2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ya kizlar kiz isimleri bulmak daha zor sanki sürekli bakiyorum internetten ama bitürlü "tamam bu olsun" dedigimiz isim bulamadik..
erkek olsaydi hazirdi bile ismi :) sizcede öylemi yoksa sadece bizmi zorlaniyoruz?

ya kizlar kiz isimleri bulmak daha zor sanki sürekli bakiyorum internetten ama bitürlü "tamam bu olsun" dedigimiz isim bulamadik..
erkek olsaydi hazirdi bile ismi :) sizcede öylemi yoksa sadece bizmi zorlaniyoruz?

bizde zorlanıyoruz canım, hem anlamlı hem dini hemde güzel olsun istiyoruz:) yani farklı olacak diye anlamsız popüler isimler koyamam ben kuzuma:)

Aslında erkek ismi de kız ismi de çok ta biz şimdi Canlarımıza hiç bir ismi yakıştırmıyoruz. Bence isim bulma sıkıntısı bundan kaynaklı. Biz de öyleyiz

Arkadaşlar ben dun oldum tetenaz aşısını.Ebe bebegin harejetlerini hissediyor musun dedi evet dedim ozaman yapalim aşıyı dedi.dun birsey yoktu akşam biraz ağrıdı kolum ama şuanda müthiş ağrıyor. Ebe vics sür rahatlatır demişti surdum bakalım inşallah iyi gelir

Bizimde öyle canım erkek ismini hazırlamıştık ama kız ismine gelince hiçbi rşeyi beğenmiyorum. Almila düşündüm onunda söylenişi zor dedi eşim. Birde çift isimli olucak eşimin ailesinde ki herkes dededen toruna çift isimli. Kararsızım

Bende kız olsa ismi hazırdı.bizde erkege karar veremiyoruz

evet yok gökmen ve çağan arasında gidip geliyoruz ama daha güzel de olsun istiyoruz
benim oğluşumun adı Görkem.. ona uygun olsun diye bi derdim yok ama gerçekten isim bulamıyoruz... Görkem kardeşimin ismi ya Caner ya Batuhan olsun diyo... Eşim Rüzgar olsun diyo ben Kayra diyorum napıcaz bilmiyorum

Aaaaa nasıl maaş yokk ama neyse içimizi ferah tutalım kızlarımız kısmetleriyle geldiler inşallah

bebeğin yukarı çıkması imkansız bebek 27-28 haftalarda ancak yukarı cikicak
imkansız değil canım benimki yukarda göbek hizasında alt karında olduğu ilk haftalardı. ultrasyonda dr da göbekten görüyor. dediğim gibi fizyolojik bir durum olabilir. çünkü benden 3 ay ilerde arkadaşımın bebeği hala kasıkta

ben pazartesi oldum salı gunu ogleden sonra agrımaya basladı aksama dogru cok agrımaya basladı sımdıde agrıyor ama aksamkı kadar degıl yaptırdıgım gun hıc bır agrım olmamıstı

benim oğluşumun adı Görkem.. ona uygun olsun diye bi derdim yok ama gerçekten isim bulamıyoruz... Görkem kardeşimin ismi ya Caner ya Batuhan olsun diyo... Eşim Rüzgar olsun diyo ben Kayra diyorum napıcaz bilmiyorum
benim eşimde erdem istiyo ciddi anlamda isim yok ama:)

oğlumdada zorlandım kızdada zorlanıyorum hatta kız isminde nevar bulması kolay derdim:) insan yakıştıramıyor sanki ama elbet bulacaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…