2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

N

Nasil oluyo normal senin icin niye zordu ?bn de izledim video hem normal hem sezeryan sanki sezeryan daha korkunc :)

sezeryan düşünüyorum ama çok korkunç videolar..normal doğumda kişiden kişiye değişiyor acı eşiğine göre..ben 5cm açılmaya kadar sancıları çektim..sonrası harikaydı...doğumumu gülerek izledim,sanki başkası doğuruyormuş gibi..çıktığımda kimse inanmıyordu doğum yaptığıma o kadar yüzüm gülüyordu.

ama doğum sonra 2- 3 günden sonra asıl sıkıntılar başladı..doğumda 3 kaburga kemiğim kırılmış farketmemişiz,dikişlerim çoktu 40 günde ancak düzeldi,normal doğumdan sonra hemoroid oldum birde dikiş acısına o eklendi....doktor zaten sezeryana yönlendirdi beni, bebeğin kafası normalden büyük normal doğumun çok zor olur dedi ben dinlemedim...şimdi ya yine epidural normal doğum yada epidural sezeryan istiyorum...epiduralsiz çatır çatır normal doğum yapan tüm anneleride kutluyorum kendi annemde dahil,helal olsun diyorum...bende o güç yok...

Bende 2 gün hissetmedim hemde detaylıdan sonra
Ultrasonda çok kalmak iyi değil diyolar ya ondan sandım korktum ama
3.gün az az da olsa hissedince rahatladım
Arada oluyo endişelenme

kızlar hamak ile ilgili yorum gelmedi

Neden hamak alıyosun ki
Ana kucağı alsan daha kullanışlı olur bence

Kıyafetlerim artık bana olmuyor. Pardesü / ferace falan hepsi daraldı artık. Göbek gölgem kapanmıyor. Panço tarzı ama uzun bi şey arıyorum. Görürseniz herhangi bir yerde haberdar eder misiniz hanımlar :)
ben de örgü var istersen eve gidince resmini ceker atarım cok kalın bir ipten ve 10 no şişle ördüydü teyzem bir hafta sürmedi bitirmesi.beni bir süre idare eder.sen tesettür için boyunu daha uzun ayarlayab,ilirsin

Örgü bilmiyorum ki maalesef :/ Ama resmini at merak ettim.
Annem de ben lisedeyken yapmıştı bana dize kadar uzun panço.

Örgü bilmiyorum ki maalesef :/ Ama resmini at merak ettim.
Annem de ben lisedeyken yapmıştı bana dize kadar uzun panço.
tamam akşam unutmazsam eklerim.benimki kalça altı boyda daha uzun da yapılabilir.hamile montları kabanları cok pahalı iki ay için fazla geldi.bir de ben beylikdüzü pazarında hamilelikte de giyilebilecek sonra da kullanılabilir kaşe ve yün pançolar görmüştüm daha önce.cok cok soğuklara kadar idare edebilir.hangi şehirdesin?cok soğuk oluyor mu.bir de bir arkadaşım montunu giyip ön kısmına kalın atkı veya şal bağlayarak idare ettiydi .

hamak çok kısa süre kullanırsın 6 ay falan birde sallamaya gerek yok beşiğe yatırınca zaten orada sallanır evde gereksiz kalabalık olur. ana kucağı alırsan 1 yıl kullanırsın çünkü sonra yürüyor ve oturmuyor yemek yerkende mama sandalyesi şart oluyor. inanın çocuk azıcık büyüyünce o kalabalıktan nasıl kurtulacağını şaşırıyor insan.

Çanakkaledeyim çok soğuk olmaz da işte rüzgarda yağmurda idare edebilecek bi şey olsun dedim. Burada da seçenek neredeyse hiç yok..

anakucağına bakayım o halde bunlar sıcak tutar üstüne battaniyeyi at uyut veya gece yanına al salla diye düşünmüştüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…