2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben ev ıcın alıcam.. dısarıda kullanmak ıcın de can bebenın alt acmalarından alıcam canım..

erkekler daha mı geç hissediliyor acaba benimde erkek.

erkek olmasıyla alakası yok da senin haftanda hissetmemek olası canım, ben de hissetmiyordum o hafta... niye hissetmiyorum derken kderken ufaktan bi balonlar patlamaya başladı
acele etme bence daha vaktin var 1-2 haftaya hissedersin

Bence görüntüsü güzel diye almak isteyen alıp evde kullanabilir
Ama dışarıyaçıkarken çantaya atmak bakımından diğer inceler daha kullanışlı

Ben 1 tane almayı düşünüyorum

Ben 18 e girdim canım bana 12.haftada görünmüyor kız olabilir dedi 16.haftada yanilmisim bu erkek dedi.2.bir doktora gittim oda sormadan erkek dedi.bakalim hayırlısı haktan

sagol cnm gordum ana kucagı gibi bir tek ayakları yok ya o ana kucaklarında bıde uyuyolarmıs ya ondan duruyorum ustunde gercı ne kadar rahat eder uyurken

rica ederim canım herşey çok güzel, çok cici de dediğin gibi rahat edebilirler mi bende en çok bunu düşünüyorum :)

Bende internetten bakıyorum ama görmeden dokunmadan alasim gelmiyor.gezip alicam ben hayırlısıyla.

canım maşallah bu kadar misafiri nasıl karşılıyorsun. ben kimseyi davet edemiyorum hem iş hem misafir çok yorucu oluyo hizmet etmesende olmuyo zor valla.

:) bende anlamıyorum ama en azından şu çok kuruluğum geçene kadar sabredecem canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…