Allah yuzunuze baksın,yarın dra soracagım,şimdi bir minoset içtim.inşallah iyi gelir.

Kızlar yavaş yavaş dökülüyoruz sanırım:)) Allah beterinden korusun.gaz arar bende de oluyor.felaket şişiyorum. Karnımda agrıda oluyor. Ama kaburga agrısı hepsini unutturdu.

Hadi ya canım geçmiş olsun..Eyvah ya ne oldu hepimize birden dökülüyoruz resmen
Benimde gene bir kaç gündür kaburga sırt ağrım vardı sizi de okuyunca yanlız değilmişim dedim..belki haftası gereği artik daha hızlı büyüyecek ondandir..mesela burdaki bilgiye gore 24 te 600 kusur olan bebek 25 te 700 kusur diyor..herhalde geçiş süreci..ama su gaz ağrısı mi bebek gerilmesi mi ne olduğunu bilmediğim ağrı yi cozemedim..

Kızlar yavaş yavaş dökülüyoruz sanırım:)) Allah beterinden korusun.gaz arar bende de oluyor.felaket şişiyorum. Karnımda agrıda oluyor. Ama kaburga agrısı hepsini unutturdu.
Beni de bu karin ağrısı sırt agrimi unutturdu..sabah kalktım sırtım agirmiyordu..sonra boyama filan yaptım bilir daha başladı kaburga ağrısı..esim diyor benimde ağrıyor kapı cam açık usuttuk galiba diyor..tas gibi sanki alt karnım..keske gaz olsa..yemekteyken kotu hissettim kendimi kalkınca birden...

Ayy benimki bu saatte gup gup ziplatiyor karnımı ne yapıyor çok merak ediyorum keske birşey olsada görsem su anda...hic geceleri uyuyamıyorum artik..karnım rahat değilmiş gibi hissediyorum uykumda gobegimi nereye nasıl koycagimi şaşırıyorum..sizinde öyle mi kuzular..hep kesik kesik uykularım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…