2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Katlanır küvetler de pratikmiş yer kaplamaz ama 90 TL çok bi küvete
Okadar paraya gerek yok ben kızımda 3 4 ay anca yıkadım küvette sonra eşim kucagında tutar ben yıkardım öyle daha pratik oluyor 2.de daha erken başlıycam kucakta yıkamaya.küveti boşaltıp kaldırmasıda ayrı dert

kızlar ben bebegimin hareketlerini neden hıssedemiyorum
Telaşlanma canım benim ikinci gebeligim olmasına rağmen bu hafta yeni yeni hissediyorum,özellikle sabah erken saatlarde minik minik tekmeler hissediyorum

Şimdiden böyle düşünme cnm ben görüyorum çok var emziren.sadece 5 6 ay civarı bebeklerin memeyi bırakma egilimi oluyor bu süreci iyi atlatmak lazım.mamalar bir sürü para .anne sütü heryerde hazır hrm ucuz hem saglıklı

Ben niveayı çok begeniyorum saç ve vücut şampuanında.sebamed benim kızın cildini kuruttu.iyi deyipte çok almayın deneyin ufaktan

20 haftayı dolduran ilk bebeğine hamile olanlar arkadaşlar bebeğinizin hareketleri nasıl?Günde kaç defa hissediyorsunuz?

Kızlar ii akşmlar bebekler nasıl sizlernasılsınız ben günlerdir giremedim çok fena hastalandım kusuyorum karın ağrım var boğazım kötü hepsi var çok kötü geçiyo günler

kesinlikle elektrikli soba sart derim merkezi sistem kaloriferli bir evde iseniz hele kesin kes alin.marttan snra kapaniyor kaloriferler ve bebegi yikarken soba gerekiyor.ben ufakken kalorifer yansada hep elektrik sobasi calistirdim

masallah cnm cok tatlii

Herkese iyi akşamlar..
yarın a101 e bebek eşyaları gelicekmiş,broşürde gördüm.
ben işte olacağım için kv me söyledim,banyo küveti 15 tl bilmem iyi midir ama 1 kaç ay idare edebilecek bişidir sanırım.
yorgan yastık,elbise askısı,ayakkabı fln da var.ama şu an gözüm küvet ve kovası ile maşrapasında :)

Y
Kızlar ii akşmlar bebekler nasıl sizlernasılsınız ben günlerdir giremedim çok fena hastalandım kusuyorum karın ağrım var boğazım kötü hepsi var çok kötü geçiyo günler
geçmiş olsun

Cok gecmis olsun canim dikkat et kendine, en kisa zamanda atlatirsin insallah

Cok cok gecmis olsun. Allah şifa versin

Cok gecmis olsun canim dikkat et kendine, en kisa zamanda atlatirsin insallah
çok saolun kızlar aman dikkat edin ben okadar etmeme rağmen nasıl bu hale geldim anlamadım bende yarın merak ediyorum a101i

Canım maşallah kızına ne zaman ölçüldü bu? ben iki gün önce ayrıntılıya gittim 360 gram çıktı bebeğim üzüldüm bende küçük diye

yok canım benimki 21. haftada 338 gr çıktı detaylıda seninki yine iyi çıkmış boşuna endişelenme sağlıklı olsunlarda büyüycekler elbet : )

bugün bende nukun emziğini gördüm beğendiğim modelden ama 6 ay sonrası içindi 0 olsa alacaktım

Kızlar a101 e gelen ürünlere baktım da. Acaba güvenilir midir
Banyo küveti alabilirim sonuçta ne farkı olacak diğerlerinden.
Ama tekstil ürünlerinden emin değilim..Yarın bi bakıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…