bak bizimde komşu çocuğu var yunus efe düz duvara oda tırmanın bacağında mor olmayan bölüm yok hiperaktif teşhisi bile kondu isimdenmi bilmem ama isim önemli elbettetanıdıgım tum efeler düz duvara tırmanıyor =) yegenımın adıda efe yunus efe ama dehset yaramaz ve tatlı bır cocuk =) benden soylemesı =))
Offf dersim yok okulda otur otur vakit geçmiyor. Kız isimlerine bakıyorum hiçbiri kızıma uymuyor sankiBu arada beni yine Sağlık ocağından aradılar saat 2 'de hamilelere seminer var diye.
bende erkek ismi bulamıyorum
bizimki erkek olsaydi efe olacakti.. ben mert diyordum ama anlamlari nerdeyse ayni oldugu icin efe demistik..bende sana katılıyorum erkek ismi bulamıyoruz bizde yok yani
aynen canim bizde öyle düsünüyoruz anlami güzel olsun modern olmasina gerek yok.. ama cok standartta olmasin ayse fatma gibi.. isimlerin anlami bebekleri cok etkiliyormus...bizde zorlanıyoruz canım, hem anlamlı hem dini hemde güzel olsun istiyoruz:) yani farklı olacak diye anlamsız popüler isimler koyamam ben kuzuma:)
benim aklimda olan isimler yaren, nisa (yada nisa nur), ahsen ama yinede kararsiziz :)Bizimde öyle canım erkek ismini hazırlamıştık ama kız ismine gelince hiçbi rşeyi beğenmiyorum. Almila düşündüm onunda söylenişi zor dedi eşim. Birde çift isimli olucak eşimin ailesinde ki herkes dededen toruna çift isimli. Kararsızım
Bende kız olsa ismi hazırdı.bizde erkege karar veremiyoruz
bizimki erkek olsaydi efe olacakti :)efe olabilir
bende çok beğeniyorum Rüzgar ismini du bakalım ne olacak :)Çağan yeğenimin adı.
Gökmen i çok beğendim bence bunu seçin :)
Sana da Rüzgar diyorum canım :)
aşıyı olmak isterim zaten ilk doğumumda da vurdurmuştum kaç dozdu hatırlamıyorum ama doktor bişi demediği içinde tereddütte kaldım
canım sen hiç vurundun mu ? yakın zamanda hani benden öncesin ya o bakımdan vurdurmadıysan zamanım var diye düşünüyorumBana 2 ayrı doktor öneririz dedi
O yüzden vurdurmak istiyorum
İstersen kendi doktorunu ara bi sor
Kızlar bi konuda fikrinizi merak ediyorum.
3 Gündür aşırı diş ağrısı çekiyorum. İltihap tutmuş dişim. çekilmesi gerekiyor. ama ilaç kullanmam gerekiyor önce.
Diş doktorum " LARGOPEN " diye bi ilaç verdi doğum doktorum da onayladı bu ilacı. sadece 3 gün içicem. Ama içimde bi tereddüt oluştu bebeğe zarar verir mi diye. Sizce doktorlara güvenmeli miyim ?
canım sen hiç vurundun mu ? yakın zamanda hani benden öncesin ya o bakımdan vurdurmadıysan zamanım var diye düşünüyorum
ee süper o zaman benim daha 2 haftam var 6 kasımda ayrıntılıya giricem o zaman sorarım ona göre vurdururum bende dimiVurdurmadım
Geçen hafta sağlık ocağından aradılar
Detaylıya gitmiştim bu hafta gelmesem sorun olur mu izin alamayabilirim dedim
Olmaz haftaya da herhangi birgün gelebilirsin dediler
Yani bu hafta için gitmem lazım aslında
ne güzelmiş canım ya hangi şehirdesin? ben hiç sağlık ocağında hamilelere seminer duymamıştım, vaktin varsa kaçırma:)
ee süper o zaman benim daha 2 haftam var 6 kasımda ayrıntılıya giricem o zaman sorarım ona göre vurdururum bende dimi
nasıpse kızımın adı Elif Gülce koyacagız ,
beril ısmıde cok guzel , hangı harf daha cok baskın gelıyor mesela
bizimki erkek olsaydi efe olacakti.. ben mert diyordum ama anlamlari nerdeyse ayni oldugu icin efe demistik..
baska erkek isimleri mesela yigit, emir, emre, anil, aras, arda vs. :)
aynen canim bizde öyle düsünüyoruz anlami güzel olsun modern olmasina gerek yok.. ama cok standartta olmasin ayse fatma gibi.. isimlerin anlami bebekleri cok etkiliyormus...
benim aklimda olan isimler yaren, nisa (yada nisa nur), ahsen ama yinede kararsiziz :)
Yazılanların çoğu Öğrencilerimin isimleri haylaz olanları da var o yüzden beğenemiyorum :))
Kastamonunun ilçesindeyim canım..
Merkeze mi atanmıştın canım benimde ilk atandığım yer..aaa ilk atandığım yerdi benim canım ya:) bende burda araştırıym varsa kaçırmam yani
Benim de akşama kadat birşey yoktu canım. Akşam biraz agriyordu dokununca falan yani durduk yerde bir agri yoktu. Gece uyandım birkaç kez baya agriyordu simdide devam ediyor.ben pazartesi oldum salı gunu ogleden sonra agrımaya basladı aksama dogru cok agrımaya basladı sımdıde agrıyor ama aksamkı kadar degıl yaptırdıgım gun hıc bır agrım olmamıstı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?