2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım ben hafta sonu kontrole gittiğimde doktorum karnımı görünce alerji olabilir cildiyeye bi göster mutlaka dedi ve cilldiyeciye gittim karın bölgem ve göğüslerim aşırı kurumuş krem verdi çok şükür o kaşıntılar gitti bide banyoda kese lif yapma kesinlikle dedi

Kızlar benim ablam da yeğenim için yıllarca böyle bir şey kullandı. Özellikler salon soğuk olurdu evin cephesinden kaynaklı. Orayı gayet güzel ısıtıyordu. Ben de kararsızım nasıl bir şey almak gerek

Eklentiler

• ..webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 96

Nerede ne kadara bu bilgin var mı

gözün aydin canim darisi diger arkadaslara insallah.. :)
benim karnimda görünürde bisey yok canim ara ara hafif kasiniyor sadece ama gerildigini hissediyorum ya büyüyo dogal olarak ama bazen cok rahatsiz edici oluyo o his.. sanki her an patlayacakmisim gibi ama lifsiz nasil olcak o is ben banyodan bisey anlamamki lifsiz :)

İlk defa bugün karnımda hafif kaşıntı oldu çatlama mıdır acaba

Benim bebis legen kemiklerimi yerinden sokecek galiba bi sag bi sol kemiklere dokundugunu hissediyorum ne zmn yukari cikicak ki bu cocuk
Sola yattigim zaman inanilmaz hareketlenio saga yatsam ben nefes alamiyorum surekli sirt ustu yatmskta baydi

Kızlar selamm ben de katıldım
En başından beri takip ediyorum hepinizin bebekleri sağlıcakla doğar inşallah
İçinizde grip olanlar vardı nasıl geçirdiniz ?hangi ilaçları kullandınız? kullanmadıysanız ne kadar sürdü gribiniz? Çalışıyorum Ne yapmalıyım kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…