- 8 Mayıs 2015
- 287
- 121
- 23
Diyorum çok almayın . Ben burdan alıcam diyorum . Onları kırmakta istemiyorumŞey desen anne çabuk büyüyormuş diye çok almayın diyorlar artik almayın filan desen :)))) olmamı ??? Yada beğendiklerini gidince hep göster alınması gerekenleri bilsin :)))))
İlk torun mu onlar için..Diyorum çok almayın . Ben burdan alıcam diyorum . Onları kırmakta istemiyorum
Oda doğru alıyorlar valla benimlerde öyle ama işte genelde baktığımda tercih etmeyeceğim kıyafetler,arada kaynatirim diyorum ama hepsi öyle olsa valla giydirmem..İnş seninkiler zevklidir cnmÇok merak ediyorlar. Bende birşey diyemiyorum
İyi olda sorun yok canım:)))Tetanoz 2 yi old bugün canım yaa...birde kam verdim sağlık ocağına..ordan esim anneme bıraktı beni..annemin orda da imza toplanmis mahalleli baz istasyonunu kaldırmış..telefon çekmiyor 5 dk da sayfa açmıyor..yazdığım 10 dk da gidiyor..kolumu havada tutmaktan yoruldum en sonunda vazgeçtim zaten..yazamadim size..simdi eve gelince adam akilli bakayım kim.ne yazmış dedim :))))
Benimki almıyor allahtan :)))) ben simdi kalan lar için vercem kredi kartını gidin annemle alin diycem..kaynanamın tek derdi lohusa geceliği ve sabahligi yatıyor kalkıyor onu soruyor bana :))))Oda doğru alıyorlar valla benimlerde öyle ama işte genelde baktığımda tercih etmeyeceğim kıyafetler,arada kaynatirim diyorum ama hepsi öyle olsa valla giydirmem..İnş seninkiler zevklidir cnm
Bugün ordaki hemşire 5 kür yaparsak..omur boyu korur seni dedi..6 ay sonra tekrar çağırdı..yaptırırım bende 5 kür diyorum..İyi olda sorun yok canım:)))
Oh bitmiş iğnen hadi,benim dr tek yeter dedi ben başka yaptirmayacagim
Kızlardan torunları var. Erkek çocuğundan ilk torun .İlk torun mu onlar için..
Inşallah canım :)Oda doğru alıyorlar valla benimlerde öyle ama işte genelde baktığımda tercih etmeyeceğim kıyafetler,arada kaynatirim diyorum ama hepsi öyle olsa valla giydirmem..İnş seninkiler zevklidir cnm
Allah allah şaşırdım..digerlerinden cinsiyet mi farklı peki canım..ondan mi bukadar özeniyor acaba..Kızlardan torunları var. Erkek çocuğundan ilk torun .
Allah allah şaşırdım..digerlerinden cinsiyet mi farklı peki canım..ondan mi bukadar özeniyor acaba..[/
Diğer torunlarıda çok Kıymetli . Onlara da herşey yapıyorlar . Çok birbirlerine bağlı aile.
Ozeniyor demek ki :) Aman en güzel arkadaşım ver kartı bana foto atın de begendiklerin aldirBenimki almıyor allahtan :)))) ben simdi kalan lar için vercem kredi kartını gidin annemle alin diycem..kaynanamın tek derdi lohusa geceliği ve sabahligi yatıyor kalkıyor onu soruyor bana :))))
Öyle yapcam canım gitsinler sutyen pijama gecelik onları alsın lar bana..yaa kızlar bebek askısı ayrı oluyor demi..siz nerden aldınız askı aldınız mi..Ozeniyor demek ki :) Aman en güzel arkadaşım ver kartı bana foto atın de begendiklerin aldir
Cook güzeller Allah güzel günlerde giymeyi nasip etsin insallah canim.Kizlar eve geldim , pek birsey almadim , istedigim gibi yoktu ve inanilmaz yoruldum.emzirme minderi ,2 patikli alt,2 citcitli bady , corap aldim.ama evdekilrin bir bolumu yikanmis, foto cektim, biraz karisik kurusuk cekmidim:))) cok yorgunum idare edin, bu arada ben diger giyisileri de yikayip bohca yapicam.bu cektiklerim disinda birde 20 li hastane cikisi var o daha utulenmedi ,bugun baktim da bayagi bir kiyafet almisiz, sadece yeni dogan 2 tulum alicam, cunku bunlarin disinda en az bu kadar kiyafet daha var, ama onlar biraz buyuk geldi gozume yani hastanelik degilEki Görüntüle 1650251 Eki Görüntüle 1650252 Eki Görüntüle 1650253 Eki Görüntüle 1650254 Eki Görüntüle 1650256
Maşallah cnm,kilolarıda cok guzel.ayyy cok seviniyorum guzel haberlerle gelin böyle:)))Kızlar çıktım dr dan çok şükür hersey yolunda...1450 gr a 1250 gr lar 38cm ye 42 cm...Herşey yolunda çok şükür...
Çok tesekkurler cnm, hep birlikte saglıkla inşallahSiden80 canım bayildim kızlarının cicilwrine iyi günlerde sağlıkla kullansın lar inşallah...Hastane suslemelerinde çok güzel bayildim hepsine:)))
Cnm çok tesekkur ederim.Allah daha guzellerini nasip sana cnm.sen ve bebişlerİn iyi olsun da hepsi hallolur.Cook güzeller Allah güzel günlerde giymeyi nasip etsin insallah canim.
Kayın validem almış askı.ewer farklı oluyor bebek askılarıÖyle yapcam canım gitsinler sutyen pijama gecelik onları alsın lar bana..yaa kızlar bebek askısı ayrı oluyor demi..siz nerden aldınız askı aldınız mi..
Cnm çok tesekkur ederimHerşey çok güzel canım . Yüce Rabbim güle güle giydirmeyi nasip etsin.
amin cnm.çok tesekkur ederim.hep beraber inşallah.serenci çok şükür canım..bebisler buyuyor..daha da büyüsünler güçlensinler inşallah..ev konusunda da yorma kendini birden nolursun
@elegimmm sende hoşgeldin tekrar aramıza canım..
@acelyacicegi sorma canım galiba artik 3.dönemde çok etkileniyoruz galiba..rüyalarimiza giriyorlar..
Siden80 bayıldım canım yaaa hepsi ayrı ayrı çok güzeller..güle güle güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin rabbim inşallah..her biri ayrı şeker..sen gerçekten baya birşey almışsın..
Evet keske @nursecan bur kez girip iyiyim dese bize..
@elsal cim sende çok yorma kendini nolursun dikkat et.. bırak olduğu kadar önemli olan bebeklerimiz...
Sizinkiler birşey aliyor..Benimki verdiğim battaniyeyi bitirmedi daha...onu bırak kutahyalarda bursalar da geziyor birdeKayın validem almış askı.ewer farklı oluyor bebek askıları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?