Cnm alır ya.daha var.niye almasın.muhakkak alır,Sizinkiler birşey aliyor..Benimki verdiğim battaniyeyi bitirmedi daha...onu bırak kutahyalarda bursalar da geziyor birde
Yok be yaaa..o sürekli erken dogurcam bir sey olcak gibi davraniyor ondan..Cnm alır ya.daha var.niye almasın.muhakkak alır,
Çok iyi canım bende ona gore hazırlayayım ..çok sevinirim....cumartesi mobilyalar gelcekmis obur hafta bende yıkarım eksiklerimi koyarım sayende...Kızlarrr bugun yetiştirirsem size hatane cantası için yapmış oldugum listeyi yollayacagım.eksik yada fazlalıklar olursa sizde katılın .ona gore değiştiririz,
BKizlar eve geldim , pek birsey almadim , istedigim gibi yoktu ve inanilmaz yoruldum.emzirme minderi ,2 patikli alt,2 citcitli bady , corap aldim.ama evdekilrin bir bolumu yikanmis, foto cektim, biraz karisik kurusuk cekmidim:))) cok yorgunum idare edin, bu arada ben diger giyisileri de yikayip bohca yapicam.bu cektiklerim disinda birde 20 li hastane cikisi var o daha utulenmedi ,bugun baktim da bayagi bir kiyafet almisiz, sadece yeni dogan 2 tulum alicam, cunku bunlarin disinda en az bu kadar kiyafet daha var, ama onlar biraz buyuk geldi gozume yani hastanelik degilEki Görüntüle 1650251 Eki Görüntüle 1650252 Eki Görüntüle 1650253 Eki Görüntüle 1650254 Eki Görüntüle 1650256
Tesekkuler canım.amin .B
Hepsi cok guzeller canim gule gule iyi gunlerde kullanin
Korkuyordur cnm.biraz zaman gecsin alırYok be yaaa..o sürekli erken dogurcam bir sey olcak gibi davraniyor ondan..
Canım ben ebebek den aldım bakabilirsin oradanÖyle yapcam canım gitsinler sutyen pijama gecelik onları alsın lar bana..yaa kızlar bebek askısı ayrı oluyor demi..siz nerden aldınız askı aldınız mi..
Masallh kuzularima, yakisiklilar buyuyor yavas yavas annesi. Bi daha ne zamn gidecen tekrr. Bana on gun sonra gel demisti ama iki hafta olsun oyle giderim bi aksilik olmassa insKızlar çıktım dr dan çok şükür hersey yolunda...1450 gr a 1250 gr lar 38cm ye 42 cm...Herşey yolunda çok şükür...
Gunaydınlar.mutlu ve huzurlu bir gün olsun inşallahGünaydın güzel anneler ve anne adayları
Teşekkür ederim canım...15 gün sonraya verdi tekrar.Masallh kuzularima, yakisiklilar buyuyor yavas yavas annesi. Bi daha ne zamn gidecen tekrr. Bana on gun sonra gel demisti ama iki hafta olsun oyle giderim bi aksilik olmassa ins
Gunaydin cnm.benimde rahat uyudugum soylenemez cok kalkiyorum donuslerde zorlaniyorumGünaydın kizlarrr...Ben dün gece uyuyamadim hiç doğru düzgün bir tanesi hep ayakta çırpındı resmen korkumdan uyuyamadim doğru düzgün sersem gibiyim..Siz nasilsiniz rahat uyuyabiliyormusunuz
Canim baktim bebek icin tirnak makasina gerek yok pisik kremine battaniye iki tane yeter bence uzun kollu atletlede basta zor oluyor kisa kollu yeter bence ben alt ust takim almadim hepsini tulum aldim cok rahat oluyor cunku ben bebeklerin kirki cikana kadar islak mendil kullamayacagim pamukla suyla temizliyecegimAşağıda bir liste yaptım arkadaşlar. az yada çok olanları beraber ayarlayabiliriz.Ana kucağı ve port bebeleri yazmadım.
HASTANE ÇANTASI İÇİN GEREKLİ KIYAFET VE MALZEMELER
Anne için:
. 3 adet gecelik
.2 sabahlık
.2 adet emzirme sütyeni
.6 adet külot
.3 çift çorap
.Hasta bezi
.Hijyenik ped
.Göğüs pedi
.Silikon meme ucu
.Göğüs ucu kremi
.Terlik
.Havlu
.Islak mendil ve rulo havlu kağıt
.Diş fırçası ve macunu
.Tarak,toka
.Makyaj malzemesi
.Deodorant
.Kirli çamaşır torbası
Bebekler için:
. 1 Adet 20 li hastane çıkışı ( Alt üst 2 takım; 2 şapka,2 önlük,1 battaniye ,1 havlu,2 çift eldiven,2 zıbın,1 tulum,2 çıtçıtlı bady,3 mendil)--Arkadaşlar isteyen farklı hastane çıkışı da alabilir.bende çok kıyafet oldugu için 1 tane 20 li aldım.
.6 adet uzun kollu çıtçıtlı body
.4 kısa kollu çıtçıtlı body
.4 tulum
.4 patikli alt
.4 adet alt-üst takım
.2 önlük
.4 çorap, 2 çift eldiven, 2 şapka-(şapkalar takımlarda da mevcut)
.6 adet ğız mendili ve müslin bez
.4 battaniye (2 penye ,2 polar)
.pişik kremi
.Bebek bezi
. 2 yumuşak havlu
.Biberon
.Emzik ve kutusu
.Islak mendil
.Pamuk
.Tırnak makası
.Kirli torbası
Aynen cnm ya dönüşler fena birde sık sık lavaboya kalkiyorum çok zorlaniyorumGunaydin cnm.benimde rahat uyudugum soylenemez cok kalkiyorum donuslerde zorlaniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?