2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Bende bugun endokrinologa kontrole gittim. Ölçtüğüm şeker ölçümlerini çıkan tahlil sonuçlarına baktı.Şükür hepsi çok iyi, diyeTisyenede gittim kontrole. 50 gr almışım 1 haftada.çok iyi dedi.aynen devam dedi. 6 ekİmde yeniden gideceğim.

Aynen canim ikisindende alip goturelim en iyisi hangisini giyersek artik ben toplam 7 kilo almisim eski kiloma gore ama karnim kucuk daha cok sismem herelda yada umarim diyim
23 ile 24 24 ile 25 arasında o kadar fark oluyor ki canım..kendim bile farkediyorum..bugün apartman aynasın da bu ne yaa dedim eşime kocaman olmuşum ben :)))

Şükür arkadaşım..bende geçen 2 haftada yarim kilo almıştım ama bakalım bu gidişte nolcak :))))

Şükür arkadaşım..bende geçen 2 haftada yarim kilo almıştım ama bakalım bu gidişte nolcak :))))
Zaten birisinin bnm hizimi kesmesi lazimdi:)) ama inan diyetten once bu kadar cok yemiyordum, isin icine ara ogunu sokunca metabolizma hizi da degisiyir sanirim, sen az almissin insallah boyle devam eder

Zaten birisinin bnm hizimi kesmesi lazimdi:)) ama inan diyetten once bu kadar cok yemiyordum, isin icine ara ogunu sokunca metabolizma hizi da degisiyir sanirim, sen az almissin insallah boyle devam eder
Eşim baskül aldı geçen evde vardı da bozulmuştu..yenisini almış kendi de spora gidiyor yaa paşam :) bide diyorki senin için aldım su yağ oranını filan gösteriyor..sürekli de tartı olunca evde tartiliyorum..doktorun tartisini baz alıyorum artik ben nasılsa 2 haftada bir tartıyor beni..iki haftada bir kontrol u sağlamış oluyorum :)

Benim şey im yanıyor sanki orda hareket var gibi hissediyorum..bu hafta da geçmek bilmedi..bugün de boyle hissediyorum..ama dinlenince kasık ağrım bel ağrım geçiyor..ayakta kalınca başlıyor ağrım kızlar yaaaa...

Cnm normal oyle olması,dinlenince gectiği için sorun yok,bende bel agrısı yok ama .yatakta saga sola donerken kasıgım agrıyor biraz

Cnm normal oyle olması,dinlenince gectiği için sorun yok,bende bel agrısı yok ama .yatakta saga sola donerken kasıgım agrıyor biraz
Gece uykumda sağ kasık im öyle bir ağrıdı dönerken uykumdan uyandım ağrısına yanmasına...allahım yardim etsin bize..bitsin korkularımız 30 â kadar biraz daha rahat olsak..ağrı sizi olmasa çok iyi olcak..

Cnm gecen her gun icin sukrediyorum, saglikla biter insallah gunlerimiz, bnm sag kasigimada gece cok kotu kramp girdi, ama 5 dk ya gecti,buyuk ihtimal yatarken kendimide kasiyorum sanirim,

Benimde sanki bıçak girdi çıktı çok fenaydı esim bile uyandı sesime..niye oluyorki..gece oldu gene başladı kaburga ağrımaya off..yatiyorumda daha ne yapcam bilemiyorum..Perşembe sorcam doktora kaburga yi kasık taki ağrıyı ..allahım bana ve arkadaşlarıma yardim et..bebeklerimize kavuşmamız için yanımızda ol gücünü hissettir bize sağlık sihat ver nolursun....
Cnm gecen her gun icin sukrediyorum, saglikla biter insallah gunlerimiz, bnm sag kasigimada gece cok kotu kramp girdi, ama 5 dk ya gecti,buyuk ihtimal yatarken kendimide kasiyorum sanirim,

Aminnn, senin kaburgaya nefes alıp verincemi sancı oluyor? Bnm hem oyle hem pozisyon değiştirirken tarifsiz bir acım var.

Kizlar aranizda en cok kiloyu ben almisim 16 kilo yemem degismedi aslinda biraz hareketlerim kisitlandi o kadar gecen hafta icinde kilo almadigim icin sevindim bugun ama ben oyle zannediyorumki insulinden dolayi kilo aldim normalde gunluk 25-30 arasi insulin aliyorken simdi 95 e cikmis hamilelik insulin ihtiyacimi artirdi insallah normal yemekle gelen kilo gibi degildir daha kolay gider dogumdan sonra diye umidediyorum 54 le hamile kaldim 25 inci haftamda 70 kiloyum

Aynen sert vuruyor korkutuyor bazen canim ben ayda 1 gidiyorum gecen sadece dedim belim agriyo bi bakin bebis ordami rahatmi diye oyle tmm birseyi yok dedi kisaca bakti elimde olsa bnde hergun gitcem trde bi baktirim diyorum,ama firsat bulursam

Kızlar dünden beri bir tanesi hareket etmiyor sabah çok hareketli oluyorlar normalde uyandım yine hareketsiz dr a geldim şimdi dua edin

E elegimmm B Benurde geldim kızlar dr dan çok şükür iyiler ödümüz koptu kıpır kıpır lar bütün gün dünden beri bir tanesinde hiç hareket yoktu birde dün kuaforde bir tane kadın takip et hareketlerini deyince panik yaptım sanırım biraz...Bi tanesi 730 digeride 754 gr olmuş ve biri kaburgamı sıkıştırıyormus...

Sevindim cnm kac haftalik oldular cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…