İsmim elif olmasaydı bende elif verirdim dediğin gibi anlamıda güzel ama ben güzelmiyim bilmiyorum :) İsmiyle hayırlı sağlıklı ömürler versin rabbim inş hepimizin bebişine.
Merhaba kizlar nasilsiniz
Muge anliya takildim kalkamiyorum
Bi suru is beni bekliyor
benimde hissetmediğim günler oluyo canım hemen kötü düşünmebebeği dünden beri hissetmiyorum dünya tatlı çikolata vs yedim ama değişiklik olmadı kasıklarımda batma garı da var işteyim ve cok huzursuzum kafamı hiç bir şeye veremiyorum çıkışa kadar etmezse hemen dr a gideceğim
Arkadasim ben 18+4 te yaptirdim seninle aramizda 2 gun var 12 mart muhtemel dogum tarihimİyi akşamlar kızlar
İdrar yolu enfeksiyonu geçirdiğimi söylemiştim dün
Bugün biraz daha iyiyim ağrılarım biraz olsun azaldı şükür ama okula gidemedim rapor aldım
Sağlık ocağına gitmiştim aşılar için 6. Aydan sonra arıycaz dediler ama benimle aynı haftada olanlar yaptırdı sanırım
Belli bi tarihi yok sanırım
Yaptıranlar hangi haftada yaptırdı?
Çook güzel bi isim ya MaşaallahMerhaba kızlar isim konusu konuşulmuş Bizim erkek olacak ismi büyük ihtimal Aziz Ali olacak
benimde olmuyor :)Kıyafetlerim artık bana olmuyor. Pardesü / ferace falan hepsi daraldı artık. Göbek gölgem kapanmıyor. Panço tarzı ama uzun bi şey arıyorum. Görürseniz herhangi bir yerde haberdar eder misiniz hanımlar :)
BİZ İNŞALLAH ÖMER GÖKAY KOYACAZ BENİM ADIM GÖKÇE EŞİMİNDE AHMET YAKUP BAŞ HARFLERİ OLACAK :)
bende enerjik olur diye düşünüyordum isimden yola çıkarak. çünkü ben yerimde duramam öyle uyuz bir çocuğum olsunda istemem:)
gün içinde bazen yoğunluktan oluyor ama dün akşam gece bu saat oldu hissedemedim telaş yaptım
kızçeler 20 haftalık bebişleriniz kaç gr
kızçeler 20 haftalık bebişleriniz kaç gr
ben 22. haftadayım 443 gr. :)
inşallah canım hayırlı haberlerle gel inşallahMaşallah.Önümüzdeki hafta bende gireceğim detaylıya.Çok meraklıyım inş. oğluşum sağlıklıdır.
AMİNNNN CÜMLEMİZİN EVLADI İNŞALLAHadıyla yaşasın inşallah kuzucuk:)
Eki Görüntüle 1278052
Bunun gibi mesela..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?