2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kesinlikle katiliyorum hersey kocanın vicdanına kalmış yapacaksa yapar.istersen dünyanın en fedakâr kadını ol her anlamda. Kocana hiçbir zaman Hayır deme adamın içinde varsa yapar.

Kızlar şunu izleyin ya çok şeker :)
Yenidoğan Ünitesinde Aç Bir Bebek Olmak

yeni doğmuş bebek sesi ne kadarda garip geldi bana,ne kadarda özlemişim yeni doğan sesini..
bu arada diğer ufaklığa acıdım ben yüzü mahvolmuştur herhalde,nasılda emiyor ya

Kızlar vücutta dolaşan kan çok arttığı için çarpıntı oluyormuş.hatta hamilenin tansiyonunu ölçmek bile uzman gerektiriyormuş.eğer çok rahatsız ediyosa muhakkak doktora gidin.annenin kalbi hızlı atarsa bebeğinki de hızlanıyor çünkü.Allah korusun gebelikte geçici taşikardi de olabiliyo.ihmal etmeyin ne olur.ben uzun zamandır uğraşıyorum çarpıntılarla sizi çok iyi anlıyorum.(hamilelik öncesinden beri)

bazen oluyor bana ama ozellıkle yorulduysam oturduktan yada uzandıgımda resmen ıcımde duyuyorum atışı

yeni doğmuş bebek sesi ne kadarda garip geldi bana,ne kadarda özlemişim yeni doğan sesini..
bu arada diğer ufaklığa acıdım ben yüzü mahvolmuştur herhalde,nasılda emiyor ya

haha aynen ya yedi bitirdi çocuğu. Çok cırtlakmış sesi :)

Kızlar tüylerinde değişiklik olan var mı?
Ben kollarımdaki tüyleri de alırım çok rahatsız olurum kıldan tüyden. normalde 3 hafta sonra uzamış olur. En son 2 ay önce aldım ama neredeyse hiç çıkmadı. Çok az bi şey çıkmış onlar da incecik. görünmüyor bile. Bu durum devam eder İNŞAALLAH ya :)

Bu aldatilma konusunu kapayalim arkadaslar durduk yere nem kapmayalim cok zor bisidir bu hele hamileyken yapilan aldatilma hem bebegini hem esini aldatmis oluyo erkek kafasina koyduysa herseyi bahane eder yine aldatir allah kimsenin basina vermesin dusunup moralimizide bozmayalim bebiskeride strese sokmayalim bakin evim kalk gidelim dio o kadar berbat bi durumda ama diger sezeryandan ameliyatli olan yerim acio suan ozellikle bebek kipirdadikca ama ev falan umrumda degil uzandim yattim cinsel iliski anneyi zorluyorsa ara vermek gayet dogal ha hic bir problem olmaz o zaman cok abartmadan yapilmasi taraftariyim annenin gebeligi sorunluysa esiyle cinsel birlikteligi dusunecek en son sey bile degildir bunun icinde aldatacaksa buyursun aldatsin hem hamileyken hormanlar bu durumlari dusundurtuyor bize mutlu gebelij gecirelim surda ne kadar zamanimiz kaldi tadini cikaralim opuyorum hepinizi :)

Kollarim daki tüyler upuzun göbek kapkara kıl dolu lazer epilasyon yaptırdıgım özel bölgeden tekrar kıl çıkıyo. Umarım geçici dir.

Yok canim dogumdan sonra aynen devam ediyor :)

benımde oyle cok gec cıkmaya basladılar kaslarım dahil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…