2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Doktorunu ara canım...sıcak su torbası koysan..benim geçen öyle sırt ağrım geçmişti yukarilara koydum ama aşağı tarafa değil..
Saga sola yattiginda bacaklarını karnıma çektiğinde filan geçmiyor mu..
Heryerim ayrı ağrıyor cildiricam neler yaptım kuzum yok geçen birsey ama bu ara farkediyorum geceleri kötü oluyorum

Ben ilk gebeligimde kaburga agrisi cekmistim ama son aylara dogru baslamisti tabi ikiz gebelikte daha erken baslayabilir. Dogumdan sonra gecti malesef cünkü bebis yukari ciktikca oraya kolu bacagi biseyi dayaniyor ve o bu agriyi yapior. Allah kolaylik versin hepimize.

Desene doğuma kadar gecmeyebilir diyorsun.Allah dayanma gucu versin hepimize.saglıklı dogsunlar da dayanaırız artık.

Sagol canim bende artirim diyorum bi turlu yapamdim arttirim artik cok sagool skntimiz bitmiyor kultur verdim ins trmiz cikar akintim var cunku beyaz kokusuz

Canim sen tek almistin dimi hastane cantani bende bitane var cok hos icindede bolmeleri var siyah rengi onu yapim diyorum icinin fotosunu atarmisin mumkunse takimlar hosuma gitmiyor cok basit

günaydın kızlar ben geçen hafta perşembe 2.aşımı oldum ama şeker yüklemesi yaptırmadım siz yaptıracak mısınız?

Canim sen tek almistin dimi hastane cantani bende bitane var cok hos icindede bolmeleri var siyah rengi onu yapim diyorum icinin fotosunu atarmisin mumkunse takimlar hosuma gitmiyor cok basit

Canım içinde 4 bölme var dışında 5 tane falan cep var,ayrıca alt acmasida var

Kizlar hasir sepetim var cok guzel kizima suslim istiyorum siz nasil alacaksiniz haxirlar cok dandik ya icime sinmedi guzel model bulursaniz nerde oldugunu soyleyin buyuk magazalar tabi varsa ugrasmim

Ayni boyle benimkide canim biberon icin iki bolme var bir tane normal bolme bide onde bolmesi var rengide siyah almim ozman cunku kolay kolay begenemiyorum canta ben evde olsam cekerdim.resmini ya cekim eve gidince
Almana gerek yok canım o zaman bu tarzsa,bende begenmedim başka cantalari bu en azından kötü durmaz

Eki Görüntüle 1632500 Eki Görüntüle 1632501
Canım içinde 4 bölme var dışında 5 tane falan cep var,ayrıca alt acmasida var
Sonra da bebek çantası olarak mi kullanacaksin canım sen bunu..nasıl agrin geçtimi ben dun kaaburgamin üstüne sıcak su yaptım..birde gece yarisi uyurken sağa dönerken birden çok şiddetli sağ kasigima ağrı saplandı ağlayacaktım nerdeyse..bu gece 4.30 tu uyumuşum en son..ben sırt çantası gibi olanlardan istiyorum..tek omuzda veya elde biryere giderken taşıyamam çantayı sırtıma bebeği önüme taktim mi oldu bu is diyorum hem bel fıtığı filan olduğu için duruşunda iyice bozulmaz..olmamı öyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…