- 2 Mayıs 2011
- 418
- 658
- 408
- 42
Insllh :)Oğlumu normal dogurdum,20 saat kadar sancı çektim,ama ağrı esigim yuksek olduğu için sancılar son 4-5 saatte benim için hissedilir oldu,15 dakika masada kaldım,uyuşturucu iğne istemedim dikiş atılırken.öyle dayanlmaz bir ağrısı da yoktu zaten,bu gebeligimdede normal istiyorum,eve gelip duşumu alıp temiz temiz oturmak çok güzel bi duygu,umarım hepimiz melekleri mi zi saglicakla bir avazda kucagimiza alırız,normal doğumdan korkmayın ebeyi yada Dr yi dinlerseniz hic korkulacak bişey değil inanin
Cok gecmis olsun arkadasim rabbim saglik versin bebeklerimize cinsiyet ne farkeder her ikiside melek degil mi zatenKızlar çok sukur çıktım Perinatolog dan sorun olduğunu gösteren herhangi bir bulgu yok dedi.kistin çok küçük olduğunu %95 26.haftaya kadar yok olacağını söyledi. Sen kendini kastigin için bebekte kendini kasiyor dedi bebegin cınsıyetını göremedi.unisex tulum alicam bebeğime beyaz hastane çıkışı hem sünnet ide yerine getirmiş oluruz.cok sukur hastalığı olmasinda kız ada erkege de raziyim hayırlısı Haktan
Hehee :) cocuklr da bi alem : DBugun bi ogrencim geldi ogretmenim bebegin cinsi ne dedi :) ay bi guldum bi guldum :) bebegin cinsi insan dedim :)
Sağol cnm, kan tahlili istedi kandaki enfeksiyona göre vercem antibiyotiği dedi, sabah gitcem sonuç için, hiç iyiye gitmiyorum sinüzit iyice arttı sankiNa
Canim dun ben de gittim. Bana ilac vermediler. Klasik bildigimiz dogal yontemler. Ama tabi hastaligin seyrine gore degisir bu. Cunku sinuzit ilacsiz gecmiyor. Ayrica hamile olduğumu bilmeden antibiyotik kullandim ben. Doktor gerek goruldugunde biz de veriyoruz demişti. Kar zarar hesabi yapiyorlar. Allah sifa versin. Ben 2 gundur ise gitmedim. Dinleniyorum. Inan istirahat bile cok iyi geliyor. Cok gecmis olsu ...
:)Bugun bi ogrencim geldi ogretmenim bebegin cinsi ne dedi :) ay bi guldum bi guldum :) bebegin cinsi insan dedim :)
ben tam 20.haftada vuruldum esraİyi akşamlar kızlar
İdrar yolu enfeksiyonu geçirdiğimi söylemiştim dün
Bugün biraz daha iyiyim ağrılarım biraz olsun azaldı şükür ama okula gidemedim rapor aldım
Sağlık ocağına gitmiştim aşılar için 6. Aydan sonra arıycaz dediler ama benimle aynı haftada olanlar yaptırdı sanırım
Belli bi tarihi yok sanırım
Yaptıranlar hangi haftada yaptırdı?
maşallah :)selam kızlar...Detaylı ultrasonumuz vardı bugün gayet iyiydi herşeyi böbreklerinden mesanesine midesine kadar gösterdi dr.cinsiyetimiz radyoloji doktoru tarafındanda onaylandı 2. kızımız geliyor inş... kıpır kıpır hiç durmadı ultrasonla bakarken dr. bile sürekli hareket halinde ne yedinde bu kadar hareket ediyor dedi ablasıda çok hareketli zaten kesin buda öyle olacak çekeceğimiz var bu kızlardan...Poposunun üzerinde sürekli sağa sola twis yapar gibi dönüyodu durmadan çok güldüm ona bakarken yalnız renkli göstermedi ya ona kıcık oldum sordum anomali taraması bu baştan ayağa herşeyinin tarıyoruz rengini napacaksın dedi radyoloji doktoru bende bugün pek bi hevesle gitmiştim kızımı renkli görcez belki kime benzediği tahlilini bile yaparız diye ama siyah beyaz gördük yine çok şükür bi sorun yok önemli olan buydu 4 ay sonra sağlıkla kavuşalım inş. hepimiz bebişlere...
Canım benim de hamilelik öncesi bu olay kız kardeşimde de var.yani Say'ı olarak dakikada atımı normalde vururken beni rahatsız ediyor gülmemeli arka arkaya çok fena sarsıyor beni mesela sol tarafa yatmak iyi diyorlar soluma yatınca kalbim her attığında yatağı itmiyormuş gibi yada atım alanı sanki kısıtlanmış gibi çırpınıyor sanki daha güçlü ittiriyor. Sabahları çaydan vazgeçti acaba OMÜ yapıyor diye bilmiyorum neyse Allah Çocuklarımızı etkileyecek bir şey vermesin deKızlar vücutta dolaşan kan çok arttığı için çarpıntı oluyormuş.hatta hamilenin tansiyonunu ölçmek bile uzman gerektiriyormuş.eğer çok rahatsız ediyosa muhakkak doktora gidin.annenin kalbi hızlı atarsa bebeğinki de hızlanıyor çünkü.Allah korusun gebelikte geçici taşikardi de olabiliyo.ihmal etmeyin ne olur.ben uzun zamandır uğraşıyorum çarpıntılarla sizi çok iyi anlıyorum.(hamilelik öncesinden beri)
hımmm onu bilmiyorum doğrudurkasılmalar var ıse ozamanda progestan kullanılıyor , hala progestan kullanıyorum bıraktırmadı doktorum cunku kasılmalar oluyor, bu kasılmaları hısedemıyorsun her zaman ultrasonda cıkıyor , ama ben progestanı vajınal kullanıyorum
Sen yine de git doktora,ben de solumda zorlanıyorum.benim atış hızı yüksek.dinlenme anında 130 olabiliyodu nabzım.arkadaşım birde sağlıklı insan kalp atışını hissetmez diyo doktorlar.biton araştırdılar benimkini.stres ve adrenalin kaynaklı çarpıntı çıktı.ilaç kullanıyorum uzın zamandır.çok şükür hayatım değişti.ihmal etmeyinCanım benim de hamilelik öncesi bu olay kız kardeşimde de var.yani Say'ı olarak dakikada atımı normalde vururken beni rahatsız ediyor gülmemeli arka arkaya çok fena sarsıyor beni mesela sol tarafa yatmak iyi diyorlar soluma yatınca kalbim her attığında yatağı itmiyormuş gibi yada atım alanı sanki kısıtlanmış gibi çırpınıyor sanki daha güçlü ittiriyor. Sabahları çaydan vazgeçti acaba OMÜ yapıyor diye bilmiyorum neyse Allah Çocuklarımızı etkileyecek bir şey vermesin de
Geçmiş olsun cnm, antibiyotik mi kullandın, ben de hasta oldum yarın bakalım dr antibiotik mi verirİyi akşamlar kızlar
İdrar yolu enfeksiyonu geçirdiğimi söylemiştim dün
Bugün biraz daha iyiyim ağrılarım biraz olsun azaldı şükür ama okula gidemedim rapor aldım
Sağlık ocağına gitmiştim aşılar için 6. Aydan sonra arıycaz dediler ama benimle aynı haftada olanlar yaptırdı sanırım
Belli bi tarihi yok sanırım
Yaptıranlar hangi haftada yaptırdı?
Teşekkür ederim canım. Tabiki cinsiyet çok önemli değil hayırlı ve sağlıklı olsun öncelikle.ama bununla birlikte kizimin bide erkek kardeşi olmasını da isterim eğer hayirliysaCok gecmis olsun arkadasim rabbim saglik versin bebeklerimize cinsiyet ne farkeder her ikiside melek degil mi zaten
O zaman rabbim gonlune gore versin :) gonlunce olsunTeşekkür ederim canım. Tabiki cinsiyet çok önemli değil hayırlı ve sağlıklı olsun öncelikle.ama bununla birlikte kizimin bide erkek kardeşi olmasını da isterim eğer hayirliysa
Benim öğrencilerim oğlun olacak dediler cinsiyeti belli değilken.Sonra erkek olduğunu öğrendik.Temiz kalpli miniklerim bildilerBugun bi ogrencim geldi ogretmenim bebegin cinsi ne dedi :) ay bi guldum bi guldum :) bebegin cinsi insan dedim :)
Maşallah.Önümüzdeki hafta bende gireceğim detaylıya.Çok meraklıyım inş. oğluşum sağlıklıdır.selam kızlar...Detaylı ultrasonumuz vardı bugün gayet iyiydi herşeyi böbreklerinden mesanesine midesine kadar gösterdi dr.cinsiyetimiz radyoloji doktoru tarafındanda onaylandı 2. kızımız geliyor inş... kıpır kıpır hiç durmadı ultrasonla bakarken dr. bile sürekli hareket halinde ne yedinde bu kadar hareket ediyor dedi ablasıda çok hareketli zaten kesin buda öyle olacak çekeceğimiz var bu kızlardan...Poposunun üzerinde sürekli sağa sola twis yapar gibi dönüyodu durmadan çok güldüm ona bakarken yalnız renkli göstermedi ya ona kıcık oldum sordum anomali taraması bu baştan ayağa herşeyinin tarıyoruz rengini napacaksın dedi radyoloji doktoru bende bugün pek bi hevesle gitmiştim kızımı renkli görcez belki kime benzediği tahlilini bile yaparız diye ama siyah beyaz gördük yine çok şükür bi sorun yok önemli olan buydu 4 ay sonra sağlıkla kavuşalım inş. hepimiz bebişlere...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?