Hasır sepeti niye süsleyeceksin canım..ben çok cahilim bu konuda yaa...Kizlar hasir sepetim var cok guzel kizima suslim istiyorum siz nasil alacaksiniz haxirlar cok dandik ya icime sinmedi guzel model bulursaniz nerde oldugunu soyleyin buyuk magazalar tabi varsa ugrasmim
Ben bunu bebek çantası olarak aldım zaten canım hem ayili falan değil ondan tercih ettim :)Sonra da bebek çantası olarak mi kullanacaksin canım sen bunu..nasıl agrin geçtimi ben dun kaaburgamin üstüne sıcak su yaptım..birde gece yarisi uyurken sağa dönerken birden çok şiddetli sağ kasigima ağrı saplandı ağlayacaktım nerdeyse..bu gece 4.30 tu uyumuşum en son..ben sırt çantası gibi olanlardan istiyorum..tek omuzda veya elde biryere giderken taşıyamam çantayı sırtıma bebeği önüme taktim mi oldu bu is diyorum hem bel fıtığı filan olduğu için duruşunda iyice bozulmaz..olmamı öyle...
Bebek sekeri koymak icin canim sonrada odasinda duracak icine birseyler koyatiz sabunu yagi falan gibiHasır sepeti niye süsleyeceksin canım..ben çok cahilim bu konuda yaa...
Bende istemiyorum ayılı dayılı bir şey normal okul çantası gibi kullanıyordu arkadaşım sanki..sırt çantası taşımak daha rahat gibi geliyor bana..izmirden benle bir olan arkadaşım da biz gibi ağrı çekiyormuş..bu hafta sonu bebegin ağırlığı 790 gözüküyor baksana canım bebek takviminde geçen hafta 640 ti..ondan bence bu ağrılar heleki sizde çift kati yaşanıyor..ki benim ağrı esigim çok kuvvetlidir..ağlayacaktım gece..sizin de çektiğinizi bilmesem gece 12 1 arayacaktım doktoru..kasık ağrısı bele vurmuyor diye de çok takmamaya çalışıyorum..doğum ağrısı bambaşka birşey di..tirmalaniyordum ben yatakta..uyuyabiliyorum demekki öyle erken doğum sebebi değil..4.30 tan aralıksız uyumuşum ama genede hem persembe hem salı iki doktorada soracagim..dun çok boyama yaptım sırt ağrım ondan oldu galiba benim..Ben bunu bebek çantası olarak aldım zaten canım hem ayili falan değil ondan tercih ettim :)
Bende dün gece çok geç uyudum agrilardan ne yaptıysam geciremedim bi şekilde uyudum sonunda saat kaçtı haberim yok...
Hazır mi alcanız bebek şekerini kendiniz mi yapcaniz canım..bir arkadaş burdan kendi yapmisti..belki hem meşguliyet olsun diye bende kendim yaparım hoş esim yeni adetler çıkarma mevlutte dagitiliyor onlar desede..tüketici toplumu olmuşuz iyice :))))Bebek sekeri koymak icin canim sonrada odasinda duracak icine birseyler koyatiz sabunu yagi falan gibi
Canim kutulari hazir satiliyor zaten sende badem sekri alip koyuyorsun uzerinede yazisini cikarttitip takiyosun cok basit yani yetenek de istemiyor ya heves iste abartmadan yapicaz bide kurabiye yapim iki cesit diyorum sezeryan ya cam kavanozlara koyup ustunede hosgeldin kiizmn adi bide ☺bulamdik ya daha oyle iste yani hazir hicbirsey almam pastada yaptirtmam sevmem hazir seyleri emek vermeliyimHazır mi alcanız bebek şekerini kendiniz mi yapcaniz canım..bir arkadaş burdan kendi yapmisti..belki hem meşguliyet olsun diye bende kendim yaparım hoş esim yeni adetler çıkarma mevlutte dagitiliyor onlar desede..tüketici toplumu olmuşuz iyice :))))
Bende bebek cantasini sirt cantasi alacagim.daha kullanisli geliyor bana, hastane cantasini da , kucuk valiz yapacagimSonra da bebek çantası olarak mi kullanacaksin canım sen bunu..nasıl agrin geçtimi ben dun kaaburgamin üstüne sıcak su yaptım..birde gece yarisi uyurken sağa dönerken birden çok şiddetli sağ kasigima ağrı saplandı ağlayacaktım nerdeyse..bu gece 4.30 tu uyumuşum en son..ben sırt çantası gibi olanlardan istiyorum..tek omuzda veya elde biryere giderken taşıyamam çantayı sırtıma bebeği önüme taktim mi oldu bu is diyorum hem bel fıtığı filan olduğu için duruşunda iyice bozulmaz..olmamı öyle...
Senin haftan azcik geri ya bu haftaya gelince inşallah biz gibi ağrın sizin olmaz..onları almak dert canım iste çarşıya gidip dükkanları gezmek lazim ondan gözüm korkuyor..evde yapması dert değil zaten..onu bilemiyorum ne yapcagimi..alışveriş kısmı bana sorun..daha kızıma adam akilli birşey bile alamadım..Canim kutulari hazir satiliyor zaten sende badem sekri alip koyuyorsun uzerinede yazisini cikarttitip takiyosun cok basit yani yetenek de istemiyor ya heves iste abartmadan yapicaz bide kurabiye yapim iki cesit diyorum sezeryan ya cam kavanozlara koyup ustunede hosgeldin kiizmn adi bide ☺bulamdik ya daha oyle iste yani hazir hicbirsey almam pastada yaptirtmam sevmem hazir seyleri emek vermeliyim
Bizim evde küçük valiz yok biliyormusun canım :) hatta dayım rahmetli oluncaya kadar valizimiz bile yoktu.o vefat edince eşyalarını paylaştık ben valizini aldım oda en büyük boy :))))))Bende bebek cantasini sirt cantasi alacagim.daha kullanisli geliyor bana, hastane cantasini da , kucuk valiz yapacagim
anladım cnm :)28.haftada yaptiracam bende yaptirmak istemedim ama doktor istedi diye yapscsm
Bence gün içinde yoruluyoruz..ben boyama yapıyorum kendimi kaptırdım ondan beri daha fazla ağrı hissediyorum ...birde benim bıdık geceleri uyanık..gündüz hep uyuyor..dun gece esim gıdıkladı karnımı uykusunda resmen ilgi istiyor o zaman sakinleşti durdu..esim de uyudu haliyle adam gene başladı sonra tepinmeye şimdiden boyle yandık :)))) esim de bak babası okşayınca duruyor diyor..Slm kizlar agrilarimiz insallab gecer nedense hep geceleri oluyor bende son bir haftadir dogru duzgun uyuyamiyorum inanilmaz mide agrim var agria bir saatte bir uyaniyorum basucuma meyve koyuyorum tatli bir meyve kalkip yiyip yatiyorum tam uykuya daliyorum sonra tekrar agriyla uyaniyorum benim zaten gastritim vardi hamilelikte tetikledi galiba bu arada benim karnima sik sik kramp giriyor insallah onemli birsey degildir yarin ultrasonumuz var turkiyede yaptirdigima pek guvenmediler birde kendileri bakmak istiyor ayrintili valla benimde isime geldi
Kzuum ya kisin dogiracaz bende gecelik dusundum ama kullanisli diye nasil olur bilemedim esofman sorun oluyor gercekten elinde serum olunca falan bilemedimserenci canim seninde benim gibi gecelik konusunda tereddutlerin vardi nasil olmali bedeni falan bugun yakin zamanda dogum yapmis birine sordum dediki ben mark spencer dan gecelik takiminalmistim medium gayet rahat oldu ic dis penyeymis bir takimda yinede pijama al ilk gunler gelelik kullanislinolsada insanin pijamayada ihtiyacinoluyormus beden olarakta normal medium veya large hani normal bedeninin bir ustu
Ay inasallah canim benim ya inan is yerinde azcik dolansam.agrim var markete gidiyorum yureyemiyoruk ah vah az once esim diyoki yemek yiyince yurusunde agirlaasti diyor valla ben hic duramiyorum ya siz hep evdesiniz ben izne ayrilana kadar ins birsey olmadan.atlatirim canimSenin haftan azcik geri ya bu haftaya gelince inşallah biz gibi ağrın sizin olmaz..onları almak dert canım iste çarşıya gidip dükkanları gezmek lazim ondan gözüm korkuyor..evde yapması dert değil zaten..onu bilemiyorum ne yapcagimi..alışveriş kısmı bana sorun..daha kızıma adam akilli birşey bile alamadım..
Pijama da gecelik te olsa ilk gün doğumdan sonra kan oluyor her yer batıyor..elde isr kelebek pijamanin altını çıkarmak çok zor oluyorKzuum ya kisin dogiracaz bende gecelik dusundum ama kullanisli diye nasil olur bilemedim esofman sorun oluyor gercekten elinde serum olunca falan bilemedim
Ben de wc ye giderken dün gece ahh diye diye gidiyorum..esim de noldu sancin mi var diyor hemen..yatmaktan da vücut hamlasiyor iste canım...kalktımı insan adim atamiyor robot gibi oldum azcik bulaşıkları yerlestireyim dedim temin gene karnım ağrıdı...aklım çıkıyor..annem Nasıl yapmış bana hamileyken trabzonun dağ köyünde karni burnunda koyun çeşmesinde çamaşır yıkıyor elinde...kardeşimde desen çalışıyordu işyerinde ağzı burnunda..tek bildiğim son gün annem karşı komşuyu çağır bilmem kim geliyor muş de gibi bir şey dedi..kadının doğum başlamış bir o zaman ahhh dediğini gördüm..hastaneye gitti zaten doğuma...Ay inasallah canim benim ya inan is yerinde azcik dolansam.agrim var markete gidiyorum yureyemiyoruk ah vah az once esim diyoki yemek yiyince yurusunde agirlaasti diyor valla ben hic duramiyorum ya siz hep evdesiniz ben izne ayrilana kadar ins birsey olmadan.atlatirim canim
Hakikaten canim bende oyle az is yapsam yoruluyorum dinlenince geciyor evimin iisni bile duzgun yapamiyorum yemek bile yapamiyorum dusun bugun.esime dedinki.herkesmi boyle acaba benmi anormalim ne.zormus su hamilelik.dedim ya ama tekmeledimi bayiliyorum yaBen de wc ye giderken dün gece ahh diye diye gidiyorum..esim de noldu sancin mi var diyor hemen..yatmaktan da vücut hamlasiyor iste canım...kalktımı insan adim atamiyor robot gibi oldum azcik bulaşıkları yerlestireyim dedim temin gene karnım ağrıdı...aklım çıkıyor..annem Nasıl yapmış bana hamileyken trabzonun dağ köyünde karni burnunda koyun çeşmesinde çamaşır yıkıyor elinde...kardeşimde desen çalışıyordu işyerinde ağzı burnunda..tek bildiğim son gün annem karşı komşuyu çağır bilmem kim geliyor muş de gibi bir şey dedi..kadının doğum başlamış bir o zaman ahhh dediğini gördüm..hastaneye gitti zaten doğuma...
Aynen canim ikisindende alip goturelim en iyisi hangisini giyersek artik ben toplam 7 kilo almisim eski kiloma gore ama karnim kucuk daha cok sismem herelda yada umarim diyimPijama da gecelik te olsa ilk gün doğumdan sonra kan oluyor her yer batıyor..elde isr kelebek pijamanin altını çıkarmak çok zor oluyorbizzat yaşadım..birde beni ilk gece yoğun bakim da tutmuşlardı ama öyle herkesin gözü açıktı bilinci yerinde muhabet ediyordu buz gibiydi oda zangır zangır titremiştim pijama olduğu halde...onu Çok iyi hatırlıyorum...üstüme kat kat örtü istedim ne de olsa normal doğumda olsa örtü filan da vermediler..refakatçi de yok zaten çok zor olmuştu...evde pijama giyerim hastanede gecelik herhalde..hatta hastane için 2 tane gecelik daha mantıklı gibi..ben zaten geçen ucuz ama penyesi çok güzel 25 tl ye hamile geceliği aldım..Çok şişman lamazsam onu da giyerim çeşit olur..
Benim ki çok sert vuruyor artik yan yatarken bile habire tekme atıyor hangi pozisyonda nasıl yatcagimi karistirdim valla..her hafta doktora gidiyorum nerdeyse...bu hafta özel Hastanedeki ne git cem perşembe günü..salı günü gene prof var...Hakikaten canim bende oyle az is yapsam yoruluyorum dinlenince geciyor evimin iisni bile duzgun yapamiyorum yemek bile yapamiyorum dusun bugun.esime dedinki.herkesmi boyle acaba benmi anormalim ne.zormus su hamilelik.dedim ya ama tekmeledimi bayiliyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?