benim ilk 3 ay ağrıdı iki kez bu yüzden kontrole gittim gerildiği için acıyor dedi dr.suan o agrı yok geçti cok şükür.ilerleyen aylarda tekrar olur mu bilmiyorum2. yada 3. gebelıgı olanlar sezeryan dıkıs yerının acıdıgını bahsetmısler daha oncede okumustum bazı sayfalarda , ılk cocukla arası az oldugu ıcın fln mı acaba yoksa farketmıyormu?ıns karnınız daha buyudukce bebek tekmelerı daha sert oldukca acımaz canınız cok :S
hım belkıde dogrudur ben tekmıklerı kasıkta hısedıyordum bu hafta bırazcık daha yukarıda gobek delıgımın bıraz altında hıssedıyorumbenimki göbek deliğinin orda hatta biraz daha üstte elimle hissediyorum çünkü. alt karın sezeryanın orda ağrı falan yok.vucut yapısına göre değişiyor olabilir bilmiyorum
devlette zorunlu olmadıkça sezeryan yapıyorlarmıBen normalden korkuyorum sezeryan istiyorum
Şimdilik işyerime yakın devlete gidiyorum
Doğum yapmayı düşündüğüm hastane uzak işyerime
şey duymuştum sezeryandan sonra normal dogum olmuyor dieizmir egepol hastanesinde yapacağım.benim ilki zorunlu sezeryan olmuştu simdi normal istiyorum yani ssvd olacak eğer olabilirse.her sey yolundaysa normal olmasından yanayım sezeryanımö da cok rahat geçmişti ama yine de normali normal
devlette zorunlu olmadıkça sezeryan yapıyorlarmı
ya ne güzel benim dr yanaşmıyor bazı hastaneler riskine girip yapıyorlar ama ben yapmam dedi. bazı dediğide şu özel ve pahalı olanlarizmir egepol hastanesinde yapacağım.benim ilki zorunlu sezeryan olmuştu simdi normal istiyorum yani ssvd olacak eğer olabilirse.her sey yolundaysa normal olmasından yanayım sezeryanımö da cok rahat geçmişti ama yine de normali normal
2014 fiyatımı bu canımben sormuştum normal 500 sezeryan 1000 demişti.şimdi izmire taşındım
oluyor dünyada cok yayığın İngiltere ve isveçte sezeryandan sonra sezeryan diyte bir uygulama yok tıbben zorunlu olmadıkça normalle devam ediliyorşey duymuştum sezeryandan sonra normal dogum olmuyor die
evet canıkm ben burcu Betül hanıma gittim 12.haftama kadar.sonra tayinim cıktı.en son sorduğumda öyle dedi.2014 fiyatımı bu canım
Neden canım mecburi sezeryan?bı aksılık cıkmazsa gıttıgım suan gıttıgım hastanede / nasıl oalcagı secme sansım yok benım mecburi sezeryan
evet biliyorum medlıfe gidiyordun sende canımevet canıkm ben burcu Betül hanıma gittim 12.haftama kadar.sonra tayinim cıktı.en son sorduğumda öyle dedi.
garmestanı kullan dei arkadaşlarım 1 ay sonra doğumda acımaz catlmazmış deniyim diyorumgünaydın kızlar göğüs ucu çatlakları için ne kullanıyorsunuz. çatladım resmen yaaa
devlette zorunlu olmadıkça sezeryan yapıyorlarmı
1 ay sonra ? yani 6. aydamı başlayalımgarmestanı kullan dei arkadaşlarım 1 ay sonra doğumda acımaz catlmazmış deniyim diyorum
bende su anda devlete gıdıyorum ama bana cok uzak normal dogumda oraya gıtmem cok zordevlette öncelik normal doğum .ben devlete gidiyorum özelede gittim ama doğumu devlette yapıcam. hastanemden ve doktorumdan cok memnunum inşallah doğumdan sonrada böyle olur
ya ben ikisindende korkuyorum ama napalım olcak bi şekilde. senin doktorunda farklı olcak o zmaan. doğumuna kendi doktorun girmicek mi?bende su anda devlete gıdıyorum ama bana cok uzak normal dogumda oraya gıtmem cok zorbide normalden korkmuyordum ama sımdı karnım buyumeye basladıkca korkmaya basladım :)
evet öyle dediler yumuşadığı için bebeğin o ilk emmesinden yara olmazmış1 ay sonra ? yani 6. aydamı başlayalım
bende zeytinyağlı bi krem var çatlaklara cok iyi onu sürdüm iyi geldi ama zararı olurmu bilmiyorum. lierac göğüs ucuna sürülmez heralde dimi?evet öyle dediler yumuşadığı için bebeğin o ilk emmesinden yara olmazmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?