Bu aldatilma konusunu kapayalim arkadaslar durduk yere nem kapmayalim cok zor bisidir bu hele hamileyken yapilan aldatilma hem bebegini hem esini aldatmis oluyo erkek kafasina koyduysa herseyi bahane eder yine aldatir allah kimsenin basina vermesin dusunup moralimizide bozmayalim bebiskeride strese sokmayalim bakin evim kalk gidelim dio o kadar berbat bi durumda ama diger sezeryandan ameliyatli olan yerim acio suan ozellikle bebek kipirdadikca ama ev falan umrumda degil uzandim yattim cinsel iliski anneyi zorluyorsa ara vermek gayet dogal ha hic bir problem olmaz o zaman cok abartmadan yapilmasi taraftariyim annenin gebeligi sorunluysa esiyle cinsel birlikteligi dusunecek en son sey bile degildir bunun icinde aldatacaksa buyursun aldatsin hem hamileyken hormanlar bu durumlari dusundurtuyor bize mutlu gebelij gecirelim surda ne kadar zamanimiz kaldi tadini cikaralim opuyorum hepinizi :)
boynumda falan minicik et benleri var normalmiş ilk gebeliğimdede olmuştu sonra kendi kendine düştü.Kızlar,benim kol altı,boyun ve göğüs aramda minicik toplu iğne başı kadar etbenleri çıktı.sanırım çıkmaya da devam edicek.haftaya kontrolüm var sorucam doktoruma, ama aranızda bunu yaşayan varmı.nette baktım gebelikte olabiliyomuş ama yine de korktum..
benim hiç ağrım yok kasık ağrım falanda yok 5 yıl geçti aradan belki ondandır karnım çok büyümesede belli yani hamile olduğum yanlız iyi tarafım şu bebeğim yukarda duruyor karnım sivri kasıkta bebeği olanlar yada eşi kasıkta olanlar sezeryan olsada olmasada ağrı yaşayabilirler.2. yada 3. gebelıgı olanlar sezeryan dıkıs yerının acıdıgını bahsetmısler daha oncede okumustum bazı sayfalarda , ılk cocukla arası az oldugu ıcın fln mı acaba yoksa farketmıyormu?ıns karnınız daha buyudukce bebek tekmelerı daha sert oldukca acımaz canınız cok :S
BENDEDE TAM TERSİ ALDI GİTTİ TARLA GİBİ :)Kızlar tüylerinde değişiklik olan var mı?
Ben kollarımdaki tüyleri de alırım çok rahatsız olurum kıldan tüyden. normalde 3 hafta sonra uzamış olur. En son 2 ay önce aldım ama neredeyse hiç çıkmadı. Çok az bi şey çıkmış onlar da incecik. görünmüyor bile. Bu durum devam eder İNŞAALLAH ya :)
Yapmak isteyen hertürlü yapar ve kadını erkeği yok bence.eşinizi en iyi siz tanırsınır gerçi ama bu düşünceleri bırakmak lazım bence.aşk sevgi sadakat bir bütündür,biri varsa diğeride vardır.biri yoksa diğerleri de yoktur.rahat olun..
Kızlar tüylerinde değişiklik olan var mı?
Ben kollarımdaki tüyleri de alırım çok rahatsız olurum kıldan tüyden. normalde 3 hafta sonra uzamış olur. En son 2 ay önce aldım ama neredeyse hiç çıkmadı. Çok az bi şey çıkmış onlar da incecik. görünmüyor bile. Bu durum devam eder İNŞAALLAH ya :)
Aaa demek doğruymuş.inşallah benimkilerde düşer.sağol arkadaşım cvp verdiğin için..boynumda falan minicik et benleri var normalmiş ilk gebeliğimdede olmuştu sonra kendi kendine düştü.
BENDEDE TAM TERSİ ALDI GİTTİ TARLA GİBİ :)
Benimde çıkmıyor tüylerim normalde ağda yaptıktan 1 hafta sonra çıkmaya başlardı 15 günü geçti çıkmadı ama saçlarım tam tersi çok uzadı belime kadar saçlarım oldu
Senin de kız halbuki ama kişiden kişiye değişiyor demek ki :)
Ooh Maşaallah :)
Ay bu durum böyle devam etsin ya ben çok takıyorum kafaya kılı tüyü.
rica ederim ne demek. ilkinde oynamıştım hatta kopardımda ama sen oynama olurmu bak doğumdan sonra ne ara düştü sen bile anlamayacaksın. endişeye sıkıntıya girme.Aaa demek doğruymuş.inşallah benimkilerde düşer.sağol arkadaşım cvp verdiğin için..
Benim boynumda da cikti et ben insllh sonra kaybolur :)boynumda falan minicik et benleri var normalmiş ilk gebeliğimdede olmuştu sonra kendi kendine düştü.
en çok boyun ve göğis çevresinde oluyor minik minik merak etme düşecek.Benim boynumda da cikti et ben insllh sonra kaybolur :)
Insllh canim yaa hic hos durumuyo :)en çok boyun ve göğis çevresinde oluyor minik minik merak etme düşecek.
Aşk, sadakat, güven bunların hepsi var, çok iyi tanıyorum eşimi böyle bişey düşünmez, fakat şöyle bir gerçek var ki onlarında bir çevresi arkadaşları var he sizin eşinizin yoksa bilemem, yani dışarda ne konuşup ne yaptıklarını bilemeyiz, bir tehlikeniz varsa tabiki düşünmeyin, isteksizsenizde tabiki düşünmeyin, ama daha şimdiden ben anneyim bana o gözle bak demeyin :) kendinizi hemen bırakmayın yani kadın olduğunuzu hatırlayın eşinize de hatırlatın, bu arada sen de rahat ol bebeğe bişey olmaz doktorunla bi görüş istersen sana bilgi verir bu konuda :) bunlar benim şahsi fikrim, asla tartışma amaçlı düşünülmesin, ben böyle düşünüyorun siz belki farklı düşünüyorsunuzdur, birbirimize saygı duymalıyız ..
Kesinlikle katiliyorum hersey kocanın vicdanına kalmış yapacaksa yapar.istersen dünyanın en fedakâr kadını ol her anlamda. Kocana hiçbir zaman Hayır deme adamın içinde varsa yapar.
Bu aldatilma konusunu kapayalim arkadaslar durduk yere nem kapmayalim cok zor bisidir bu hele hamileyken yapilan aldatilma hem bebegini hem esini aldatmis oluyo erkek kafasina koyduysa herseyi bahane eder yine aldatir allah kimsenin basina vermesin dusunup moralimizide bozmayalim bebiskeride strese sokmayalim bakin evim kalk gidelim dio o kadar berbat bi durumda ama diger sezeryandan ameliyatli olan yerim acio suan ozellikle bebek kipirdadikca ama ev falan umrumda degil uzandim yattim cinsel iliski anneyi zorluyorsa ara vermek gayet dogal ha hic bir problem olmaz o zaman cok abartmadan yapilmasi taraftariyim annenin gebeligi sorunluysa esiyle cinsel birlikteligi dusunecek en son sey bile degildir bunun icinde aldatacaksa buyursun aldatsin hem hamileyken hormanlar bu durumlari dusundurtuyor bize mutlu gebelij gecirelim surda ne kadar zamanimiz kaldi tadini cikaralim opuyorum hepinizi :)
Maşallah o zaman sana.
bence de kapayalımkarha çok doğru söylemişsin. baby23 söylediğin biçok noktada haklı olabilirsin ama seks ya da cinsellik asla kadınlık görevi değildir benim dünyamda. eğer ben o an ondan keyif almıyorsam sırf eşimin gönlü hoş olsun diye yapıyorsam bence de orda ben eşimi aldatmış sayılırım. zorla olacak bişey değildir. dediğim gibi hamileliği kolay geçen arkadaşlara ne mutlu ki özel yaşantıları da etkilenmiyor süreçten. ama birtakım sorunları olanlar için de @karhanın dediği gibi en son aklına gelecek şey bile olmuyor ilişki. bence de tadını çıkaralım hamileliğin yolu yarıladık sayılır.
banada, acab diyorum doğuma yakın yardımcı bırı alsam sadece mutfak dolapları camlar ve banyo icin :)Mutfak dolaplarinin silinmesi lazim ama hic yapasim yokis yapmak zor gelio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?