- 5 Ağustos 2014
- 2.312
- 1.402
- 178
Bence pahalı ve renk olarak erkeğe gitmez
Bence arabasıyla takım olanlardan al onlar daha derin oluyo bunda birkaç ay sonra hareketlenip kendini atabilir
Ayy bu çok şekermişşşşşş
mobilya pek bişi almıcam sadece park yatak almak istiyoruz onuda dediğin gibi daha çok zaman var almaya... kıyafete gelince bikaç akrabama sordum yeni doğum yapmış olan hepsi son ay yaptık dedi ama son ay da şubat soğuk olur gezemem ağırlaşırım diye düşünüyorum sanırım 7-8 inci ay alışverişe başlıcam bendeBen pek anlamıyorum
Ablamlarda yoğun, gidip 1 kere de toplu alacağız nasipse 6.ayı da dolunca
Mobilyayı da 7.ayın sonunda eşimle bakarız diye düşünüyorum
mobilya pek bişi almıcam sadece park yatak almak istiyoruz onuda dediğin gibi daha çok zaman var almaya... kıyafete gelince bikaç akrabama sordum yeni doğum yapmış olan hepsi son ay yaptık dedi ama son ay da şubat soğuk olur gezemem ağırlaşırım diye düşünüyorum sanırım 7-8 inci ay alışverişe başlıcam bende
Hmm. ben zaten sadece normal bi anakucağı almayı düşünüyorum..kızlar bu ürünlerin üstündeki dönen oyuncakalr bebeğin gözlerini bozuyor şaşı olmasına sebep oluyormuş. ilk 6 ay kullanmamakta fayda var
Bence çok gerekli değil. Büyük bide beşikte alacaksın sen bilirsin yinedekızlar hamak ile ilgili yorum gelmedi
arabanız varsa onda bağlanan emniyet kemeri geçmeli modeller var onlarda düşünebilirsin http://www.gittigidiyor.com/arama/?...+koltu%F0u%2Cana+kuca%F0%FD%2Cbebek+ta%FE%FDmhttp://www.e-bebek.com/bright-starts-ana-kucagi-up--away-bouncer_BRG-600492 ben bunu dusunuyorum ama emın degılım
şimdiden alki bebek doğana kadar mobilya kokusu kalmasın. bebek odasına çok gerek yok işini görecek bir dolap en güzeli.Ben mobilya olarak bi park yatak alıp odama koyucam. Bi de kütüphanem var onun yanına 2 kapılı , kütüphaneme uygun bi dolap alıcam küçük odama koyucam. Bebek odası şimdilik yapamam maalesef.
Dolabı şimdiden almak istiyorum aslında. Aldıklarımı koyarım içine. Zaten alıcaz bari eşyalar ortalıkta yer kaplamasın.
Ben mobilya olarak bi park yatak alıp odama koyucam. Bi de kütüphanem var onun yanına 2 kapılı , kütüphaneme uygun bi dolap alıcam küçük odama koyucam. Bebek odası şimdilik yapamam maalesef.
Dolabı şimdiden almak istiyorum aslında. Aldıklarımı koyarım içine. Zaten alıcaz bari eşyalar ortalıkta yer kaplamasın.
çok ciciymiş bu, kullanışlı mıdır acaba?
Aklıma ne geldi sen bunu yazınca :)Bi de ufo almak lazım dedi ablam
Doğalgaz çok ısıtmıyo , ısıtsa bile banyo yaparken veya alt açarken ufonun yakınında yapmak lazım ki bebek üşümesin
kızlar bende e bebek ten biberon emzik ateş ölçer almayı düşüyorum ama karar veremedm alsammı sizce. sepetip doldurup duruyom bi alamadım
Aklıma ne geldi sen bunu yazınca :)
10 yaşında bi kardeşim var. O doğduğunda banyo yaptıracağımız zaman küvetini salona getiriyorduk. Evimiz sobalıydı. Sobayı cayır cayır yakıp bi de elektrikli sobayı yakıyoduk. kızı sudan çıkarınca jet hızıyla sarıp giydiriyoduk :)
Annemin ödü patlardı üşütecek diye :)
Bu haftasonu mobilyacıları dolaşıcaz. Bulursak alıcaz İnşaallah şimdiden :)şimdiden alki bebek doğana kadar mobilya kokusu kalmasın. bebek odasına çok gerek yok işini görecek bir dolap en güzeli.
arabanız varsa onda bağlanan emniyet kemeri geçmeli modeller var onlarda düşünebilirsin http://www.gittigidiyor.com/arama/?...+koltu%F0u%2Cana+kuca%F0%FD%2Cbebek+ta%FE%FDm
Sorma pişerdik kızı yıkayana kadar. Büyük bi olay gibi oluyodu bizde bebek banyoları :)Ah kömür sobaları ne güzel ısıtırdı bi de :)
Sorma pişerdik kızı yıkayana kadar. Büyük bi olay gibi oluyodu bizde bebek banyoları :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?