2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

anakucağına bakayım o halde bunlar sıcak tutar üstüne battaniyeyi at uyut veya gece yanına al salla diye düşünmüştüm
bu çok güvenli değil gece uyanır pat düşer ilk aylar zaten emzir yatır nereye koysan uyur kolik falan olmadığı sürece. beşiğini yanına koyarsan gece onda yatar sende 2-3 saatta emzireceğin için kolay olur.

Çanakkaledeyim çok soğuk olmaz da işte rüzgarda yağmurda idare edebilecek bi şey olsun dedim. Burada da seçenek neredeyse hiç yok..
ben de izmirdeyim aynen cok cok kalın bir şeye ihtiyacım olmaz diye düşünüyorum ancak her gün otobüs ve dolmuşa binip işe gittiğim için üşümekten endişeliyim artık uyuma bakmayıp kalın kalın kat kat giyineceğim.diktirebilirsin

Ben büyüyen beşikle gardrop düşünüyorum, küçük odam boştu zaten
Bebek odası olur kısmetse

O yüzden ilk zamanlar yatak oda da yatırabilmek için bi bambam beşik alırım, odadan odaya da kolay taşınır

Hamak veya ana kucağı almayacağım

Her gün dışarı çıkıyosan dikkat et. Allah korusun hasta falan olursun. Ben evdeyim çok problem değil de işte yürüyüşe falan çıkıyorum zor oluyo.

bu anadizinden arkadaşımda var gündüz kullanımı rahat ama yine de 4 aylıktı kemerini bağlıyordu düşmesin diye.bunlar yerine otoko0ltugu seklinde olanı alırsan hem evde hem dışarıda kullanılır onlar ilk başta derin geliyor ama pufidik altacma altına serip de ayarlıyorsun bebek zaten hareketlenince o derinlik iyi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…