canım öyle puset alıcam o yüzden ana kucağı almama gerek yok sanırım diye düşünüyorum
evet takım olanı alıcam canımHamak sorunca ana kucağı al dedik aslında
Bebek arabası ile takım oto koltuğuvari bişey alıyosan ne hamağa ne ana kucağına gerke yok bence
evet takım olanı alıcam canım
bende lıste acılmıyor yaaa bılgı ıslem tarafında kısıtlı bazı yerle benımkıne bakıp atsanıza bana o hafta ıle yazan kısımı =)
suan 18+5 im ama 17+6 yı bılıyorum kac kılo vs fln =)
Canım SAT ını söylesenebende lıste acılmıyor yaaa bılgı ıslem tarafında kısıtlı bazı yerle benımkıne bakıp atsanıza bana o hafta ıle yazan kısımı =)
suan 18+5 im ama 17+6 yı bılıyorum kac kılo vs fln =)
Haklısın canım kapaliysan olmaz.bende kaban almayayim önü kapanmasa bile onunla kapatirim diye düşünüyorum.Aynen. Ama kısa olanlarla rahat edemem ben ya. Foto paylaştım öyle bi şey bulsam iyi olur.
canim zaten 19 haftaliksan 20. haftanin icinde olmus oluyorsun.. yani 19 + 2 mesela 20. hafta sayiliyor..acaba doktor benimkini yanlış mı ölçtü bende 19+2yim 386 grm dedi ama ben 350diyorum belki fazla ölçmüştür diye kafam karıştı bide bana 20 haftanın içindesin dedi ben 19 haftalığım diyordum
off nerden başlıycaz bilmiyorumBende öyle düşünüyorum
Beşik vs. işi bitince ancak..
Canım SAT ını söylesene
Evet 20. Haftadasin yani 19 haftayi tamamlamissin 20. Haftadan 2 gun almissin 20 nin icinde oluyosunacaba doktor benimkini yanlış mı ölçtü bende 19+2yim 386 grm dedi ama ben 350diyorum belki fazla ölçmüştür diye kafam karıştı bide bana 20 haftanın içindesin dedi ben 19 haftalığım diyordum
off nerden başlıycaz bilmiyorum
off nerden başlıycaz bilmiyorum
Doğunca beşik şart ama araba birkaç ay sonrada alınabilir bence
İlk aylar zaten aşıdan aşıya dışarıya çıkarılır oda adına ne deniyo bilmiyorum şöyle bişeyle
http://www.pamidor.com.tr/Canta-ve-...Portbebe-Bebek-Tasima-Cantasi-Pembe-2337.aspx
ben bunu artık kımsede gormuyorum pusetı eldede kullanıyorlar hastaneye vs fln gıderken ıcını guzelce yapıyor yatıyorsun bebegı
bende aynı fikirdeyim hastane çıkışı havlusu tulumları zıbınları çorapları patikleri beşik şart sonrası zaten gelir fakat ben bebek arabasını doğmadan almak istiyorum
Arabayla takım alayım diyorum ama sonra alırım belki..
Önce beşik almam lazım
Allah ım hepımıze yardım etsın ıhtıyacımız olan herseyı alalım ıns , bende park yatak alacagım nasıpse park yatakta artık tamamen karar kıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?