2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Kızlar bacak kramplari demir eksikliğinden kaynaklanabiliyormus haricindeki diğer vitaminleri illede almak zorunda değilsin dedi ama demiri günde iki ye bile cikarabilirsin dedi hatta dogumdan sonra bile kullanmak lazımmış aklinizda olsun sizinde,birde bebeklerin hareketlerini bu haftalarda biz takip edemezmisiz 34 lü haftalarda hareket etmezse panik durumu normal ama bu haftalarda her hareketi duyamazsiniz dedi

Ben de yazcaktım panik olma sen diye..bebekler den biri mutlaka daha sakin oluyor huylarida benzemeyecek bak görürsün canım..bir tanıdık var ilk çocuğu daha küçük 2.ye hamile kalıyor..aldır can diye gidiyor ikiz olduğunu duyunca kıyamıyor..onun oğlanlar öyleydi..biri o kadar ağlak duygusal oburu o kadar hırçın dediğim dedik..oburlu herşeye tamam derdi oburku her kendi dediği olsun isterdi..hırçın olan bazen oburunun kıyafetlerini giymek isterdi çünkü biri hep yeşil biri hep turuncu idi..oburkusu oturup ağlardı..cabbar olan al kardeşim sen de benimkini giy derdi mesela..sessiz olan hayatta giymek istemezdi...sakin ol bebislerini strese sokma..eee bir de yerleri daralıyor annesi gittikçe baksana kocaman olmuş..bizim marangozun karisi doğurmuş kizlar onun da ikizdi..biri 3200 diğeri 2800 muş..kaçıncı haftada doğurdu bilmiyorum ama kuveze girmemiş..darısı başımıza o inşallah kızlar...

Kaburga ağrısı kaburga ya sıkıştığı içinmi oluyormuş canım..ama benim ki tek yaa..gene sol taraf ağrıyor

Sukurler olsun cnm, kilolari da iyi

evet bu haftalardan sonra,aliniyormus asil kilo zaten cnm
Haftaya senin kide 600 kusur sonra sa 700 kusur olcak..o zaman hareketleri de daha belirgin olcak..daha keskin hissedeceksin bu hafta iyice sertleşti..ikizler de bu haftayı görmediğim için mi yoksa unutmusmuyum bilemedim..doktorum hareket iyidir hareketsiz bebekten kork mak lazim demişti..o kadar güçlü değil tekmeleri açamaz dikişleri dedi..

Masallah gözleri aydın hayırlı evlatlar olurlar inşallah...
Doğru söylüyorsun kuzum ama insanın elinde degilki herseyi geç sabah o uyandırır beni normalde tekmesiyle e dün hareketini hissetmedim sabah kalkincada hiç bir kipirdama hissetmeyince gitmeden görmeden edemezdim...Hee birde böyle olduğunda dr dediki,hemen birseyler ye yan yat dedi rahatsız olacak mutlaka tepki verecek dedi...
Kaburga ağrısı kaburga ya sıkıştığı içinmi oluyormuş canım..ama benim ki tek yaa..gene sol taraf ağrıyor
Kaburga agrısı çok meshurmus zaten son aylarda yukarı çıktığı icinmis canım. ..Dik dur kuzum olabildiğince hatta yatarken bile off o çok beter ben geceleri çok fena oluyorum kaburga agrim sirtimada vuruyor arti bacak sendromu da tutuyor gece dolasiyorum deli danalar gibi evin içinde,ama hatirlarsan ikimizde erken başladı kaburga ağrısı hatta hatirlarsan usuttuk mu diye konuşuyorduk ama meğer bebislerdenmis...

Cok sukur canim ya masaallah ogullarina hep iyi olun insallah

Aynen canim insallah buyusun saglikli olsun hareket etsin bol bol mutlu oluyorum her vurusunda sukurler olsun mucizelerimize

Valla usuttum ben diye pek onemsemedim sıcak su torbası ile geçen gün ağrım hafifledi..hadi senin ikiz canım çok alan yok daha fazla baskı hissetmen normal eee benimki tek..benim niye öyle...simdi de her tekme de alt tarafta sanki bir sizi var..acının ordan çıktığını hissediyorum..bir şey yiyince artik bilinçli tepki vermeye başladı bebekler yemek yedikten sonra çoğu bebek tepki verirmiş nette okudum..dun yemekten sonra çok farkettirdikendini mesela temin de yoğurt yedim hemen 10 dk da başladı tekmeler tepinmeler...o kadıncağızı dusunemiyorum kaç haftalik doğurdu bilmiyorum ama son zamanlar sabahlara kadar ağrıdan ağlıyormuş esi demiş eşime..allah bizede kolaylık versin inşallah...sırt ağrısı düz olunca mi gecermis..artik bu ağrı ile yaşamayı öğrenmek lazim gerek galiba canım..sende bel fıtığı var mi o da arttırıyor olabilir mi..

Merhaba guzel hamis arkadaslarim nasilsiniz haberlesemedik. Baya yazilmis buraya okudum tek tek. serenci canim masallh damat adaylarima yavas yavas buyuyorlar. Bende kizlarimi ozledim cookk. Yarin ozel bi hastaneye gidip goruneyim diordum....
Bnde 3 gundur annemlerdeyim cok iyi geldi bana. Bugun saglik ocagina gittim misafirim ddim 2. DoZ asimi yaptiracam ddm, yapamayiz ddi zaten daha sonralarida yapabilirsin ddi. Artik eve gidince yaparim. Tartildim 64 kg olmusum. Yani 10 kg kadr aldim hamilelkle. Arada agri falan oluyo alismaya calisiyorum. Benden boyle , sizde baska ne var ne yok canlar?

Bu hafta herkesin bir yerinde ağrı sizi vs var iste canım...iyi olmanıza sevindim..

Bende bugun ayrıntılı ultrasona gittim çok şükür herşeyi gayet iyi dedi kızım minnoşum 811 gr olmuş ultrason haftasına göre 24+6 yani üç gün ilerdeyiz. Tahmini dogum tarihi 31 aralık dedi ama dr 38. Haftada olabilir dedi yani aralıgın 2. Yada 3. Haftasına denk geliyor. Allahım banada sizlerede sağlıkla evlatlarımızı kucagımıza alıp analı babalı büyütmeyi naibetsin.

Bizim kızlar ayni canım...benimkide hep 3 gün ileri çıkıyordu..geçen hafta gittiğim de basa bas çıktı..amin canım cümlemize inşallah kavuşalım yavrularımıza...

Masallah cnm. İyi olmanıza sevindim. Saglıkla doğurmak nasip etsin Allahım.

Masallh canim saglicakli aliriz ins kucaklarimiza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…