2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kuzumu hissederek gune basladim bugun dun hep bi telas icindeydim bebegim bugun bekletmedi beni:) masalahh

Hayırlı sabahlar :)
Mide ekşimesi yüzünden iştahım kapandı. Bi şey yiyemiyorum..

Benim acımıyorya kızım 5.5 yaşında.maşallah çok sıkıntım olmadı sezeryan yerinde bugüne kadar

gunaydın yengem anlatırtı tekmelemeye baslayınca canım nasıl acır anlatamam derdı erkek ve cok hareketlıydı 2. bebegı , meger ıcte yapısıklık olmus ılk sezeryanı yapan ile alakalı demıstı doktoru, ama onun ılk cocuk ıle 2. cocuk arasında arasında 3 yaş var

Hayırlı sabahlar :)
Mide ekşimesi yüzünden iştahım kapandı. Bi şey yiyemiyorum..

Ah sorma 1 haftadır ne cekıyorum ya , hamıle arkadasım sakız cıgnemememı onerdı sende dene bı belkı ıyı gelır her aksam sade sodanıda ıc bence , 4 saatlık uyku ıle olusumu mıde eksımesı ve sırt agrıma borcluyum nasıl bıter bugun mesaı Allah bılır

biticek biticek cumartesi işe gelicek olsam da haftayı ortaladık öyle düşün

benimki göbek deliğinin orda hatta biraz daha üstte elimle hissediyorum çünkü. alt karın sezeryanın orda ağrı falan yok.vucut yapısına göre değişiyor olabilir bilmiyorum
bebeğin yukarı çıkması imkansız bebek 27-28 haftalarda ancak yukarı cikicak

Soda içtim dün akşam biraz iyi geldi. Sakızı da deneyeyim.
Allah yardımcımız olsun

günaydın kızlarrrrr uykusuz bi gün soğuk bi hava gaz sancısı vs aman pek dertli gördüm kendimi :)

valla işe gidip gelmek istemiyorum ama mecburuz yeni evliyiz biz 6 ay bitti borçlar duruyorken bu bebiş süpriz oldu bize. Herşeyi birlikte yapalım dedik tabi borcada girdik

İşe gelmek ıstıyorum aslında işimi sevıyorum yıllardırda calısıyorum , maşallah cok tazesınız daha nıce nıce aylarınız olsun inş , bızde 1.5 yıldır evlıyız ve sozden tut bugune kadar herseyı bız yaptık aylık la calısanız halıyle toplu paralar lazımdı ve borc borc kredi fln fılan daha tam bıtırememıstık kı bebişimiz geldi , ve ısyerımızın durumları bozuk bı suredır dahada kotuye gıdıo maas fln yok tek kötu olan o :S zamanlama da kötü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…