- 25 Haziran 2014
- 1.624
- 1.528
- 248
Benim esim de seffaf olani almis gayet guzel gorunuyo :)Kızlar a101 den almış eşim pembe setini 22 tlye gayet güzel diyor plastiği kaliteli gibiymiş rengide fuşya gibi sankiAlmak isteyene fikir olsun dedim. Bebişimizin aldık ilk şeyini
evet gercekten cok kutsal gorev ama ben buyumeye basladikca korkularimda basladi kendime guvenimi kaybetmeye basladim kendimi begenmemeye basladimesim egitimci ogrencileride genc resmen korku basiyor icimi ki esime cok guvenirim onceden beri hep duydugum bizzatta gordugum gebelikte aldatmaya yakin erkekler var. Bu korku resmen beynimi kemircek (
evet gercekten cok kutsal gorev ama ben buyumeye basladikca korkularimda basladi kendime guvenimi kaybetmeye basladim kendimi begenmemeye basladimesim egitimci ogrencileride genc resmen korku basiyor icimi ki esime cok guvenirim onceden beri hep duydugum bizzatta gordugum gebelikte aldatmaya yakin erkekler var. Bu korku resmen beynimi kemircek (
Benim esim de seffaf olani almis gayet guzel gorunuyo :)
aynı zamanda öğrenmişiz canım sanada ultrasyon görüntüsünü verdiler mi değişmez heralde inş.demi.
Doktor olan arkadaşlarım bile hamileliklerinde saç boyamadılar.plasentadan geçiyomuş çünkü.kestirmek batıl evt ama boya zararlı yaa
Esim 9.30 da gitmesne ragme nerdeyse biset kalmamis :) nuk un biberon ve emzigni de aldk bu arada iyidir insllhbende mesai bitişi gideceğim merak ettim, inşallah hepsi satılmaz:)
öğle arasında gidip baktım ama yorgan battaniye hiç bişi kalmamış. bi tek biberon ve emzik vardı.kızlar a101 den bebek banyo seti yorgan yastık nevresim takımı ateş ölçer alez ayakkabı kundak bunları aldım tavsiye ediyorum hepsi harikaaaa
başka nelere takılır acaba aliym ben bunlardan
bebek arabasına bile dolarım bana kalsa da eşim taşıma zbu sefer
bazı çantalarımı bile iki dk tut desem tersini fln çeviriyor taşlı pullu olunca
ay ne hamaratsın arkadaşım :)
bitince resimde koy ama merak ederim becerikli hatun
ehhh değişmesin tabi canım ya alıştırdık kendimizi.-)Görüntüsünü vermedi de net bi şekilde gösterdi. Sanmıyorum değişmez.
canım ben sabah işten izin alıp gittim 8 buçukta bişi kalmadı benim gibi bi sürü anne alışveriş yapıyordu çok uygun herşey çok da iyiöğle arasında gidip baktım ama yorgan battaniye hiç bişi kalmamış. bi tek biberon ve emzik vardı.
evet( kilo aldikca kiyafetlerim olmadkca ne giyecegimide bilemiyorum birazda saldim sanirim kendimi o eski halimden eser kalmadi sanki ben hamile sirin kadin gibi degil kadin gibi olmak istiyorum ama bugun bu ise bi dur diyecegim :)
ne zamandır canım waffle istiyor :)bende de yıkanmamış sebze takıntısı var; kıvırcıksız domatessiz de döner bişeye be zemio
geçenlerde waffle adım çileğini kendim aldım orda yıkayıp verdim abartıp:)
tabi normalde öyle değilim de şimdi hamilelikte toxoplazmadan korkuyorum
çin malı falan yazmıyo dimi bide plastikmi kuvetler. plastik katkısız olanları var onların cok pahalıda değil bebe mağazalarındacanım ben sabah işten izin alıp gittim 8 buçukta bişi kalmadı benim gibi bi sürü anne alışveriş yapıyordu çok uygun herşey çok da iyi
ne zamandır canım waffle istiyor :)
yok heryerın guzell olmuyor madobu akşam yürüyüşe çıkın ye biyerde bari:)
Esim 9.30 da gitmesne ragme nerdeyse biset kalmamis :) nuk un biberon ve emzigni de aldk bu arada iyidir insllh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?