2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

2. yada 3. gebelıgı olanlar sezeryan dıkıs yerının acıdıgını bahsetmısler daha oncede okumustum bazı sayfalarda , ılk cocukla arası az oldugu ıcın fln mı acaba yoksa farketmıyormu?ıns karnınız daha buyudukce bebek tekmelerı daha sert oldukca acımaz canınız cok :S

boynumda falan minicik et benleri var normalmiş ilk gebeliğimdede olmuştu sonra kendi kendine düştü.

benim hiç ağrım yok kasık ağrım falanda yok 5 yıl geçti aradan belki ondandır karnım çok büyümesede belli yani hamile olduğum yanlız iyi tarafım şu bebeğim yukarda duruyor karnım sivri kasıkta bebeği olanlar yada eşi kasıkta olanlar sezeryan olsada olmasada ağrı yaşayabilirler.

BENDEDE TAM TERSİ ALDI GİTTİ TARLA GİBİ :)

Benimde çıkmıyor tüylerim normalde ağda yaptıktan 1 hafta sonra çıkmaya başlardı 15 günü geçti çıkmadı ama saçlarım tam tersi çok uzadı belime kadar saçlarım oldu

BENDEDE TAM TERSİ ALDI GİTTİ TARLA GİBİ :)

Senin de kız halbuki ama kişiden kişiye değişiyor demek ki :)

Benimde çıkmıyor tüylerim normalde ağda yaptıktan 1 hafta sonra çıkmaya başlardı 15 günü geçti çıkmadı ama saçlarım tam tersi çok uzadı belime kadar saçlarım oldu

Ooh Maşaallah :)
Ay bu durum böyle devam etsin ya ben çok takıyorum kafaya kılı tüyü.

Senin de kız halbuki ama kişiden kişiye değişiyor demek ki :)

Ooh Maşaallah :)
Ay bu durum böyle devam etsin ya ben çok takıyorum kafaya kılı tüyü.

İnşallah. Bende o illk çıkarken ki hallerini sevmiyorum ağda yapsan çıkmıyor elle alsan alınmıyor makineye gelmiyor fıtık olyorum :)

Aaa demek doğruymuş.inşallah benimkilerde düşer.sağol arkadaşım cvp verdiğin için..
rica ederim ne demek. ilkinde oynamıştım hatta kopardımda ama sen oynama olurmu bak doğumdan sonra ne ara düştü sen bile anlamayacaksın. endişeye sıkıntıya girme.

Ruyamda dogum yaptim hem de normal dogum :) cok korkarak gitmism ama hic korktugm gibi gecmdi cok rahat bi seklde cikiverdi cok sasirdim ve rahatladim :) insllh gercekte de oyle olur yaa

senin rüya güzelmiş ben rüyamda wc ye gidiyorum kanama oluyor gebeliğin ilk başında düşük tehliksei yaşamıştım halada etkisinden kurtulamadım sanırım rüyama o yüzden giriyor.

Kesinlikle katiliyorum hersey kocanın vicdanına kalmış yapacaksa yapar.istersen dünyanın en fedakâr kadını ol her anlamda. Kocana hiçbir zaman Hayır deme adamın içinde varsa yapar.

bence de kapayalım karha çok doğru söylemişsin. baby23 söylediğin biçok noktada haklı olabilirsin ama seks ya da cinsellik asla kadınlık görevi değildir benim dünyamda. eğer ben o an ondan keyif almıyorsam sırf eşimin gönlü hoş olsun diye yapıyorsam bence de orda ben eşimi aldatmış sayılırım. zorla olacak bişey değildir. dediğim gibi hamileliği kolay geçen arkadaşlara ne mutlu ki özel yaşantıları da etkilenmiyor süreçten. ama birtakım sorunları olanlar için de @karhanın dediği gibi en son aklına gelecek şey bile olmuyor ilişki. bence de tadını çıkaralım hamileliğin yolu yarıladık sayılır.

Kapayın tabiki, çünkü herkesin görüşü, yaşamı, zevkleri farklı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…