şimdi biraz inceledimde nuk biberonlar hepsiburadada aynı farkı yokki fiyat olarakKızlar a101 e gelen ürünlere baktım da. Acaba güvenilir midir
Banyo küveti alabilirim sonuçta ne farkı olacak diğerlerinden.
Ama tekstil ürünlerinden emin değilim..Yarın bi bakıcam.
Kızlar a101 e gelen ürünlere baktım da. Acaba güvenilir midir
Banyo küveti alabilirim sonuçta ne farkı olacak diğerlerinden.
Ama tekstil ürünlerinden emin değilim..Yarın bi bakıcam.[
kuvet masrapa falan fiyat ce kalitesi iyiymis burda hazirlamislardi yarin satisa acilacak tekstillerin yun battaniyesi guzel degildi kundagi gormedim nuklar da normal fiyattalar disarida da o fiyata yakin bulunabili
biz sadece banyoda ufo kullandik normalde kaloriferi 21 22 derece ayarlamak yeterli dediydi dr umuz cok sarip sarmaladik oglym sicagi sevmiyordu hala da sevmeYa kızlar zaten termonetre alıp oda sıcaklığını sürekli sabit tutucağız.ufoya gerek yok bence kombi varsa.evinizin ısısından emin olmak için ocak,şubat deneyin termometreyle ona göre alın ufo.ama ben bebeklerin çok sıcak sevmediğini duyuyorum ve arkadaşlarımdan hiç ufo kullanan olmadı.hatta kimse çok sarıp sarmalamadı alışsın diye.bu arada su termometresi de lazım çünkü banyo suyununda belli bi ısısı var öyle dirsekle bakmakla falan olmuyo.
Canım çok çok geçmiş olsunn, mevsim değişiminden mi bilmiorum ben de hastayımKızlar ii akşmlar bebekler nasıl sizlernasılsınız ben günlerdir giremedim çok fena hastalandım kusuyorum karın ağrım var boğazım kötü hepsi var çok kötü geçiyo günler
Hepinize büyük geçmiş olsun benimde çevremde hasta komşular var ve eşimde alarm verdi hadi komşulardan uzak dururumda eşim hastalanmasin diye gözünün içine bakıyorum. Bende hasta olurum diyeCanım çok çok geçmiş olsunn, mevsim değişiminden mi bilmiorum ben de hastayım
ben hic hissetmiyorum umarm bi sknti yoktur20 haftayı dolduran ilk bebeğine hamile olanlar arkadaşlar bebeğinizin hareketleri nasıl?Günde kaç defa hissediyorsunuz?
ne kremi verdi canim ismi necanım ben hafta sonu kontrole gittiğimde doktorum karnımı görünce alerji olabilir cildiyeye bi göster mutlaka dedi ve cilldiyeciye gittim karın bölgem ve göğüslerim aşırı kurumuş krem verdi çok şükür o kaşıntılar gitti bide banyoda kese lif yapma kesinlikle dedi
Geçmiş olsun canimKızlar ii akşmlar bebekler nasıl sizlernasılsınız ben günlerdir giremedim çok fena hastalandım kusuyorum karın ağrım var boğazım kötü hepsi var çok kötü geçiyo günler
Günaydın hayırlı haberlerle dönersin insallahKızlar günaydın bebişimi görmeye gidiyorum dua edin bana
Saçlarını falan kestir canim banada kuaför demisti hamileysen sac kesmem diye doktoruma sordum aksine kestir iyi gelir demistiHamilelik depresyonundayim sanirim.. Kafamda deli dusunceler.. Kendimi begenmiyorum.. Giydigimi yakistiramiyorum..degisiklik icin sacimi kestirmek istyrm ama ona da karsi cikiyorlar.. Hatta bi cok seye.. Ben cok bunaldim(( bu sureci saglikla iyi bi sekilde atlatmak istiyorum artik
Saçlarını falan kestir canim banada kuaför demisti hamileysen sac kesmem diye doktoruma sordum aksine kestir iyi gelir demistiHamilelik depresyonundayim sanirim.. Kafamda deli dusunceler.. Kendimi begenmiyorum.. Giydigimi yakistiramiyorum..degisiklik icin sacimi kestirmek istyrm ama ona da karsi cikiyorlar.. Hatta bi cok seye.. Ben cok bunaldim(( bu sureci saglikla iyi bi sekilde atlatmak istiyorum artik
Ayy 2.de demi ayni yaGeçmiş olsun benimde kolum acıyo bugün 2 ci tetenoz aşımı oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?