23 ile 24 24 ile 25 arasında o kadar fark oluyor ki canım..kendim bile farkediyorum..bugün apartman aynasın da bu ne yaa dedim eşime kocaman olmuşum ben :)))Aynen canim ikisindende alip goturelim en iyisi hangisini giyersek artik ben toplam 7 kilo almisim eski kiloma gore ama karnim kucuk daha cok sismem herelda yada umarim diyim
Şükür arkadaşım..bende geçen 2 haftada yarim kilo almıştım ama bakalım bu gidişte nolcak :))))Bende bugun endokrinologa kontrole gittim. Ölçtüğüm şeker ölçümlerini çıkan tahlil sonuçlarına baktı.Şükür hepsi çok iyi, diyeTisyenede gittim kontrole. 50 gr almışım 1 haftada.çok iyi dedi.aynen devam dedi. 6 ekİmde yeniden gideceğim.
Zaten birisinin bnm hizimi kesmesi lazimdi:)) ama inan diyetten once bu kadar cok yemiyordum, isin icine ara ogunu sokunca metabolizma hizi da degisiyir sanirim, sen az almissin insallah boyle devam ederŞükür arkadaşım..bende geçen 2 haftada yarim kilo almıştım ama bakalım bu gidişte nolcak :))))
Eşim baskül aldı geçen evde vardı da bozulmuştu..yenisini almış kendi de spora gidiyor yaa paşam :) bide diyorki senin için aldım su yağ oranını filan gösteriyor..sürekli de tartı olunca evde tartiliyorum..doktorun tartisini baz alıyorum artik ben nasılsa 2 haftada bir tartıyor beni..iki haftada bir kontrol u sağlamış oluyorum :)Zaten birisinin bnm hizimi kesmesi lazimdi:)) ama inan diyetten once bu kadar cok yemiyordum, isin icine ara ogunu sokunca metabolizma hizi da degisiyir sanirim, sen az almissin insallah boyle devam eder
Cnm normal oyle olması,dinlenince gectiği için sorun yok,bende bel agrısı yok ama .yatakta saga sola donerken kasıgım agrıyor birazBenim şey im yanıyor sanki orda hareket var gibi hissediyorum..bu hafta da geçmek bilmedi..bugün de boyle hissediyorum..ama dinlenince kasık ağrım bel ağrım geçiyor..ayakta kalınca başlıyor ağrım kızlar yaaaa...
Gece uykumda sağ kasık im öyle bir ağrıdı dönerken uykumdan uyandım ağrısına yanmasına...allahım yardim etsin bize..bitsin korkularımız 30 â kadar biraz daha rahat olsak..ağrı sizi olmasa çok iyi olcak..Cnm normal oyle olması,dinlenince gectiği için sorun yok,bende bel agrısı yok ama .yatakta saga sola donerken kasıgım agrıyor biraz
Cnm gecen her gun icin sukrediyorum, saglikla biter insallah gunlerimiz, bnm sag kasigimada gece cok kotu kramp girdi, ama 5 dk ya gecti,buyuk ihtimal yatarken kendimide kasiyorum sanirim,Gece uykumda sağ kasık im öyle bir ağrıdı dönerken uykumdan uyandım ağrısına yanmasına...allahım yardim etsin bize..bitsin korkularımız 30 â kadar biraz daha rahat olsak..ağrı sizi olmasa çok iyi olcak..
Cnm gecen her gun icin sukrediyorum, saglikla biter insallah gunlerimiz, bnm sag kasigimada gece cok kotu kramp girdi, ama 5 dk ya gecti,buyuk ihtimal yatarken kendimide kasiyorum sanirim,
Aminnn, senin kaburgaya nefes alıp verincemi sancı oluyor? Bnm hem oyle hem pozisyon değiştirirken tarifsiz bir acım var.Benimde sanki bıçak girdi çıktı çok fenaydı esim bile uyandı sesime..niye oluyorki..gece oldu gene başladı kaburga ağrımaya off..yatiyorumda daha ne yapcam bilemiyorum..Perşembe sorcam doktora kaburga yi kasık taki ağrıyı ..allahım bana ve arkadaşlarıma yardim et..bebeklerimize kavuşmamız için yanımızda ol gücünü hissettir bize sağlık sihat ver nolursun....
Aynen sert vuruyor korkutuyor bazen canim ben ayda 1 gidiyorum gecen sadece dedim belim agriyo bi bakin bebis ordami rahatmi diye oyle tmm birseyi yok dedi kisaca bakti elimde olsa bnde hergun gitcem trde bi baktirim diyorum,ama firsat bulursamBenim ki çok sert vuruyor artik yan yatarken bile habire tekme atıyor hangi pozisyonda nasıl yatcagimi karistirdim valla..her hafta doktora gidiyorum nerdeyse...bu hafta özel Hastanedeki ne git cem perşembe günü..salı günü gene prof var...
evet bu haftalardan sonra,aliniyormus asil kilo zaten cnm23 ile 24 24 ile 25 arasında o kadar fark oluyor ki canım..kendim bile farkediyorum..bugün apartman aynasın da bu ne yaa dedim eşime kocaman olmuşum ben :)))
Canim doktor demeden ben diyim hicbirseyi yok oglunun telasin bosuna bence haber bekliyoz canimKızlar dünden beri bir tanesi hareket etmiyor sabah çok hareketli oluyorlar normalde uyandım yine hareketsiz dr a geldim şimdi dua edin
Cnm birsey yoktur aklina kotu seyler getirmeKızlar dünden beri bir tanesi hareket etmiyor sabah çok hareketli oluyorlar normalde uyandım yine hareketsiz dr a geldim şimdi dua edin
Sevindim cnm kac haftalik oldular cnmE elegimmm B Benurde geldim kızlar dr dan çok şükür iyiler ödümüz koptu kıpır kıpır lar bütün gün dünden beri bir tanesinde hiç hareket yoktu birde dün kuaforde bir tane kadın takip et hareketlerini deyince panik yaptım sanırım biraz...Bi tanesi 730 digeride 754 gr olmuş ve biri kaburgamı sıkıştırıyormus...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?