- 21 Nisan 2014
- 3.657
- 2.685
- 168
Kızlar altaçma denen kadife şeyler var ya hayvan şeklinde falan, sevimli duruyor ama almaya gerek var mı sizce?
Çevremdekiler hep canbebenin falan kullan at altaçmasını kulanıyorlar, yıkama derdi bulaştı derdi yok...
o peluş olanları almanın esprisi ne, kullan at'ın altına mı sericez yumuşak yerde yatsın diye yoksa gereksiz mi ancak heves edip mi alıcaz?
erkekler daha mı geç hissediliyor acaba benimde erkek.
oyun halısı nasıl oluyor bir bakarım onada sagol canım..
Kızlar altaçma denen kadife şeyler var ya hayvan şeklinde falan, sevimli duruyor ama almaya gerek var mı sizce?
Çevremdekiler hep canbebenin falan kullan at altaçmasını kulanıyorlar, yıkama derdi bulaştı derdi yok...
o peluş olanları almanın esprisi ne, kullan at'ın altına mı sericez yumuşak yerde yatsın diye yoksa gereksiz mi ancak heves edip mi alıcaz?
ana kucagının ayaksız ve kemersız hali Kullanan tavsiye eden varsa olabilir..24 haftaya kadar gidebiliyorsun ayrıntılıya
Ben gördüm de çok anlamlı gelmedi
ben ev ıcın alıcam.. dısarıda kullanmak ıcın de can bebenın alt acmalarından alıcam canım..
hmm evde de canbebeninkiler kullanılabilir aslında, yıkama kurutma derdi olmaz...
ama desenleri de çok güzel kesin ben de alırım peluşlardan eninde sonunda:)
Ben 18 e girdim canım bana 12.haftada görünmüyor kız olabilir dedi 16.haftada yanilmisim bu erkek dedi.2.bir doktora gittim oda sormadan erkek dedi.bakalim hayırlısı haktanvalla inş.canım yani bende değişmez ümidiyleyim ama bakalım 3 kasımda usgye gircez o zaman daha netleşcek allahın izniyle oğluşumuz gerçi 12+1 dede erkek dedi 15+9 da da bakalım doktorun hiç yanılması olamamış ama sen nekadarlık oldun canım
Benim muhtemel dogum tarihim de seninkiyle ayni bana da 4 kasima tarih verdiler gec degildir ins.Arkadaslar ben ayrintiliya 03 kasimda aldim cok mu geç?
plesanta fln da asagidaya bir ihtimal belki yukari cikar die aldim oyle.
sizce erken mi gideyim?
sagol cnm gordum ana kucagı gibi bir tek ayakları yok ya o ana kucaklarında bıde uyuyolarmıs ya ondan duruyorum ustunde gercı ne kadar rahat eder uyurken
yorgan elyafdı galiba yanlıs hatırlamıyorsam elyaf almayın kesınlıkle dıyorlar
http://www.beefood.tv/wp-content/uploads/2014/03/Çilek.jpg
dün havuzlu han'da beğendiğim çilek şeklinde tulum buydu işte...
nakit 20 liraydı, ama bedeni yoktu
Bende internetten bakıyorum ama görmeden dokunmadan alasim gelmiyor.gezip alicam ben hayırlısıyla.ilk olduğundan galiba çok heves ediyorum bende, çok çok beğenmedikten sonra alasım gelmiyor:) zıbınlara da baktım çok sade ve düzler bende beğenmedim, kimse görmesede olsun ben görüyorum ya:) birde şu çilekli tulum demişin bende bi sitede gördüm bulursam linkini yazarım mutlaka daha güzel birde nası tatlı nası nası bayılırsın ben bayıldım yani, bende alacağım niyet bozuk yani
dogru canımYorgan degıl de ben kuvetı fln alacagım , yorganı fln annem gormeden almam=)
canım maşallah bu kadar misafiri nasıl karşılıyorsun. ben kimseyi davet edemiyorum hem iş hem misafir çok yorucu oluyo hizmet etmesende olmuyo zor valla.pazar günü kahvaltı hazırlıyodum arkadaşımı çağırdım eşiyle kahvaltıya, tabi menü zenginleşti kzıartmalar gözlemeler falan.. sonra meyve saati, sonra başka arkadaşlar da geldi pratik yemekler hazırladım, iki posta bulaşık akşam yine çay meyce derken 11de gittiler ve ben bel ve kalça ağrısından topallıyordum çok bir hazırlık yapmadığım halde.
haftaya da bir misafiim var annem yardıma gelecek sonra da bidaha misafir çağırmıycam artık doğuma kadar, karar aldım
:) bende anlamıyorum ama en azından şu çok kuruluğum geçene kadar sabredecem canım :)gözün aydin canim darisi diger arkadaslara insallah.. :)
benim karnimda görünürde bisey yok canim ara ara hafif kasiniyor sadece ama gerildigini hissediyorum ya büyüyo dogal olarak ama bazen cok rahatsiz edici oluyo o his.. sanki her an patlayacakmisim gibiama lifsiz nasil olcak o is ben banyodan bisey anlamamki lifsiz :)
rica ederim canım herşey çok güzel, çok cici de dediğin gibi rahat edebilirler mi bende en çok bunu düşünüyorum :)
bende hissetmiyorum doktor 20 21 e kadar hissetmemen normal dedi banaben hic hissetmiyorum umarm bi sknti yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?