canım benimde 19+2 350 grm dedi doktorum17+6 da gıttım en son kontrole 249 gr. dı , senın kac gr
sagol canim :) simdi 20 + 2 yani 21. haftamdayim.. doktorum dedi bundan sonra boyunun uzamasi biraz yavasliyacak ama kilo artisi basliyacak bebegin diye.. ama ben simdiden kendimi cok agirlasmis hissediyorum.. nasil olacak son halimiz bakalim :)hayırlı olsun canım :) maaşallah:) kaç haftalık şimdi bebeğin
:)) oy maaşallah büyüsün bebişlerimiz sağlıkla inş:)) ay evet ben de özellikle akşam olduğunda karnımda çok ağırlık hissediyorum gerginlik çok fazla oluo, ilerki zamanlarımızı ben de merak ediorum :)sagol canim :) simdi 20 + 2 yani 21. haftamdayim.. doktorum dedi bundan sonra boyunun uzamasi biraz yavasliyacak ama kilo artisi basliyacak bebegin diye.. ama ben simdiden kendimi cok agirlasmis hissediyorum.. nasil olacak son halimiz bakalim :)
canım benimde 17+4te 200 gram dı normal sanırımYa benim ultrason kagıdında 17+4 de 205 gr yazıyor çok mu küçük
Maşallah iyi bakmışsın aynı gün ölçülmüş ama benim kız minicik o kadar da yediğime dikkat ediyorum ama
http://gebelik.org/dosyalar/fetalweight1.html hafta hafta kilolar yazıyor kızlar. Irka Ailenin annenin yapısına göre bebeğin kilosuda değişir demişti doktorum hatta ben ufak tefek biriyim senden 4 kiloluk çocuk doğurmanı bekleyemem diyede espirisini yapmıştı. Çünkü ben muayne için beklerken hamileleri çok incelemiştim kimisi uzun boylu ve karnı büyüktü kimisinin karnı yoktu. Merak edip doktoruma sormuştum karnı büyük olan daha mı büyük bebek doğuruyor diye :)
Maşallah iyi bakmışsın aynı gün ölçülmüş ama benim kız minicik o kadar da yediğime dikkat ediyorum ama
insallah canim:)) oy maaşallah büyüsün bebişlerimiz sağlıkla inş:)) ay evet ben de özellikle akşam olduğunda karnımda çok ağırlık hissediyorum gerginlik çok fazla oluo, ilerki zamanlarımızı ben de merak ediorum :)
canım senin bebiş kaç grmsagol canim :) simdi 20 + 2 yani 21. haftamdayim.. doktorum dedi bundan sonra boyunun uzamasi biraz yavasliyacak ama kilo artisi basliyacak bebegin diye.. ama ben simdiden kendimi cok agirlasmis hissediyorum.. nasil olacak son halimiz bakalim :)
Benimki normalmiş o zaman ya içim rahatladı :)http://gebelik.org/dosyalar/fetalweight1.html hafta hafta kilolar yazıyor kızlar. Irka Ailenin annenin yapısına göre bebeğin kilosuda değişir demişti doktorum hatta ben ufak tefek biriyim senden 4 kiloluk çocuk doğurmanı bekleyemem diyede espirisini yapmıştı. Çünkü ben muayne için beklerken hamileleri çok incelemiştim kimisi uzun boylu ve karnı büyüktü kimisinin karnı yoktu. Merak edip doktoruma sormuştum karnı büyük olan daha mı büyük bebek doğuruyor diye :)
benim dün randevum vardi canim 25.5 cm ve 320 gr dedi doktorum :)canım senin bebiş kaç grm
acaba doktor benimkini yanlış mı ölçtü bende 19+2yim 386 grm dedi ama ben 350diyorum belki fazla ölçmüştür diye kafam karıştı bide bana 20 haftanın içindesin dedi ben 19 haftalığım diyordumbenim dün randevum vardi canim 25.5 cm ve 320 gr dedi doktorum :)
360gr çıktı iştekaç gram canım ?
canım öyle puset alıcam o yüzden ana kucağı almama gerek yok sanırım diye düşünüyorumBence pahalı ve renk olarak erkeğe gitmez
Bence arabasıyla takım olanlardan al onlar daha derin oluyo bunda birkaç ay sonra hareketlenip kendini atabilir
listeye göre benimki kısa ama doktorum boyu uzun dedihttp://gebelik.org/dosyalar/fetalweight1.html hafta hafta kilolar yazıyor kızlar. Irka Ailenin annenin yapısına göre bebeğin kilosuda değişir demişti doktorum hatta ben ufak tefek biriyim senden 4 kiloluk çocuk doğurmanı bekleyemem diyede espirisini yapmıştı. Çünkü ben muayne için beklerken hamileleri çok incelemiştim kimisi uzun boylu ve karnı büyüktü kimisinin karnı yoktu. Merak edip doktoruma sormuştum karnı büyük olan daha mı büyük bebek doğuruyor diye :)
listeye göre benimki kısa ama doktorum boyu uzun dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?