2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Esra8891 .!.:
Bugun bi ogrencim geldi ogretmenim bebegin cinsi ne dedi :) ay bi guldum bi guldum :) bebegin cinsi insan dedim :)
Bana da biri geldi ogtetmenim biliyor musunuz siz cok kilo aldiniz dedi
Bugun bi ogrencim geldi ogretmenim bebegin cinsi ne dedi :) ay bi guldum bi guldum :) bebegin cinsi insan dedim :)

Benim acımıyorya kızım 5.5 yaşında.maşallah çok sıkıntım olmadı sezeryan yerinde bugüne kadar

Ben bi şey sorcam size.. benim sol göğüsumun hemen altinda kipirti hissediyorum arada.. özellikle yemek yedikten sonra bir hareketlenme ..bu bebek kipirtisi değildir di mi ??

Ben 2009 da epidural sezeryana 1450 verdim.şimdi gittigim hastane daha uygun olur umuyorum sormadım fiyatı 1 gün sonra ablam dogurcak onda görcem fiyatı

Evet canım antibiyotik kullanıyorum halen
Enfeksiyon olduğunu bilsem daha önce giderdim
Bebeğin büyümesinden kaynaklıdır diye umursamamıştım
Senin neyin var?
Grip sinüzit oldum ben çok kötüyüm iki üç gündür bekledim geçer hafifler diye geçmedi daha kötü oldum ağzım bırnum tıkalı, az önce de kulaklarım tıkandı, yarın tahlil sonucuma göre gerekiosa yazcam antbiotik dedi

Ufff ya benim bulantilarim geri dondu sanirim,agzimin tadida değişti,ne güzel rahatlamistim,

Ayy canım yaa
İnşallah tahlillerin temiz çıkar da gerek kalmaz
Ama kullanman gerekiyosa da kullanırsın
Dert etme
En kısa zamanda iyileşirsin umarım

Gunaydinnnnnnnnnn anneler gününüz güzel haberlerle geçsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…