2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selam kizlar, ayda bir yazsamda takipteyim her zaman.
bugun ayrintili ultrasonumuz vardi.ELhamdulillah bir sorun gorulmedi.
cinsiyetimiz %95 kiz dedi doktorumuz.
20+4. haftadayiz kilosu 330 gr uc hafta once 160 gram di cok guzel kilo almis dedi doktor nasil sevindim anlatamam.
birde felaket hareketli bir bebek kalp dinleme cihazinda tam 20 dakika bagli kaldim bir saniye durasi yoktu bizim kizin surekli hareket halinde.
Rabbime binlerce sukur boyle bir guzelligi tekrar tekrar yasattigi icin.
buda kizimin fotografi teyzeleri.
Cok fazla net bir görüntü degil ama , parmak emiyoruz :)

Ya kızlar zaten termonetre alıp oda sıcaklığını sürekli sabit tutucağız.ufoya gerek yok bence kombi varsa.evinizin ısısından emin olmak için ocak,şubat deneyin termometreyle ona göre alın ufo.ama ben bebeklerin çok sıcak sevmediğini duyuyorum ve arkadaşlarımdan hiç ufo kullanan olmadı.hatta kimse çok sarıp sarmalamadı alışsın diye.bu arada su termometresi de lazım çünkü banyo suyununda belli bi ısısı var öyle dirsekle bakmakla falan olmuyo.

Yaşımdan dolayı tüm arkadaşlarım doğurdu:)kimse dalin nivea tavsiye etmiyo.univaby yenidoğan veya sebamed diyo herkes.tabi set aşma küçül bir şişe al dene diyolar her çocuk farklı.birine iyi gelen diğerine iyi gelmiyomuş.unibaby yenidoğanın ıslak mendilini ben yüzümde kullanıyorum saf su diye.gerçekten çok iyi geliyo:)

normalde sebzeciyim ama benimki ete bayılıyor sebze yiyemiyorum direk çıkarıyoruz:) cinsiyetimiz kız değişmezse tabi:)
Bakalım benimki değişecek mi benimde kız dedi... Içimden ama sanki erkek gibi geliyor .. Cinsiyet takıntımda olmadı hiç aslında merak işte :)

ben de gıttım bugun ayrıntılı ult.a.bebısım 20+6 gunluk boyu 27 cm 510 gr olmus masallah kızım daha mınıktı aynı zamanlarında erkekler bıraz daha ırı oluyorlar galıba.benımkı de hep uyuyordu doktor 3 kez baktı goruntu aynı olunca 1 ay sonra tekrar bakalım dedı.cıkolata da yedım ama rahat bı bey olacaka kendılerı galıba.saglıcakla gelsın butun kuzular.

merhaba kızlar bugun sabah depresyonla uyandım resmen canım hıc bır sey yapmak istemedi ama zorla ev işlerimi yaptım tabi :) 18+6 olmusuz ama bana sankı karnım küçük gibi geliyor acaba bebek yeterince büyümedi mi diye düşündüm göbeğim üst tarafı daha çok şişti midem yani... bebeği hissediyorum fırfır dönüyor ama ne bileyim endişlerim boştır belki... Kaynanam uyuz ediyor beni eltimde hamile benden bir hafta geri halen bebeği hissetmemiş ben nerede durduğunu anlıyorum karnıma dokununca bana yalancı muamelesi yapıyor güya hissediyorsun öyle mi diyo... 4,5 ayım bitti hissetmemem acayip olurdu eltimi korkutuyormuşum herkesde farklı olabılır sonuçta of aman neyse doktorum 20+2 de çağırdı daha var yani gitmeme...

bu arada iştahım acayip oldu tatlının üstüne eşki tuzlu karıştırıp yiyorum falan canım çikolata ve hamur işi istiyor ilk 3 ay pek yiyemedim ya yemeye başlayınca da sapıttım resmen :)

kızlar sizi ve bebişlerinizi seviyorum dualarımızda birbirimizi unutmayalım... Allah hamileliğimizi ve doğumumuzu kolaylaştırsın inşallah...

Masallah bu sayfalar ne cabuk ilerliyo aradakileri okuyamadim artik bir ara okurum onemli bisey kacirmadim insallah.
Herkes iyidir insallah bizde kizimla iyiyiz bir hafta icinde istahim bir acildiki sormayin surekli hamur isi yemek istiyorum kendimi tutuyorum ama yinede yiyorum bole devam etmez umarim.

Cogumuz hissetmeye basladik artik canim sıkma canini benimde gobegim nerdeyse 6 aylik gibi ama bebis 230 grmdi yani gobekle cok akasi yok sanirsam zaten 7.aydan itibaren kg almaya baslicak bebekler:)

Bi de ufo almak lazım dedi ablam
Doğalgaz çok ısıtmıyo , ısıtsa bile banyo yaparken veya alt açarken ufonun yakınında yapmak lazım ki bebek üşümesin
Eger dogalgaz ise bencede ekstra ısıtıcı lazım.gece kalkıp alt açıcaz soguk oluyor.bizde baharda klima taktırmıştık yatak odasına iyi olcak bebek için

Hepsi güzel ama kullanım süresi az ana kucagının baglasan sıkılacak baglamasan dönüp düşmesinden korkacaksın en iyisi 5 6 aylık olunca oyun halısına yere koymak zaten yazada denk gelicek.sonradan aldıklarını atamıyorsun bir sürü yer kaplıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…