Sağlık Ocağından aradılar cuma günü aşın var diye özel hastaneye gidiyorsanız tahlillerinizide getirin dedi demekki tahlil yapmıcak hazıra konucak :):)
Yok canım bebeği o kadar yukarda hissetmezsin
Kalple ilgili bişey mi acaba
Doktoruna bi sor canım
günaydınn benim sağlık ocağı işyerine yakın diye yırttım yoksa bende çok göze batıyorum :)Günaydın herkese
Beni de aradılar sağlık ocağından ama daha gidemedim
Öyle yoğunum ki
İki de bir izin almaktanda sıkıldım artık
Hem tiroid, hem gebelik, hemde bu ara direksiyon dersine gidiyorum diye çok üst üste geldi
Grip sinüzit oldum ben çok kötüyüm iki üç gündür bekledim geçer hafifler diye geçmedi daha kötü oldum ağzım bırnum tıkalı, az önce de kulaklarım tıkandı, yarın tahlil sonucuma göre gerekiosa yazcam antbiotik dedi
Grip sinüzit oldum ben çok kötüyüm iki üç gündür bekledim geçer hafifler diye geçmedi daha kötü oldum ağzım bırnum tıkalı, az önce de kulaklarım tıkandı, yarın tahlil sonucuma göre gerekiosa yazcam antbiotik dedi
iyi aksamlar kizlar.. bizimde prensesimiz geliyor allahin izniyle :) 25.5 cm ve 320 gram olmus melegimmasallah hersey yolunda ufacik midesini böbreklerini vs gördük :) artik sira odasini hazirlamakta :)
bende 5.50 aylık evliyim ve 5 aylık hamileyim bizimde borçlarımız dururken bebiş sürpriz oldu benimde çalıştığım şirketin maaş durumu çok iyi değil kenarda birikmiş paramızda yok
sen ara canım yoksa arayamıyorlar benide aramadılar haftam da ben kendim gittimbeni arayan soran yok sağlık ocağından, unuttular galiba
inş. sağlıklı olsunda bir şekilde büyüycek :)Gecmis olsun canim
hayirli olsun prenses geliyor desene canim
Uzulmeyin bebek bereketiyle gelirmis
gönlünü ferah tut canım bana bi acil gittiğim bi doktor poşet bile taşıma demişti kendi doktorum da gayet iyisin düşük tehliken falan yok dedi güzel düşün güzel olsun
sen ara canım yoksa arayamıyorlar benide aramadılar haftam da ben kendim gittim
erkek :)Et ve tavuk dan tiksinenler bebeklerinin cinsiyeti ne :)
Bebişlerimiz bereketiyle gelecek. Herşey yoluna girer. Allah ın izniyleİşe gelmek ıstıyorum aslında işimi sevıyorum yıllardırda calısıyorum , maşallah cok tazesınız daha nıce nıce aylarınız olsun inş , bızde 1.5 yıldır evlıyız ve sozden tut bugune kadar herseyı bız yaptık aylık la calısanız halıyle toplu paralar lazımdı ve borc borc kredi fln fılan daha tam bıtırememıstık kı bebişimiz geldi , ve ısyerımızın durumları bozuk bı suredır dahada kotuye gıdıo maas fln yok tek kötu olan o :S zamanlama da kötü...
hadi hayırlısı benimde yarınbugün detaylım var doktorumla şu tetanoz işini tekrar konuşacağım canım, duruma göre bakarım artık:)
sagol canim evet minik prensesim geliyor allahin izniyle :)hayirli olsun prenses geliyor desene canim
Günaydın kızlaaarrr güzel bir gün olsun inşallahhh.... ya bu tetanoz aşısı kafama takıldı benimde beni de kimse aramadı sağlık ocağından bende gitmedim ha gitmeyi düşünüyorum ama ne zaman gidicem bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?