- 16 Temmuz 2014
- 1.487
- 1.324
- 208
hiç hissetmiyorum canım.kızlar ben bebegimin hareketlerini neden hıssedemiyorum
Canım sana tavsiyem okdar geçe kalma Allah korusun ya erken dogarsa benim bildiğim 7. aya biçok şeyi tamamlanması gerek
Ben bir set dalin,bir set nivea aldım.Eğer alerjik bir bebek olursa da mustela'yı önerdiler canım.
Kızlarımız adaş olacak galiba :)
Eger dogalgaz ise bencede ekstra ısıtıcı lazım.gece kalkıp alt açıcaz soguk oluyor.bizde baharda klima taktırmıştık yatak odasına iyi olcak bebek için
Inşallah değişmez bana pipi resmi vermediler resmi alıp öyle alışveriş yapıcam insallaharkadaşlar merhaba bizde bugün 20+4 olduk dokorumuz 15+9 da erkek dedi cinsiyetimizi pipisinin resminide verdi değişmez heralde bukadar netlikten sonra değil mi
ben yaklaşık 2 haftadan beri allaha şükür hissediyorum canlarımmBende
hiç hissetmiyorum canım.
Geçmiş olsun.Kızlar ii akşmlar bebekler nasıl sizlernasılsınız ben günlerdir giremedim çok fena hastalandım kusuyorum karın ağrım var boğazım kötü hepsi var çok kötü geçiyo günler
valla inş.canım yani bende değişmez ümidiyleyim ama bakalım 3 kasımda usgye gircez o zaman daha netleşcek allahın izniyle oğluşumuz gerçi 12+1 dede erkek dedi 15+9 da da bakalım doktorun hiç yanılması olamamış ama sen nekadarlık oldun canımInşallah değişmez bana pipi resmi vermediler resmi alıp öyle alışveriş yapıcam insallah
Eki Görüntüle 1278542 Eki Görüntüle 1278541
Gunaydin kizlar, iki gundur ofiste degildim nete de girmedim pek...
dun bi eminonune bakayim dedim ne var ne yok diye Havuzlu Hana gittim... ne alacagimi pek bilemedim.. İce giyilen seyleri kaliteli alirim diyerek almadim.
İlk fotodaki pembe beyaz Disney marka tulumu aldim 20 liraya, yelegi de 15 liraya aldim. Bir de 2 liray eldiven...
2. Fotoda duran ustteki iki bodyi daha once LCWden birine hediye almistim da basit olur diye onlari kendime aldim hediye olarak baska bisey aldim arkadasa. 2. Fotodaki pembe body ve penti corap da hediye geldi...
Havuzlu han da 4-5 katlı bir han, hem dandik hem de bilindik markalar var, nakite indirim yapıyor her yer... Mağazalardaki fiyatı bilmediğim için kıyaslayamadım ama Disney marka tulum ebebekte 30 liraydı sanırım.... Ben 20ye aldım...
Yine disneyi,n hastane çıkışı vardı 10'lu 80 lira, onu da alabilirdim de acele etmeyeyim daha güzellerini görürüm dedim..
bu arda çilek şeklinde bir tulum vardı ba-yıl-dım! ama 3-6 ayı kalmamıştı yaz için alacaktım
Bende
hiç hissetmiyorum canım.
çok güzeller canım güle güle giysin kuzucuk:) bende çıtçıtlı bodylerden 6 tane aldım dün, bide pembiş kadife bir takım, hastane çıkışlarından alacaktım çok uçuyor fiyatlar hadi uçuyor neyse güzelde değiller, haftaya tekrar bakacağım inşallah, birde park yataklara baktım fiyatlar normalde beklentimin altında çıktı marka olmasına rağmen, sanırım ben ahşap bişey alırım:) çok da gezmedim ama sırt ağrısından öldüm, ilerki aylara bişey bırakmamak gerekmiş bunu anladım...
oyun halısı nasıl oluyor bir bakarım onada sagol canım..Hepsi güzel ama kullanım süresi az ana kucagının baglasan sıkılacak baglamasan dönüp düşmesinden korkacaksın en iyisi 5 6 aylık olunca oyun halısına yere koymak zaten yazada denk gelicek.sonradan aldıklarını atamıyorsun bir sürü yer kaplıyor
Herkese gunaydin, bugun misafir var ve vakit hzirlik vakti
http://www.beefood.tv/wp-content/uploads/2014/03/Çilek.jpg
dün havuzlu han'da beğendiğim çilek şeklinde tulum buydu işte...
nakit 20 liraydı, ama bedeni yoktu
bende bugunu beklıyordum onlar ıcın =)) aksama ıs cıkısı bende alıcam ıns =)
Teşekkür ederimm:) Dün polar bir tulumund esenine bayıldım ama annem bacak kısmında çıtçıt yok altını açarken üzerini de soyman gerekecek üşür dedi aldırmadı. Çıtçıtsız üstler için de giydirmesi zor dedi almadık. Zıbın al dedi zıbınlar da ya bembeyazdı ya da pijama gibiydi daha güzel desen istedim. gerçi sarıp sarmalancaak görünmeyecek bile ne giydikleri de özeniyorum işte şimdi, daha ilk defa birşey aldım dün... baktıkça anlarım herşeyin aynı olduğunu
ben yaklaşık 2 haftadan beri allaha şükür hissediyorum canlarımm
Arkadaslar ben ayrintiliya 03 kasimda aldim cok mu geç?
plesanta fln da asagidaya bir ihtimal belki yukari cikar die aldim oyle.
sizce erken mi gideyim?
oyun halısı nasıl oluyor bir bakarım onada sagol canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?