2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Kızlarrr bugun yetiştirirsem size hatane cantası için yapmış oldugum listeyi yollayacagım.eksik yada fazlalıklar olursa sizde katılın .ona gore değiştiririz,
Çok iyi canım bende ona gore hazırlayayım ..çok sevinirim....cumartesi mobilyalar gelcekmis obur hafta bende yıkarım eksiklerimi koyarım sayende...

B

Hepsi cok guzeller canim gule gule iyi gunlerde kullanin

Aşağıda bir liste yaptım arkadaşlar. az yada çok olanları beraber ayarlayabiliriz.Ana kucağı ve port bebeleri yazmadım.

HASTANE ÇANTASI İÇİN GEREKLİ KIYAFET VE MALZEMELER

Anne için:
. 3 adet gecelik
.2 sabahlık
.2 adet emzirme sütyeni
.6 adet külot
.3 çift çorap
.Hasta bezi
.Hijyenik ped
.Göğüs pedi
.Silikon meme ucu
.Göğüs ucu kremi
.Terlik
.Havlu
.Islak mendil ve rulo havlu kağıt
.Diş fırçası ve macunu
.Tarak,toka
.Makyaj malzemesi
.Deodorant
.Kirli çamaşır torbası

Bebekler için:
. 1 Adet 20 li hastane çıkışı ( Alt üst 2 takım; 2 şapka,2 önlük,1 battaniye ,1 havlu,2 çift eldiven,2 zıbın,1 tulum,2 çıtçıtlı bady,3 mendil)--Arkadaşlar isteyen farklı hastane çıkışı da alabilir.bende çok kıyafet oldugu için 1 tane 20 li aldım.
.6 adet uzun kollu çıtçıtlı body
.4 kısa kollu çıtçıtlı body
.4 tulum
.4 patikli alt
.4 adet alt-üst takım
.2 önlük
.4 çorap, 2 çift eldiven, 2 şapka-(şapkalar takımlarda da mevcut)
.6 adet ğız mendili ve müslin bez
.4 battaniye (2 penye ,2 polar)
.pişik kremi
.Bebek bezi
. 2 yumuşak havlu
.Biberon
.Emzik ve kutusu
.Islak mendil
.Pamuk
.Tırnak makası
.Kirli torbası

Kızlar çıktım dr dan çok şükür hersey yolunda...1450 gr a 1250 gr lar 38cm ye 42 cm...Herşey yolunda çok şükür...
Masallh kuzularima, yakisiklilar buyuyor yavas yavas annesi. Bi daha ne zamn gidecen tekrr. Bana on gun sonra gel demisti ama iki hafta olsun oyle giderim bi aksilik olmassa ins

E elegimmm canim hosgelmissin, gecmis olsun usutmusun, merak ediyordum seni tatilde oldugunu bilmiuordum sonradan ogrendim. Bol bol su ic dinlen gecer insallah arkadasim

Günaydın kizlarrr...Ben dün gece uyuyamadim hiç doğru düzgün bir tanesi hep ayakta çırpındı resmen korkumdan uyuyamadim doğru düzgün sersem gibiyim..Siz nasilsiniz rahat uyuyabiliyormusunuz

Günaydın kizlarrr...Ben dün gece uyuyamadim hiç doğru düzgün bir tanesi hep ayakta çırpındı resmen korkumdan uyuyamadim doğru düzgün sersem gibiyim..Siz nasilsiniz rahat uyuyabiliyormusunuz
Gunaydin cnm.benimde rahat uyudugum soylenemez cok kalkiyorum donuslerde zorlaniyorum

Kızlar o kadar liste yaptım.biriniz yorum bile yapmadınız,iyi yada kötü

Canim baktim bebek icin tirnak makasina gerek yok pisik kremine battaniye iki tane yeter bence uzun kollu atletlede basta zor oluyor kisa kollu yeter bence ben alt ust takim almadim hepsini tulum aldim cok rahat oluyor cunku ben bebeklerin kirki cikana kadar islak mendil kullamayacagim pamukla suyla temizliyecegim

Siden80 haklısın canım kusura bakma lütfen...
Ben fotoğrafını çektim listenin ama inceleyemedim henüz bugün bende ütüleri yaptiracaktim ondan sonra yazacaktım sana karşılaştırma yapalım diye..
Ellerine saglik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…