bu isimler kuzenimin çocuklarında varEymen
Talha
Enes
Aklıma gelenler bunlar :)
Bezimde oğlumuzun adı Allah ın izniyle Erdem olacak.benim eşimde erdem istiyo ciddi anlamda isim yok ama:)
benim oğluşumun adı Görkem.. ona uygun olsun diye bi derdim yok ama gerçekten isim bulamıyoruz... Görkem kardeşimin ismi ya Caner ya Batuhan olsun diyo... Eşim Rüzgar olsun diyo ben Kayra diyorum napıcaz bilmiyorum
efe olabilirEmre
Efe
Ömer
Kerem ismi nasıl? Görkem e uygun vede anlam olarak çok güzel, beğendiğim isimlerden benim:) naçizane fikir yani
efe olabilir
Günaydın kızlaaarrr güzel bir gün olsun inşallahhh.... ya bu tetanoz aşısı kafama takıldı benimde beni de kimse aramadı sağlık ocağından bende gitmedim ha gitmeyi düşünüyorum ama ne zaman gidicem bilmiyorum
doktor bununla ilgili bişi söylemedi bana söyler mi ki acaba ? gerçi daha 2 hafta var kontroleYaptırmak ıstıyorsan sen ara saglık ocagını 20. haftandasın cunku , ben bugun aradım cuma gunu ıslerım var ızın almısken ısyerınden 1 kerede haleldeyım dıye ogun 20. haftaya gırıyorsunuz zaten uygun cuma gunu gelın yapalım dedıler
tetanoz olmayı düşünen ve çalışan arkadaşlar bilgisayar başındaysanız sol koldan yaptırın mause tutarken bile ağrıyor.
efe olabilir
doktor bununla ilgili bişi söylemedi bana söyler mi ki acaba ? gerçi daha 2 hafta var kontrole[/QUO
kontrole 2 haftan var ama asıda en son kacıncı haftaya kadar yapılıyor acaba, ben doktoruma sordum bıse olmaz vurdurmasanda ama sen vurdur yınede dedı
doktor bununla ilgili bişi söylemedi bana söyler mi ki acaba ? gerçi daha 2 hafta var kontrole
Offf dersim yok okulda otur otur vakit geçmiyor. Kız isimlerine bakıyorum hiçbiri kızıma uymuyor sankiBu arada beni yine Sağlık ocağından aradılar saat 2 'de hamilelere seminer var diye.
Çağan yeğenimin adı.evet yok gökmen ve çağan arasında gidip geliyoruz ama daha güzel de olsun istiyoruz
Sana da Rüzgar diyorum canım :)benim oğluşumun adı Görkem.. ona uygun olsun diye bi derdim yok ama gerçekten isim bulamıyoruz... Görkem kardeşimin ismi ya Caner ya Batuhan olsun diyo... Eşim Rüzgar olsun diyo ben Kayra diyorum napıcaz bilmiyorum
aşıyı olmak isterim zaten ilk doğumumda da vurdurmuştum kaç dozdu hatırlamıyorum ama doktor bişi demediği içinde tereddütte kaldımBen tetanoz iyi diye duydum
Sezeryan için özellikle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?