2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

tetanoz olmayı düşünen ve çalışan arkadaşlar bilgisayar başındaysanız sol koldan yaptırın mause tutarken bile ağrıyor.
Zaten ebe de soruyor canım hangi kolunu daha az kullaniyorsun diye ona göre yapıyor yani bizimki öyle yaptı.

Güneş ismi hoşuma gidiyor etrafında bu adı taşıyan tanıdığı olan varmı nasıl bir karakterler hiç bilmiyorum. eşim yok dedi ama bakalım hayırlısı

Güneş ismi hoşuma gidiyor etrafında bu adı taşıyan tanıdığı olan varmı nasıl bir karakterler hiç bilmiyorum. eşim yok dedi ama bakalım hayırlısı

canım 2 kişi tanıdım o isimde biraz rahat ve tembel mi oluyolar ne

ben kizimin ismini elif koyucam elifcim :)
kisa, öz ve anlamida güzel. hem elif ler guzel olurmus diye duydum :)

İsmim elif olmasaydı bende elif verirdim dediğin gibi anlamıda güzel ama ben güzelmiyim bilmiyorum :) İsmiyle hayırlı sağlıklı ömürler versin rabbim inş hepimizin bebişine.

Merhaba kizlar nasilsiniz
Muge anliya takildim kalkamiyorum
Bi suru is beni bekliyor

Merhaba kızlar isim konusu olmuş bizde isim bulamıyoruz yahu kız ismi yok sanki Mina istemiştik en başta hatta baya bi o şekilde sevdik kızımızı ama anlamlarından birinden şarap şişesini görünce koymak içimize sinmedi
Şimdi SARE, GÜLCE veya ASYA düşünüyoruz bakalım

bebeği dünden beri hissetmiyorum dünya tatlı çikolata vs yedim ama değişiklik olmadı kasıklarımda batma garı da var işteyim ve cok huzursuzum kafamı hiç bir şeye veremiyorum çıkışa kadar etmezse hemen dr a gideceğim

daha yeni yeni hissetmeye başlamadınmı neden telaş ediyosunki.kordon bile dolanmaz bu haftalarda. 7 .aydan sonra hergün sayıcaz günde 10 kere hareket hissetmemeiz lazım hissetmezsek doktora gidicez hemen

20.haftamda yaptırdım

daha yeni yeni hissetmeye başlamadınmı neden telaş ediyosunki.kordon bile dolanmaz bu haftalarda. 7 .aydan sonra hergün sayıcaz günde 10 kere hareket hissetmemeiz lazım hissetmezsek doktora gidicez hemen
yok ben 5 haftadır net hissediyorum ikinci bebeğimbenim o yüzen hareketlerini net ayırabiliyorum

Aylis ddeğer bir iişim düşünebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…