2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

en fenası h.ıcı mısafırı ısten gıt apar topar hazırlık yap :S mısafır severım ama yavas yavas bunye eskısı gıbı kaldıramıyor sanırım=)

canım maşallah bu kadar misafiri nasıl karşılıyorsun. ben kimseyi davet edemiyorum hem iş hem misafir çok yorucu oluyo hizmet etmesende olmuyo zor valla.

Bende bırakmaya başladım artık misafir işini
Önce bende çok alırdım da işi evi geçtim bi de hamileleik eklenince bıraktım
Doğumdan sonra da mevlütle toplu atlatırım diyorum kısmetse

Kızlar heveslik tabi ama bence buna para vermeye gerek yok.halinin üstüne temiz bir bez zaten birsürü oyuncağı olacak.6 aylık olunca da oturur zaten önüne koyarsiniz oyuncaklar i

bunlar cok tatlı hosuma gıdıyor ama bu parayı verıpte almam cunku bebek hareketlenmeye basladıgında zaten surunuyor donuyor fln kalmıyor kı bunun uzerınde =)

ben de hepsi orijinal olsun istiyorum rengarenk, figürlü, sevimli falan..
Bence kıyafetten asıl hevesimizi yazın alıcaz... şortlu tulumlardan tombul bacaklar çıkınca çok sevimli oluyoo:)

Yorgan degıl de ben kuvetı fln alacagım , yorganı fln annem gormeden almam=)
Benim esimde yikama setini almis eve birakmis mavi takim yapmis merak ediyorum 2 dersim kaldi bitince gorucem plastik sonucta her yerde ayni deyip aldik ama tekstil urunlerini kaliteli alicam onlardan almadim biberon ve emzigi okuldaki kullanan arkadaslar tavsiye etti alman mali iyi dediler bilginizee

erkekler daha mı geç hissediliyor acaba benimde erkek.
Olabilir canım sen nekdarlık oldun canım düşün yani işte ben 20+4üm daha şu 2 haftadır hissediyorum büyük bir ihtimal erkekler geç hissediliyo olabilir canım sen nezaman öğrendin cinsiyetini

Bende internetten bakıyorum ama görmeden dokunmadan alasim gelmiyor.gezip alicam ben hayırlısıyla.

dokunmadan bakmadan benimde alasım gelmiyor tabi bazı istisnalar hariç:) yanıltma ihtimali çok yüksek oluyor, kendime alıp çok geri göndermişliğim vardır, bebiş için denemedim bile :)

Ben 18 e girdim canım bana 12.haftada görünmüyor kız olabilir dedi 16.haftada yanilmisim bu erkek dedi.2.bir doktora gittim oda sormadan erkek dedi.bakalim hayırlısı haktan
hayırlısı canım benim inş.değişmez insan çünkü kendini ona göe alıştırıyo gerçi 15-16 haftalar arası netlik kazanıyo diyolar ama

sagol cnm gordum ana kucagı gibi bir tek ayakları yok ya o ana kucaklarında bıde uyuyolarmıs ya ondan duruyorum ustunde gercı ne kadar rahat eder uyurken

ev tıpı anakucakları , kullananları bızzat gordum ve tavsıye ettıler hep , bebek kucuk daha ve uyanık anne gozunun onunde olsun ıstıyor sadece olmayınca aglıyor, mutfakta yemekte yapacaksın anakucagı ıle al yanına hem ıcın rahat etsın gozunun onunde oturuyorsun bebısı emzır yatır anakcuagına hafıf hafıf salla uyuyor, tv karsısına koy tv den seslere tepkı verıyor =) ben keısnlıkle alacagım ıns ev tipi anakucagı

Doğumda kullanmak için külotlu hasta bezleri nasıl sizce. Külot gibi giyip kirlenince atmak mı iyi yoksa diğeri mi iyi. Tabi sorum tecrübeli anneler için..

ben de değişik bişey sanmıştım heryerde varmış meğer:)
ama beğendim, bulunca alıcam bi tane:)
kadifeleri de vardı 0-3 ay için de kışın üşür elbiseyle

Ben kadife tulum görmüştüm markafoni de yine görürsem paylaşırım
Elbise zor olurda tulumla ısınır

bende hissetmiyorum doktor 20 21 e kadar hissetmemen normal dedi bana

eskıden berı soylenır erkekler erken hısedılır kızlar gec dıye =) sımdı yenı nesılde kızlar erken erkekler gec hıssedılıyor ozaman kızlarrrrr=) erkek belırtısı verıp kız cıkmaları yada tam tersı gıbı =) sıkıntı yapmayın bu haftalardan sonra ıyı hıssedılecekk

A101 eve 1-2 durak uzaklıkta var
Akşam iş çıkışı gitsem kalır mı acaba küvet takımı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…