bak bizimde komşu çocuğu var yunus efe düz duvara oda tırmanın bacağında mor olmayan bölüm yok hiperaktif teşhisi bile kondu isimdenmi bilmem ama isim önemli elbette
Ikisi de guzelevet yok gökmen ve çağan arasında gidip geliyoruz ama daha güzel de olsun istiyoruz
Merkeze mi atanmıştın canım benimde ilk atandığım yer..
Bilmiyorumki canım. Elif benim ismim zaten ismim diye söylemiyorum güzeldir :) Bu arada Beril de güzelmiş
Zaten ebe de soruyor canım hangi kolunu daha az kullaniyorsun diye ona göre yapıyor yani bizimki öyle yaptı.tetanoz olmayı düşünen ve çalışan arkadaşlar bilgisayar başındaysanız sol koldan yaptırın mause tutarken bile ağrıyor.
Güneş ismi hoşuma gidiyor etrafında bu adı taşıyan tanıdığı olan varmı nasıl bir karakterler hiç bilmiyorum. eşim yok dedi ama bakalım hayırlısı
ben kizimin ismini elif koyucam elifcim :)
kisa, öz ve anlamida güzel. hem elif ler guzel olurmus diye duydum :)
BİZ İNŞALLAH ÖMER GÖKAY KOYACAZ BENİM ADIM GÖKÇE EŞİMİNDE AHMET YAKUP BAŞ HARFLERİ OLACAK :)bizde zorlanıyoruz canım, hem anlamlı hem dini hemde güzel olsun istiyoruz:) yani farklı olacak diye anlamsız popüler isimler koyamam ben kuzuma:)
bende enerjik olur diye düşünüyordum isimden yola çıkarak. çünkü ben yerimde duramam öyle uyuz bir çocuğum olsunda istemem:)canım 2 kişi tanıdım o isimde biraz rahat ve tembel mi oluyolar ne
benım esımde ole ya kızım kızım dıye sevıyor kızlar babasına duskun olur benı daha cok sevecek dıyıp duruyor =)))
Gunaydin kizlaaarkiz anneleri hangi isimleri dusunuyolar acabaaa :)
daha yeni yeni hissetmeye başlamadınmı neden telaş ediyosunki.kordon bile dolanmaz bu haftalarda. 7 .aydan sonra hergün sayıcaz günde 10 kere hareket hissetmemeiz lazım hissetmezsek doktora gidicez hemenbebeği dünden beri hissetmiyorum dünya tatlı çikolata vs yedim ama değişiklik olmadı kasıklarımda batma garı da var işteyim ve cok huzursuzum kafamı hiç bir şeye veremiyorum çıkışa kadar etmezse hemen dr a gideceğim
20.haftamda yaptırdımİyi akşamlar kızlar
İdrar yolu enfeksiyonu geçirdiğimi söylemiştim dün
Bugün biraz daha iyiyim ağrılarım biraz olsun azaldı şükür ama okula gidemedim rapor aldım
Sağlık ocağına gitmiştim aşılar için 6. Aydan sonra arıycaz dediler ama benimle aynı haftada olanlar yaptırdı sanırım
Belli bi tarihi yok sanırım
Yaptıranlar hangi haftada yaptırdı?
yok ben 5 haftadır net hissediyorum ikinci bebeğimbenim o yüzen hareketlerini net ayırabiliyorumdaha yeni yeni hissetmeye başlamadınmı neden telaş ediyosunki.kordon bile dolanmaz bu haftalarda. 7 .aydan sonra hergün sayıcaz günde 10 kere hareket hissetmemeiz lazım hissetmezsek doktora gidicez hemen
gün içinde bazen yoğunluktan oluyor ama dün akşam gece bu saat oldu hissedemedim telaş yaptımAwez telaşlanma hemen benimde bazen gün boyu hissetmedigi m oluyo
Merhaba kızlar isim konusu olmuş bizde isim bulamıyoruz yahu kız ismi yok sankiMina istemiştik en başta hatta baya bi o şekilde sevdik kızımızı ama anlamlarından birinden şarap şişesini görünce koymak içimize sinmedi
Şimdi SARE, GÜLCE veya ASYA düşünüyoruz bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?