Yeni haftaya girince butun sitelerdeki hafta gelişimi ni okuyorum..bir burası ni kesfetmemistim :))))http://www.annesininmelegi.com/2012...-gelisim-beslenme-bakim-egitim/hamilelik.html
Kızlar burda yazıyor . 25. Haftada boyle ağrı olurmuş.okuyun derim.
Doktorunu ara canım...sıcak su torbası koysan..benim geçen öyle sırt ağrım geçmişti yukarilara koydum ama aşağı tarafa değil..Kızlar ben çok kotuyum ya ağrı geçer gibi oluyor sonra dahada kötü
Saga sola yattiginda bacaklarını karnıma çektiğinde filan geçmiyor mu..Kızlar ben çok kotuyum ya ağrı geçer gibi oluyor sonra dahada kötü
Doktorunu ara canım...sıcak su torbası koysan..benim geçen öyle sırt ağrım geçmişti yukarilara koydum ama aşağı tarafa değil..
Heryerim ayrı ağrıyor cildiricamSaga sola yattiginda bacaklarını karnıma çektiğinde filan geçmiyor mu..
hizli büyüme dönemindeler Allah kolaylik versin canim.Heryerim ayrı ağrıyor cildiricamneler yaptım kuzum yok geçen birsey ama bu ara farkediyorum geceleri kötü oluyorum
Bende burayı kaburga agrısı yazınca buldum:)Yeni haftaya girince butun sitelerdeki hafta gelişimi ni okuyorum..bir burası ni kesfetmemistim :))))
Desene doğuma kadar gecmeyebilir diyorsun.Allah dayanma gucu versin hepimize.saglıklı dogsunlar da dayanaırız artık.Ben ilk gebeligimde kaburga agrisi cekmistim ama son aylara dogru baslamisti tabi ikiz gebelikte daha erken baslayabilir. Dogumdan sonra gecti malesef cünkü bebis yukari ciktikca oraya kolu bacagi biseyi dayaniyor ve o bu agriyi yapior. Allah kolaylik versin hepimize.
Amin canim cumlemizehizli büyüme dönemindeler Allah kolaylik versin canim.
Sagol canim bende artirim diyorum bi turlu yapamdim arttirim artik cok sagool skntimiz bitmiyor kultur verdim ins trmiz cikar akintim var cunku beyaz kokusuzCanım benım bugün tetanoz ignem vardı,hemsireyle konuştum o kramplar kalsiyum eksikliğinden oluyormuş ilave al dedi ve günde en az 3 bardak süt iç haricinde dedi benim ikiz ya ondan ama sizde bol bol kalsiyum tuketin p aylardayiz artıkSiden80 cnm seninde sağ kaburgamin agriyordu benim drlar görüştüm şimdi voltaren krem uygula oda kesmezse iğnesi ni yapıcam dedi bakalım inşallah rahatlatır seninde aklında olsun
Canim sen tek almistin dimi hastane cantani bende bitane var cok hos icindede bolmeleri var siyah rengi onu yapim diyorum icinin fotosunu atarmisin mumkunse takimlar hosuma gitmiyor cok basitSelam canım,ben hast çantasını hazırladım güya ama tamamlamadim daha çok eskigim var bende eksiklerimi sizin fikirlerinizle tamamlarim diye sizleri bekliyorum..Aynı şekilde bende gecelik düşünüyorum pijama ile ugrasamayiz ama dediğin gibi kaç kilo alırım bilemedigimden bakamıyorum..Ama birde doğumdan sonra giyeceksek e zaten göbek falan inmiş olacak :)
28.haftada yaptiracam bende yaptirmak istemedim ama doktor istedi diye yapscsmgünaydın kızlar ben geçen hafta perşembe 2.aşımı oldum ama şeker yüklemesi yaptırmadım siz yaptıracak mısınız?
Bende yaptırdım canımgünaydın kızlar ben geçen hafta perşembe 2.aşımı oldum ama şeker yüklemesi yaptırmadım siz yaptıracak mısınız?
Ayni boyle benimkide canim biberon icin iki bolme var bir tane normal bolme bide onde bolmesi var rengide siyah almim ozman cunku kolay kolay begenemiyorum canta ben evde olsam cekerdim.resmini ya cekim eve gidinceEki Görüntüle 1632500 Eki Görüntüle 1632501
Canım içinde 4 bölme var dışında 5 tane falan cep var,ayrıca alt acmasida var
Almana gerek yok canım o zaman bu tarzsa,bende begenmedim başka cantalari bu en azından kötü durmazAyni boyle benimkide canim biberon icin iki bolme var bir tane normal bolme bide onde bolmesi var rengide siyah almim ozman cunku kolay kolay begenemiyorum canta ben evde olsam cekerdim.resmini ya cekim eve gidince
Sonra da bebek çantası olarak mi kullanacaksin canım sen bunu..nasıl agrin geçtimi ben dun kaaburgamin üstüne sıcak su yaptım..birde gece yarisi uyurken sağa dönerken birden çok şiddetli sağ kasigima ağrı saplandı ağlayacaktım nerdeyse..bu gece 4.30 tu uyumuşum en son..ben sırt çantası gibi olanlardan istiyorum..tek omuzda veya elde biryere giderken taşıyamam çantayı sırtıma bebeği önüme taktim mi oldu bu is diyorum hem bel fıtığı filan olduğu için duruşunda iyice bozulmaz..olmamı öyle...Eki Görüntüle 1632500 Eki Görüntüle 1632501
Canım içinde 4 bölme var dışında 5 tane falan cep var,ayrıca alt acmasida var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?