Okadar paraya gerek yok ben kızımda 3 4 ay anca yıkadım küvette sonra eşim kucagında tutar ben yıkardım öyle daha pratik oluyor 2.de daha erken başlıycam kucakta yıkamaya.küveti boşaltıp kaldırmasıda ayrı dertKatlanır küvetler de pratikmiş yer kaplamaz ama 90 TL çok bi küvete
Telaşlanma canım benim ikinci gebeligim olmasına rağmen bu hafta yeni yeni hissediyorum,özellikle sabah erken saatlarde minik minik tekmeler hissediyorumkızlar ben bebegimin hareketlerini neden hıssedemiyorum
Şimdiden böyle düşünme cnm ben görüyorum çok var emziren.sadece 5 6 ay civarı bebeklerin memeyi bırakma egilimi oluyor bu süreci iyi atlatmak lazım.mamalar bir sürü para .anne sütü heryerde hazır hrm ucuz hem saglıklıBez, şampuan, bebe yağı, pişik kremi, pudra, ıslak mendil vs.
Ha süt inşallah olur ama olmazsa bi de mama hem sağlıksız hem keseye zarar
Ama yediklerimizden midir nedir ben öyle eskisi gibi 6 ay - 1 yıl emziren görmeden
Kimisinin neredeyse hiç gelmiyo kimisininde 4 aya kesiliyo
Hurma dogum zamanı yeniyor cnm rahim kaslarına etkili şimdiden yeme yesende azıns bızım olur ya sımdıden hurma yemek ıyıymıs aslında , ve bulgur sut yaparmıs
Ben niveayı çok begeniyorum saç ve vücut şampuanında.sebamed benim kızın cildini kuruttu.iyi deyipte çok almayın deneyin ufaktanYaşımdan dolayı tüm arkadaşlarım doğurdu:)kimse dalin nivea tavsiye etmiyo.univaby yenidoğan veya sebamed diyo herkes.tabi set aşma küçül bir şişe al dene diyolar her çocuk farklı.birine iyi gelen diğerine iyi gelmiyomuş.unibaby yenidoğanın ıslak mendilini ben yüzümde kullanıyorum saf su diye.gerçekten çok iyi geliyo:)
Benimkilerde minik :) Okul öncesi öğrencileri.Ben kendim söyledim.Sarılmak için koşup karnıma çarpıyorlardı.Uygun bir dille anlattım onlaraBenim ögrenciler daha hamile oldugumu bilmiyorlar küçük ler anlamadılar
Kırmızı etten çok tiksindim.Tavuğa alıştım şimd ama kırmızı et ağzıma koymuyorum.Erkek bebeğim olacak inşallah :)Et ve tavuk dan tiksinenler bebeklerinin cinsiyeti ne :)
Et ve tavuk dan tiksinenler bebeklerinin cinsiyeti ne :)
aynen bıse sart sobalı evde oturmuyor isek , dogalgaz sonuna kadar da acsan bebe ıcın yeterlı degıl banyo yaptırırken odada fln , bunuda bır arkadasımda kucuk fanlar varya ondan gormustum odaya koyuyor acıyor ve ısıtıyor odayı ve fıyatı cok uygun
http://www.evidea.com/in-therm-st-101-premium-fanli-isitici/p/149863?refKey=6Of0LZ9dD
bunun gıbı yeterlı olur heralde ya
selam kizlar, ayda bir yazsamda takipteyim her zaman.
bugun ayrintili ultrasonumuz vardi.ELhamdulillah bir sorun gorulmedi.
cinsiyetimiz %95 kiz dedi doktorumuz.
20+4. haftadayiz kilosu 330 gr uc hafta once 160 gram di cok guzel kilo almis dedi doktor nasil sevindim anlatamam.
birde felaket hareketli bir bebek kalp dinleme cihazinda tam 20 dakika bagli kaldim bir saniye durasi yoktu bizim kizin surekli hareket halinde.
Rabbime binlerce sukur boyle bir guzelligi tekrar tekrar yasattigi icin.
buda kizimin fotografi teyzeleri.
Cok fazla net bir görüntü degil ama , parmak emiyoruz :) Eki Görüntüle 1278310
Cok cok gecmis olsun. Allah şifa versinKızlar ii akşmlar bebekler nasıl sizlernasılsınız ben günlerdir giremedim çok fena hastalandım kusuyorum karın ağrım var boğazım kötü hepsi var çok kötü geçiyo günler
geçmiş olsunKızlar ii akşmlar bebekler nasıl sizlernasılsınız ben günlerdir giremedim çok fena hastalandım kusuyorum karın ağrım var boğazım kötü hepsi var çok kötü geçiyo günler
Kızlar ii akşmlar bebekler nasıl sizlernasılsınız ben günlerdir giremedim çok fena hastalandım kusuyorum karın ağrım var boğazım kötü hepsi var çok kötü geçiyo günler
Cok cok gecmis olsun. Allah şifa versin
Herkese iyi akşamlar..
yarın a101 e bebek eşyaları gelicekmiş,broşürde gördüm.
ben işte olacağım için kv me söyledim,banyo küveti 15 tl bilmem iyi midir ama 1 kaç ay idare edebilecek bişidir sanırım.
yorgan yastık,elbise askısı,ayakkabı fln da var.ama şu an gözüm küvet ve kovası ile maşrapasında :)
Y
geçmiş olsun
çok saolun kızlar aman dikkat edin ben okadar etmeme rağmen nasıl bu hale geldim anlamadım bende yarın merak ediyorum a101iCok gecmis olsun canim dikkat et kendine, en kisa zamanda atlatirsin insallah
Canım maşallah kızına ne zaman ölçüldü bu? ben iki gün önce ayrıntılıya gittim 360 gram çıktı bebeğim üzüldüm bende küçük diye
bugün bende nukun emziğini gördüm beğendiğim modelden ama 6 ay sonrası içindi 0 olsa alacaktımHerkese iyi akşamlar..
yarın a101 e bebek eşyaları gelicekmiş,broşürde gördüm.
ben işte olacağım için kv me söyledim,banyo küveti 15 tl bilmem iyi midir ama 1 kaç ay idare edebilecek bişidir sanırım.
yorgan yastık,elbise askısı,ayakkabı fln da var.ama şu an gözüm küvet ve kovası ile maşrapasında :)
Y
geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?