Biz yeni taşındık sayılır
Az eşya aldığımdan bu evde küçük bi oda boş kalmıştı
Kısmet bebeğeymiş
Küçük diye şifonyer vs. doldurmak istemem
Büyüyen beşik ve dolap takım almak istiyorum imalat yerlerinden
İki kapılı ince bi kitaplığım vardı o oda da, onunda şu an içini değiştiriyorum bol pembeli hobi dolabı yaptım hem bana hem kızıma yarar inşallah :)
Benim boş odam yok işte olsa ben de senin gibi yapardım.
İyi fikir ya çok eşyayla doldurma zaten. pembiş pembiş süslersin artık :)
Aynen bi de o var :)Darısı başımıza :)
Bebek banyosu demişken ufo dışında küvette almak lazım
http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/desenli-bebek-banyo-kuvet-seti-kuvet-5-li-takimi-120507126
Aminn :)Çok eşya sevmiyorum
Az eşya ve ferah ev seviyorum
Tabi İstanbul'da pek ferah evde kalmadı ama :)
Amin hep beraber inşallah, nasipse paylaştığımız günleri de görürüz burda bebeklerimizin beşik ya da odasını :)
Aynen bi de o var :)
Artık dolaşıp bakcam.
sırt kısmını battaniyeyle Falan doldurunca sıkıntı kalmıyor.ondan var travel sistem bebek arabası aldık ama evde cok icine gomulur rahat edermı die dusunuyorum bunlar daha yuksek ve havadar sankı
3 ay sonra düşer bundan Allah korusun.benim kızımı birgün ana Kucağı gibi araba koltukları varya onda salliyor dum uyumusum bir uyandım kaya kaya inmiş Asagiyahttp://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/istanbul-bebek-hamak-sari-126643474
kızlar sizce bu hamak kullanışlımıdır
Maşallah ben daha 17 deyim 200 grben 22. haftadayım 443 gr. :)
maşallah sana da canımMaşallah ben daha 17 deyim 200 gr
Canım maşallah kızına ne zaman ölçüldü bu? ben iki gün önce ayrıntılıya gittim 360 gram çıktı bebeğim üzüldüm bende küçük diyemaşallah sana da canım
Bende kış için panço gibi bir şey almayı düşünüyorum.Tesettur giyim satan yerlerde varmış burda, hem sicak tutsun hende gobusu kapatsin istiyorum.Örgü bilmiyorum ki maalesef :/ Ama resmini at merak ettim.
Annem de ben lisedeyken yapmıştı bana dize kadar uzun panço.
Canım maşallah kızına ne zaman ölçüldü bu? ben iki gün önce ayrıntılıya gittim 360 gram çıktı bebeğim üzüldüm bende küçük diye
Aynen. Ama kısa olanlarla rahat edemem ben ya. Foto paylaştım öyle bi şey bulsam iyi olur.Bende kış için panço gibi bir şey almayı düşünüyorum.Tesettur giyim satan yerlerde varmış burda, hem sicak tutsun hende gobusu kapatsin istiyorum.
Çok pahalı ya o ne öyleKatlanır küvetler de pratikmiş yer kaplamaz ama 90 TL çok bi küvete
Arkadaşımda vardı bu anakucağından ama titreşimimi hiç kullanamadı.hani otobüste giderken kafanı cama koyarsın kulakların falan titrer huylanırya aynen öyle titreşimi.sallıyarak uyutuyoduk tştreşimi açınca çocuk gözlerini patlatıyodu hemen.ya normalinden al ya da daha çok paraya tamamen kendi sallananlar var onlardan al canım.bakıcam biraz arastırıcam ben de normal dısarda kullanmalık ana kucagı var ama derın evde kullanmak ıcın uygunmudur bılemedım.. sanki bunda daha rahat eder gibi geldi tabi tecrubelı annelere danısıcam bana kalsa hepsını alırım :)
hayırlı olsun canım :) maaşallah:) kaç haftalık şimdi bebeğiniyi aksamlar kizlar.. bizimde prensesimiz geliyor allahin izniyle :) 25.5 cm ve 320 gram olmus melegimmasallah hersey yolunda ufacik midesini böbreklerini vs gördük :) artik sira odasini hazirlamakta :)
Çok pahalı ya o ne öyle
Maşallah iyi bakmışsın aynı gün ölçülmüş ama benim kız minicik o kadar da yediğime dikkat ediyorum amapzt gunu bıraz rahatsızdım ultrasona gırdım orda cuma ayrıntılıya gırıcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?