N
Nasil oluyo normal senin icin niye zordu ?bn de izledim video hem normal hem sezeryan sanki sezeryan daha korkunc :)
Gönül kolata mesaj attım fiyatı uygunsa alıcam :)çok şık ve güzelmiş, hiç denk gelmedim ama:)
bu bayanın umranıye de butigi var gonul kolat ismii belkı butiginde bulabılırsınızçok şık ve güzelmiş, hiç denk gelmedim ama:)
hamak mı almak ıstıyorsun canım ?kızlar hamak ile ilgili yorum gelmedi
Gönül kolata mesaj attım fiyatı uygunsa alıcam :)
bi önceki sayfada gönderdim canım hangisi kullanışlı karar veremedim amahamak mı almak ıstıyorsun canım ?
nasıl
benim ultrasonda 19 hafta cıktı 300 gr 20 cmkızçeler 20 haftalık bebişleriniz kaç gr
Ben de bulamazsam diktiricem çünkü hiç rahat edemiyorum..hee butik ürünlerden bu bende diyorum hiç denk gelmedi
kızlar hamak ile ilgili yorum gelmedi
bebeği dünden beri hissetmiyorum dünya tatlı çikolata vs yedim ama değişiklik olmadı kasıklarımda batma garı da var işteyim ve cok huzursuzum kafamı hiç bir şeye veremiyorum çıkışa kadar etmezse hemen dr a gideceğim
ben de örgü var istersen eve gidince resmini ceker atarım cok kalın bir ipten ve 10 no şişle ördüydü teyzem bir hafta sürmedi bitirmesi.beni bir süre idare eder.sen tesettür için boyunu daha uzun ayarlayab,ilirsinKıyafetlerim artık bana olmuyor. Pardesü / ferace falan hepsi daraldı artık. Göbek gölgem kapanmıyor. Panço tarzı ama uzun bi şey arıyorum. Görürseniz herhangi bir yerde haberdar eder misiniz hanımlar :)
Örgü bilmiyorum ki maalesef :/ Ama resmini at merak ettim.ben de örgü var istersen eve gidince resmini ceker atarım cok kalın bir ipten ve 10 no şişle ördüydü teyzem bir hafta sürmedi bitirmesi.beni bir süre idare eder.sen tesettür için boyunu daha uzun ayarlayab,ilirsin
Ben de bulamazsam diktiricem çünkü hiç rahat edemiyorum..
hamaktansa anakucagı ya da bambam beşik alınır bu fiyata ve daha uzun rahat kullanılır canımhttp://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/istanbul-bebek-hamak-sari-126643474
kızlar sizce bu hamak kullanışlımıdır
tamam akşam unutmazsam eklerim.benimki kalça altı boyda daha uzun da yapılabilir.hamile montları kabanları cok pahalı iki ay için fazla geldi.bir de ben beylikdüzü pazarında hamilelikte de giyilebilecek sonra da kullanılabilir kaşe ve yün pançolar görmüştüm daha önce.cok cok soğuklara kadar idare edebilir.hangi şehirdesin?cok soğuk oluyor mu.bir de bir arkadaşım montunu giyip ön kısmına kalın atkı veya şal bağlayarak idare ettiydi .Örgü bilmiyorum ki maalesef :/ Ama resmini at merak ettim.
Annem de ben lisedeyken yapmıştı bana dize kadar uzun panço.
Çanakkaledeyim çok soğuk olmaz da işte rüzgarda yağmurda idare edebilecek bi şey olsun dedim. Burada da seçenek neredeyse hiç yok..tamam akşam unutmazsam eklerim.benimki kalça altı boyda daha uzun da yapılabilir.hamile montları kabanları cok pahalı iki ay için fazla geldi.bir de ben beylikdüzü pazarında hamilelikte de giyilebilecek sonra da kullanılabilir kaşe ve yün pançolar görmüştüm daha önce.cok cok soğuklara kadar idare edebilir.hangi şehirdesin?cok soğuk oluyor mu.bir de bir arkadaşım montunu giyip ön kısmına kalın atkı veya şal bağlayarak idare ettiydi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?