2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Şey desen anne çabuk büyüyormuş diye çok almayın diyorlar artik almayın filan desen :)))) olmamı ??? Yada beğendiklerini gidince hep göster alınması gerekenleri bilsin :)))))
Diyorum çok almayın . Ben burdan alıcam diyorum . Onları kırmakta istemiyorum

Çok merak ediyorlar. Bende birşey diyemiyorum
Oda doğru alıyorlar valla benimlerde öyle ama işte genelde baktığımda tercih etmeyeceğim kıyafetler,arada kaynatirim diyorum ama hepsi öyle olsa valla giydirmem..İnş seninkiler zevklidir cnm

İyi olda sorun yok canım:)))
Oh bitmiş iğnen hadi,benim dr tek yeter dedi ben başka yaptirmayacagim

Oda doğru alıyorlar valla benimlerde öyle ama işte genelde baktığımda tercih etmeyeceğim kıyafetler,arada kaynatirim diyorum ama hepsi öyle olsa valla giydirmem..İnş seninkiler zevklidir cnm
Benimki almıyor allahtan :)))) ben simdi kalan lar için vercem kredi kartını gidin annemle alin diycem..kaynanamın tek derdi lohusa geceliği ve sabahligi yatıyor kalkıyor onu soruyor bana :))))

İyi olda sorun yok canım:)))
Oh bitmiş iğnen hadi,benim dr tek yeter dedi ben başka yaptirmayacagim
Bugün ordaki hemşire 5 kür yaparsak..omur boyu korur seni dedi..6 ay sonra tekrar çağırdı..yaptırırım bende 5 kür diyorum..

Benimki almıyor allahtan :)))) ben simdi kalan lar için vercem kredi kartını gidin annemle alin diycem..kaynanamın tek derdi lohusa geceliği ve sabahligi yatıyor kalkıyor onu soruyor bana :))))
Ozeniyor demek ki :) Aman en güzel arkadaşım ver kartı bana foto atın de begendiklerin aldir

Ozeniyor demek ki :) Aman en güzel arkadaşım ver kartı bana foto atın de begendiklerin aldir
Öyle yapcam canım gitsinler sutyen pijama gecelik onları alsın lar bana..yaa kızlar bebek askısı ayrı oluyor demi..siz nerden aldınız askı aldınız mi..

Cook güzeller Allah güzel günlerde giymeyi nasip etsin insallah canim.

Herşey çok güzel canım . Yüce Rabbim güle güle giydirmeyi nasip etsin.
Cnm çok tesekkur ederim
amin cnm.çok tesekkur ederim.hep beraber inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…