Kolum çok ağrıyoooooorrrr :'(
bende zorlanıyorumbende sana katılıyorum erkek ismi bulamıyoruz bizde yok yani
Geçmiş olsun canım ben de aynı.İlk gün gündüz gayet iyiydim,akşamına bir başladı tam başladıKolum çok ağrıyoooooorrrr :'(
Doktor önce kıza benziyor dedi .. Sonraki kontrolde" kız gibi kız kız dedi ". Sanırım kız artık :) 3 hafta sonra ayrıntılı ultrasona girecem .. Eti hala yiyemiyorum .. Balık yemek için zorluyorum .Hic et yemiyorum. Kiz
Ben bir set dalin,bir set nivea aldım.Eğer alerjik bir bebek olursa da mustela'yı önerdiler canım.Gözün aydın ahlas
Bi de kozmetik ürünü hangi marka almak lazım bebek için ?
Şampuan, pudra vs
Bir de bol yeşillik,bol su ve ayva kompostosuymuş süt için...ıns bızım olur ya sımdıden hurma yemek ıyıymıs aslında , ve bulgur sut yaparmıs
Bakalım benimki değişecek mi benimde kız dedi... Içimden ama sanki erkek gibi geliyor .. Cinsiyet takıntımda olmadı hiç aslında merak işte :)normalde sebzeciyim ama benimki ete bayılıyor sebze yiyemiyorum direk çıkarıyoruz:) cinsiyetimiz kız değişmezse tabi:)
Kızlarımız adaş olacak galiba :)Biz 'İkra' koymayı düşünüyoruz
Anlamı 'oku' , aynı zamanda ilk ayet
Acikcasi fiyatlari bilmiyorum. Ama mediamarkette gezerken gozume takılıyor. Ancak henuz alici gozle bakmadim. Bir de bu tarz ürünler yaza girerken indirimde oluyorNerede ne kadara bu bilgin var mı
Cogumuz hissetmeye basladik artik canim sıkma canini benimde gobegim nerdeyse 6 aylik gibi ama bebis 230 grmdi yani gobekle cok akasi yok sanirsam zaten 7.aydan itibaren kg almaya baslicak bebekler:)merhaba kızlar bugun sabah depresyonla uyandım resmen canım hıc bır sey yapmak istemedi ama zorla ev işlerimi yaptım tabi :) 18+6 olmusuz ama bana sankı karnım küçük gibi geliyor acaba bebek yeterince büyümedi mi diye düşündüm göbeğim üst tarafı daha çok şişti midem yani... bebeği hissediyorum fırfır dönüyor ama ne bileyim endişlerim boştır belki... Kaynanam uyuz ediyor beni eltimde hamile benden bir hafta geri halen bebeği hissetmemiş ben nerede durduğunu anlıyorum karnıma dokununca bana yalancı muamelesi yapıyor güya hissediyorsun öyle mi diyo... 4,5 ayım bitti hissetmemem acayip olurdu eltimi korkutuyormuşum herkesde farklı olabılır sonuçta of aman neyse doktorum 20+2 de çağırdı daha var yani gitmeme...
bu arada iştahım acayip oldu tatlının üstüne eşki tuzlu karıştırıp yiyorum falan canım çikolata ve hamur işi istiyor ilk 3 ay pek yiyemedim ya yemeye başlayınca da sapıttım resmen :)
kızlar sizi ve bebişlerinizi seviyorum dualarımızda birbirimizi unutmayalım... Allah hamileliğimizi ve doğumumuzu kolaylaştırsın inşallah...
20+5 de 390 gr dıkızçeler 20 haftalık bebişleriniz kaç gr
Eger dogalgaz ise bencede ekstra ısıtıcı lazım.gece kalkıp alt açıcaz soguk oluyor.bizde baharda klima taktırmıştık yatak odasına iyi olcak bebek içinBi de ufo almak lazım dedi ablam
Doğalgaz çok ısıtmıyo , ısıtsa bile banyo yaparken veya alt açarken ufonun yakınında yapmak lazım ki bebek üşümesin
Hepsi güzel ama kullanım süresi az ana kucagının baglasan sıkılacak baglamasan dönüp düşmesinden korkacaksın en iyisi 5 6 aylık olunca oyun halısına yere koymak zaten yazada denk gelicek.sonradan aldıklarını atamıyorsun bir sürü yer kaplıyorbakıcam biraz arastırıcam ben de normal dısarda kullanmalık ana kucagı var ama derın evde kullanmak ıcın uygunmudur bılemedım.. sanki bunda daha rahat eder gibi geldi tabi tecrubelı annelere danısıcam bana kalsa hepsını alırım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?