2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canim için içini kemirmesin. Ister istemez oluyor kaygilarimiz ama yaşadığımız hersey bebeğimize yansıyor. Bende özellikle böyle bir aldatma hikayesi okuduğumda ya da izlediğim de aklıma takılıyor. Ama sonra ne yapabilirim ki diyorum.biyerine kamera takip izlemem lazım. Herzaman yanında miyim.bebeklerimiz gibi evlerımız de Allah a emanet.Allah kötüyle karsilastirmasin

Offf kızlaaar meraklı olmak ne kötü okumıcam okumıcam dedim gittim yine Ekin annelerinin doğum anılarını okudum. Ağlamak istiyorum çooook korkuyorum ben yaa..

Ben de arada o hataya düşüyorum. Boşver okuma ya ne yaşayacaksak kendimiz yaşayıp görelim..

aynı şeyi bende düşünüğüm için almadım canım ya. herşey çok güzel de al al nereye kadar lazım olanları alalım kızlar fikir verin

ya kızlar şu aldatma muhabbetleri ile kafanızı yormayın Allah korkusu olmayan siz hamile olmasanızda aldatır zaten. afedersiniz ama sırf uçkur için aldatcaksada varsın aldatsın vebalide kendine. böyle şeyler düşünmeyin. benim eşim cok korkuyor bana el sürmüyo bişe olur diye ne yapayım yani aldatıyomu diye kendimimi yiyeyim. üzülende ben olcam ona söylesen böyle düşünüdüğümden üzülcek çünkü öyle işe olmaz ...Allah büyük bebişlere odaklanın evlilik sadece cinsellik değil

bende de yıkanmamış sebze takıntısı var; kıvırcıksız domatessiz de döner bişeye be zemio

geçenlerde waffle adım çileğini kendim aldım orda yıkayıp verdim abartıp:)

tabi normalde öyle değilim de şimdi hamilelikte toxoplazmadan korkuyorum

magnezyum ılacını doktor gerek gorurse mı verıyor?
ben sadece gynoferron ve coraspın kullanıyorum.

magnezyum sol bacağıma kramp giriyo bide karnım sertleşyo arada ondan verdi heralde reçede erken doğumu engeller falan yazıyo bi nevide vitamin heralde

hamilelikten dolayı mı kendını begenmıyorsun canım ?
evet ( kilo aldikca kiyafetlerim olmadkca ne giyecegimide bilemiyorum birazda saldim sanirim kendimi o eski halimden eser kalmadi sanki ben hamile sirin kadin gibi degil kadin gibi olmak istiyorum ama bugun bu ise bi dur diyecegim :)

Bende saçlarımı kestrdim bi.kerede boyadim a bitkisel boyayla akti gitti iki güne sen normal boyayla boyuyormusun bende istiyorum boyamak ama bitkiselle degil
canım çok kötü kuförlere gitmiyoruz sonuçta. ve yıllardır da boyuyorum ben zaten. boyanın insan vucüduna zarar verip vermediği belli diil. henüz net olarak kanıtlanmış bir şey yokmuş ortada . ona bakarsak hepimiz hergün ya roll on ya deodorant yada bi koltuk altı jeli sürüyoruz. inan saç boyasından daha zararlı bu. ben böyle düşünüyorum. bayağı da araştırdım ve içim rahat. Rabbime emanetiz sonuçta. o yüzden insanın kendini güzel hissetmesi için yaptığı şeyler çok da kötü sonuçlar doğurmaz diye düşünüyorum. pozitif olalım çevremize de eşimize de bebeğimizi de yansısın :)

Offf kızlaaar meraklı olmak ne kötü okumıcam okumıcam dedim gittim yine Ekin annelerinin doğum anılarını okudum. Ağlamak istiyorum çooook korkuyorum ben yaa..

bende o işi bikaç gün önce yapmıştım, okumayaydım iyiydi 4-4,5 ay sonrasına ışınlanmak istiyorum

evet ( kilo aldikca kiyafetlerim olmadkca ne giyecegimide bilemiyorum birazda saldim sanirim kendimi o eski halimden eser kalmadi sanki ben hamile sirin kadin gibi degil kadin gibi olmak istiyorum ama bugun bu ise bi dur diyecegim :)

eğer işte değilsen git kendine bir eskitme kotla güzel bir şifon bluz al ya da en kötü evdeysenbile duşa gir minieteğini güzel bi çorap falan bişeler giy full makyajını yap bi de müzik aç öyle gezin evde, eşin de farlı görmüş olur seni aksam...

arada geliyorlar bana bi süslenip geziniyorum evde...

aynı şeyi bende düşünüğüm için almadım canım ya. herşey çok güzel de al al nereye kadar lazım olanları alalım kızlar fikir verin
Merhaba canim, ben o kalin alt acmalrdan almayi dusunmuyorum. İnce olanlardan alip onu da cogunlukla bebek arabasinin icinde kullanmayi planliyorum. Normalde de canbebeyi kullanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…