- 25 Haziran 2014
- 1.624
- 1.528
- 248
Gecmis olsun ondan olabilir ama bnm ruyam guzeldi insllh gercekten oyle olur :)senin rüya güzelmiş ben rüyamda wc ye gidiyorum kanama oluyor gebeliğin ilk başında düşük tehliksei yaşamıştım halada etkisinden kurtulamadım sanırım rüyama o yüzden giriyor.
bende düşünüyorum inşallah bir dahaki aya duvarlarımı da sildircem camlar kapılar heryer mis gibi olsun istiyorum normalde temizliği çok severim ve cumartesi günlerim hep temizlik yaparak akşam olurdu ama hamile kaldığımdan beri ne kadar yaparsam yapayım beğenmiyorum sanki üstün körü yapıyormuşum gibi geliyo yüzden alıcam bi bayan beğenirsem her ay gelsin isticem bakalımbanada, acab diyorum doğuma yakın yardımcı bırı alsam sadece mutfak dolapları camlar ve banyo icin :)
benim hiç ağrım yok kasık ağrım falanda yok 5 yıl geçti aradan belki ondandır karnım çok büyümesede belli yani hamile olduğum yanlız iyi tarafım şu bebeğim yukarda duruyor karnım sivri kasıkta bebeği olanlar yada eşi kasıkta olanlar sezeryan olsada olmasada ağrı yaşayabilirler.
Onu bn de dusunuyrm son ay olabilir :) simdi karnim cok da buyumemisken yapayim elimden geldgnce diyorum ama canim hic istemiyobanada, acab diyorum doğuma yakın yardımcı bırı alsam sadece mutfak dolapları camlar ve banyo icin :)
Kızlar nasıl ve nerede doğum yapacağınıza karar verdiniz mi ?
acaba aynı soruyu doktorlarımız ne zaman soracak bize. ben kendimce düşünüyorum kafamda iki hastane var birini gördüm diğerini de iki hafta sonra bir arkadaşım orda doğum yapacağı için görücem gittiğimde. bir de tabi hastanelerin olanakları fiyatları ile ilgili de bilgi almak gerekir. doğum şeklimizi de doktor ne zaman konuşur diye merakla bekliyorum. malum günümüzde bir sezeryan furyası var bazı doktorlar normal doğuma hiç yanaşmıyor. gönlümden normal doğum yapmak geçiyor ama bazen de korkuyorum. bu konuyu bi an önce açsın doktorum onun da görüşünü çok merak ediyorum.Kızlar nasıl ve nerede doğum yapacağınıza karar verdiniz mi ?
bende düşünüyorum inşallah bir dahaki aya duvarlarımı da sildircem camlar kapılar heryer mis gibi olsun istiyorum normalde temizliği çok severim ve cumartesi günlerim hep temizlik yaparak akşam olurdu ama hamile kaldığımdan beri ne kadar yaparsam yapayım beğenmiyorum sanki üstün körü yapıyormuşum gibi geliyo yüzden alıcam bi bayan beğenirsem her ay gelsin isticem bakalım
ben medılıfte yapacağım fiyatları hakkında bilgisi olan varmı bu arada?Kızlar nasıl ve nerede doğum yapacağınıza karar verdiniz mi ?
ben medılıfte yapacağım fiyatları hakkında bilgisi olan varmı bu arada?
benimki göbek deliğinin orda hatta biraz daha üstte elimle hissediyorum çünkü. alt karın sezeryanın orda ağrı falan yok.vucut yapısına göre değişiyor olabilir bilmiyorumbu haftalarda hepımızın kasıkta olmaz mı ama bebegı ben oyle sanıyordum :)
Henüz net değil ama Pendik Bölge Hast. Olabilir. Kontrollerimde orda oluyor, sen nerede yapacaksın ?
son güne kadar normale adapte oldum ama kordon dolandı sezeryan ol dedi dr. sezeryanım çok rahat geçti ama normal doğum yapılması görüşündeyim ama bir anormallik olursa illaki sezeryan. şimdide dr riske atamam sezeryan olacaksın diyor. iç karın yırtılabilirmiş.Kızlar nasıl ve nerede doğum yapacağınıza karar verdiniz mi ?
ben sormuştum normal 500 sezeryan 1000 demişti.şimdi izmire taşındımben medılıfte yapacağım fiyatları hakkında bilgisi olan varmı bu arada?
Öyle olsa hakikaten süper öyle bebişi yer bitiririm :)Ben de oyleyim cani. 10da yataktayim :) bikac kisi senin uyku saatlerin bebegi etkiler, o da erken yatar dedi. Oyle olursa ne iyi olur:)
izmir egepol hastanesinde yapacağım.benim ilki zorunlu sezeryan olmuştu simdi normal istiyorum yani ssvd olacak eğer olabilirse.her sey yolundaysa normal olmasından yanayım sezeryanımö da cok rahat geçmişti ama yine de normali normalKızlar nasıl ve nerede doğum yapacağınıza karar verdiniz mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?