- 21 Nisan 2014
- 3.657
- 2.685
- 168
ev tıpı anakucakları , kullananları bızzat gordum ve tavsıye ettıler hep , bebek kucuk daha ve uyanık anne gozunun onunde olsun ıstıyor sadece olmayınca aglıyor, mutfakta yemekte yapacaksın anakucagı ıle al yanına hem ıcın rahat etsın gozunun onundeoturuyorsun bebısı emzır yatır anakcuagına hafıf hafıf salla uyuyor, tv karsısına koy tv den seslere tepkı verıyor =) ben keısnlıkle alacagım ıns ev tipi anakucagı
Hayır neresi geçBenim doktorum 14 Kasım'da gel dedi ben gittiğim gün 23 haftam bitmiş olacak yani 24 ten bir gün almış Olacağım esasa benim ki en geç olanı ama doktor bu tarihi verdiyse telaşlanacak bir şey yoktur diye düşünüyorum.Arkadaslar ben ayrintiliya 03 kasimda aldim cok mu geç?
plesanta fln da asagidaya bir ihtimal belki yukari cikar die aldim oyle.
sizce erken mi gideyim?
hatta ilk yıl yorgan bile almayın diyorlar, battaniyelerle falan idare ediliyormuş..
nevresim takımı da gerekmiyormuş sadece bir çarşaf
A101 eve 1-2 durak uzaklıkta var
Akşam iş çıkışı gitsem kalır mı acaba küvet takımı ?
titresim li mi manuel mi düsünüosun
küvet çok yer kaplayacak birşey, heryerde bulursunuz, şimdiden almaya kasmayın bence
BEN bi sitede lahusa külotları görmüştüm. kullan at cinsinden ondan alıcamDoğumda kullanmak için külotlu hasta bezleri nasıl sizce. Külot gibi giyip kirlenince atmak mı iyi yoksa diğeri mi iyi. Tabi sorum tecrübeli anneler için..
ondan emın degılım ama arkadaslar tıtresımlı ve muzıklıler ıyı dıyor kullananlar , tıtresım bebegı rahatlatıyormus , yatak tıtresımlerı ıcınde aynı seyı soyluyorlar
park yatak kraftın beğenmiştim onda da var, nt okudum bi kaç yerde titresim gaz problemı ıcınde etkılıymıs ne kadar dogru bılmıyorum
Ben 16 haftalıktı öğrendiğimde.Olabilir canım sen nekdarlık oldun canım düşün yani işte ben 20+4üm daha şu 2 haftadır hissediyorum büyük bir ihtimal erkekler geç hissediliyo olabilir canım sen nezaman öğrendin cinsiyetini
bi park yatak alıcam yatması ıcın zaten ondan baskada bır sey almıcam kısmet olursa ona da uzun sure yatıyorlarmıs kuzenımızın oglu 2 yasında hala onda yatıyor diyorkullananlarda oyle dıyor gaz ıcın ıyı dıye , bende kraftın begendım besık almıcam maden ondan alayım dıyorum park yatagı
Aynen. Ben de 17 kasımda gidecegim inşallahHayır neresi geçBenim doktorum 14 Kasım'da gel dedi ben gittiğim gün 23 haftam bitmiş olacak yani 24 ten bir gün almış Olacağım esasa benim ki en geç olanı ama doktor bu tarihi verdiyse telaşlanacak bir şey yoktur diye düşünüyorum.
ben de değişik bişey sanmıştım heryerde varmış meğer:)
ama beğendim, bulunca alıcam bi tane:)
kadifeleri de vardı 0-3 ay için de kışın üşür elbiseyle
A101 eve 1-2 durak uzaklıkta var
Akşam iş çıkışı gitsem kalır mı acaba küvet takımı ?
bi park yatak alıcam yatması ıcın zaten ondan baskada bır sey almıcam kısmet olursa ona da uzun sure yatıyorlarmıs kuzenımızın oglu 2 yasında hala onda yatıyor diyor
bi park yatak alıcam yatması ıcın zaten ondan baskada bır sey almıcam kısmet olursa ona da uzun sure yatıyorlarmıs kuzenımızın oglu 2 yasında hala onda yatıyor diyor
bende aksam ıs cıkısı alacaktım da annem cok erken sımdı dedı yer kaplıyor bıde acele etme onlardan her yerde buluruz yıne uygun fıyata zaten dedı :S
Aynen bende kendimi hic güzel bulmuyorum,çok şişman hissediyorum ki daha 69 oldum,sacim yüzüm vücudum hepsi bana çok çirkin geliyor.Hamilelik depresyonundayim sanirim.. Kafamda deli dusunceler.. Kendimi begenmiyorum.. Giydigimi yakistiramiyorum..degisiklik icin sacimi kestirmek istyrm ama ona da karsi cikiyorlar.. Hatta bi cok seye.. Ben cok bunaldim(( bu sureci saglikla iyi bi sekilde atlatmak istiyorum artik
bende hep park yatak diyordum dün fikrim değişti, baktıklarım hep markaydı ama ne bileyim hayal ettiğim gibi değil yani, beyaz ahşaptan oval yada dikdörtgen yatak alıcam tabi bulursam:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?