bende erkek ismi bulamıyorumya kizlar kiz isimleri bulmak daha zor sankisürekli bakiyorum internetten ama bitürlü "tamam bu olsun" dedigimiz isim bulamadik..
erkek olsaydi hazirdi bile ismi :) sizcede öylemi yoksa sadece bizmi zorlaniyoruz?
bende sana katılıyorum erkek ismi bulamıyoruz bizde yok yanibende erkek ismi bulamıyorum
ya kizlar kiz isimleri bulmak daha zor sankisürekli bakiyorum internetten ama bitürlü "tamam bu olsun" dedigimiz isim bulamadik..
erkek olsaydi hazirdi bile ismi :) sizcede öylemi yoksa sadece bizmi zorlaniyoruz?
evet yok gökmen ve çağan arasında gidip geliyoruz ama daha güzel de olsun istiyoruzbende sana katılıyorum erkek ismi bulamıyoruz bizde yok yani
ya kizlar kiz isimleri bulmak daha zor sankisürekli bakiyorum internetten ama bitürlü "tamam bu olsun" dedigimiz isim bulamadik..
Bizimde öyle canım erkek ismini hazırlamıştık ama kız ismine gelince hiçbi rşeyi beğenmiyorum. Almila düşündüm onunda söylenişi zor dedi eşim. Birde çift isimli olucak eşimin ailesinde ki herkes dededen toruna çift isimli. Kararsızımya kizlar kiz isimleri bulmak daha zor sankisürekli bakiyorum internetten ama bitürlü "tamam bu olsun" dedigimiz isim bulamadik..
Bende kız olsa ismi hazırdı.bizde erkege karar veremiyoruzya kizlar kiz isimleri bulmak daha zor sankisürekli bakiyorum internetten ama bitürlü "tamam bu olsun" dedigimiz isim bulamadik..
benim oğluşumun adı Görkem.. ona uygun olsun diye bi derdim yok ama gerçekten isim bulamıyoruz... Görkem kardeşimin ismi ya Caner ya Batuhan olsun diyo... Eşim Rüzgar olsun diyo ben Kayra diyorum napıcaz bilmiyorumevet yok gökmen ve çağan arasında gidip geliyoruz ama daha güzel de olsun istiyoruz
Aaaaa nasıl maaş yokk ama neyse içimizi ferah tutalım kızlarımız kısmetleriyle geldiler inşallahİşe gelmek ıstıyorum aslında işimi sevıyorum yıllardırda calısıyorum , maşallah cok tazesınız daha nıce nıce aylarınız olsun inş , bızde 1.5 yıldır evlıyız ve sozden tut bugune kadar herseyı bız yaptık aylık la calısanız halıyle toplu paralar lazımdı ve borc borc kredi fln fılan daha tam bıtırememıstık kı bebişimiz geldi , ve ısyerımızın durumları bozuk bı suredır dahada kotuye gıdıo maas fln yok tek kötu olan o :S zamanlama da kötü...
imkansız değil canım benimki yukarda göbek hizasında alt karında olduğu ilk haftalardı. ultrasyonda dr da göbekten görüyor. dediğim gibi fizyolojik bir durum olabilir. çünkü benden 3 ay ilerde arkadaşımın bebeği hala kasıktabebeğin yukarı çıkması imkansız bebek 27-28 haftalarda ancak yukarı cikicak
bizde zorlanıyoruz canım, hem anlamlı hem dini hemde güzel olsun istiyoruz:) yani farklı olacak diye anlamsız popüler isimler koyamam ben kuzuma:)
ben pazartesi oldum salı gunu ogleden sonra agrımaya basladı aksama dogru cok agrımaya basladı sımdıde agrıyor ama aksamkı kadar degıl yaptırdıgım gun hıc bır agrım olmamıstıArkadaşlar ben dun oldum tetenaz aşısını.Ebe bebegin harejetlerini hissediyor musun dedi evet dedim ozaman yapalim aşıyı dedi.dun birsey yoktu akşam biraz ağrıdı kolum ama şuanda müthiş ağrıyor. Ebe vics sür rahatlatır demişti surdum bakalım inşallah iyi gelir
Biz 'İkra' koymayı düşünüyoruz
Anlamı 'oku' , aynı zamanda ilk ayet
benim eşimde erdem istiyo ciddi anlamda isim yok ama:)benim oğluşumun adı Görkem.. ona uygun olsun diye bi derdim yok ama gerçekten isim bulamıyoruz... Görkem kardeşimin ismi ya Caner ya Batuhan olsun diyo... Eşim Rüzgar olsun diyo ben Kayra diyorum napıcaz bilmiyorum
güzelmiş canım, adıyla yaşasın inşallah kuzucuk:)
çok güzel bende böyle anlamlı isim arıyorum ama bulamıyorumBiz 'İkra' koymayı düşünüyoruz
Anlamı 'oku' , aynı zamanda ilk ayet
çok güzel bende böyle anlamlı isim arıyorum ama bulamıyorum
oğlumdada zorlandım kızdada zorlanıyorum hatta kız isminde nevar bulması kolay derdim:) insan yakıştıramıyor sanki ama elbet bulacazya kizlar kiz isimleri bulmak daha zor sankisürekli bakiyorum internetten ama bitürlü "tamam bu olsun" dedigimiz isim bulamadik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?