hayırlısı ile kucağına al inş çok güzel bi duyguEvet canım nasip olursa tek yumurta ikizi
Sanada merhaba tatlı hamiş evt artık gün sayıyoruz diyebiliriz az kaldı hayırlısıyla heüz drumuz gün vermedi ama haftada bi görüşmeye başladık arada bişeyler oluyo heyecanlanıyorum sonra paniğe gerek kalmadan geçiyoMerhaba hamişler aranızda doğum yapan var mı durumlar neler çok az bir zaman kaldı geri sayım başladı
Evt canım hayırlısıyla bizde ikiz bekliyoruz inşallah sağol hepimizinki vakitlice gelsin ben biraz erken geliceklrmiş gibi hissediyorum aaaa benimde cuma kontrolum var aynı gün bana henüz gün vermedi genelde ikizler acil gelir dedi ama haftada bi görüşüyoruz bizde heralde cuma gün verir artık versiinn artııkk buarada kızımız 2,150 oğlumuz 2,400 gr teyzesiiii ikiside 44 cm 34 haftalıkken bakalım bu hafta kaç sağlıklı olsunlarda sonuçları yazalım birbirimize olurmuİkisi de iyi dediğine göre sende mi ikiz bekliyorsun canım :-D maşallah benim doktorum aralık 8 i gibi alırız dedi cuma tekrar kontrol var bakalım artık kaç kilo bebislerin inşallah vakitlice gelirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?