Kesinlikle katiliyorum hersey kocanın vicdanına kalmış yapacaksa yapar.istersen dünyanın en fedakâr kadını ol her anlamda. Kocana hiçbir zaman Hayır deme adamın içinde varsa yapar.elbette biz de konuşuyoruz. Normal zamanda olsa belki bu kadar uzun süre ilişki olmaması sorun sayılabilir ama şu an son derece farklı bir durum içersindeyiz. bazı arkadaşlar aldatılma endişesinden falan bahsetmiş. ben öyle düşünmüyorum. Eşiyle düzenli ilişkisi olan da yapar yapacağı varsa. bunun bir ihtiyaç olduğu düşüncesi bana yanlış geliyor. öyle söylersek çok genelleme yapmış oluruz. evlilikte herşey de seks demek değildir bence. bir dokunuş, bi sarılma bi şakalaşma bunlar da eşler arasındaki elektriği kuvvetli tutmaya yeter. o yüzden ben hiç sorun etmiyorum 9 ay böyle de geçse etmeyeceğim. Çünkü ben zaten çok zor geçirdim ilk 4 ayımı bulantı ve kusmalardan dolayı. günlerce yataktan kalkamadım. hastanede yattım. o yüzden hele ki o günlerde bebeğimin ve kendimin sağlığını düşünmekten bunlar hiç aklımıza gelmedi. herkesin farklı tabii hamileliği rahat geçenler şanslı ki cinsel yaşamları da etkilenmemiş hamilelikten ama ne yazık ki herkeste aynı olmayabiliyor durum. tekrar da söylüyorum sorun da edilicek bişi yok bence bunda :)
Kesınlıkle katılıyorum bende bu aya gelene kadar zor gecırdım bulantım fln yoktu ama 1.5 ay yattım hastanedede yattım , zaman zaman durdu derken yıne devam ettı kanamalar kı kesınlıkle yasaktı zaten ılıskı, aklımıza hıc gelmedı aramızda sogukluk flnda olmadı aksıne daha baglandık bırırımıze gozunu gozumden ayırmadı eşim , ıkımızınde ellerı karnımda hep dua ettik hep..baska hıc bıse gecmıyordu aklımızdan , ve dedıgın gıbı arkadasım adamın ıcınde varsa yapar zaten olay hamılelık ten ara vermek fln degıl..Aklımdan hıc gecmedı suan her halıme oyle sukredıyoruz kı,
Kızlar şunu izleyin ya çok şeker :)
Yenidoğan Ünitesinde Aç Bir Bebek Olmak
Kızlar vücutta dolaşan kan çok arttığı için çarpıntı oluyormuş.hatta hamilenin tansiyonunu ölçmek bile uzman gerektiriyormuş.eğer çok rahatsız ediyosa muhakkak doktora gidin.annenin kalbi hızlı atarsa bebeğinki de hızlanıyor çünkü.Allah korusun gebelikte geçici taşikardi de olabiliyo.ihmal etmeyin ne olur.ben uzun zamandır uğraşıyorum çarpıntılarla sizi çok iyi anlıyorum.(hamilelik öncesinden beri)Be
benim en büyük sıkıntılarımdan biri bu kafamın içinde duyuyorum atışını ve elim Ayağım titriyor resmen sanki kalbimin o hızlı atışı midemi felan bulandırıyor genellikle gündüzleri kahvaltıdan sonra Akşama kadar devam ediyor.sadece kahvaltıda Çay içiyordum onuda bıraktım.
Be
benim en büyük sıkıntılarımdan biri bu kafamın içinde duyuyorum atışını ve elim Ayağım titriyor resmen sanki kalbimin o hızlı atışı midemi felan bulandırıyor genellikle gündüzleri kahvaltıdan sonra Akşama kadar devam ediyor.sadece kahvaltıda Çay içiyordum onuda bıraktım.
Onermedi canim. Ben de senin gibiyim. Kac senedir oluyorum grip aşısı. Ama bu sene olmayacagim. Sonucta vucut direnciyle atlatiriz inşallahkızlar ben azcık üşüsem hemen hasta oluyorum . doktoru GRİP AŞISI öneren varmı ?
yeni doğmuş bebek sesi ne kadarda garip geldi bana,ne kadarda özlemişim yeni doğan sesini..
bu arada diğer ufaklığa acıdım ben yüzü mahvolmuştur herhalde,nasılda emiyor ya
Maşallah o zaman sana.Bencede :) ya diyorum ben mi anormalim acaba :):) herşey eskisi gibi benim isteksizlik falan yok aksi durum var hatta bende :))
Kollarim daki tüyler upuzun göbek kapkara kıl dolu lazer epilasyon yaptırdıgım özel bölgeden tekrar kıl çıkıyo. Umarım geçici dir.Kızlar tüylerinde değişiklik olan var mı?
Ben kollarımdaki tüyleri de alırım çok rahatsız olurum kıldan tüyden. normalde 3 hafta sonra uzamış olur. En son 2 ay önce aldım ama neredeyse hiç çıkmadı. Çok az bi şey çıkmış onlar da incecik. görünmüyor bile. Bu durum devam eder İNŞAALLAH ya :)
Yok canim dogumdan sonra aynen devam ediyor :)Kızlar tüylerinde değişiklik olan var mı?
Ben kollarımdaki tüyleri de alırım çok rahatsız olurum kıldan tüyden. normalde 3 hafta sonra uzamış olur. En son 2 ay önce aldım ama neredeyse hiç çıkmadı. Çok az bi şey çıkmış onlar da incecik. görünmüyor bile. Bu durum devam eder İNŞAALLAH ya :)
Yok canim dogumdan sonra aynen devam ediyor :)
Kollarim daki tüyler upuzun göbek kapkara kıl dolu lazer epilasyon yaptırdıgım özel bölgeden tekrar kıl çıkıyo. Umarım geçici dir.
Kızlar tüylerinde değişiklik olan var mı?
benımde oyle cok gec cıkmaya basladılar kaslarım dahil
Ben tam tersi ayva gibi oldum:))benımde oyle cok gec cıkmaya basladılar kaslarım dahil
Kızlar hastaneden aradılar beni şimdi.. çok şükür 3lü testim gayet güzel çıkmış... darısı ayrıntılıya inşallah
AmiiiiiiinTeşeklür ederim.Allah herkese sağlıklı doğum,hayırlı evlat,mutlu bi yuva versin inşallah...
saol canım tşk ederimGözün aydın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?