2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar a101 den almış eşim pembe setini 22 tlye gayet güzel diyor plastiği kaliteli gibiymiş rengide fuşya gibi sanki Almak isteyene fikir olsun dedim. Bebişimizin aldık ilk şeyini
Benim esim de seffaf olani almis gayet guzel gorunuyo :)

canim esine guven. eger adamin niyeti bozuksa sen hamile olmasan bile aldatir. Yine kendine bakabildigin kadar bakimli ol, ama bunu esin icin diil kendin icin yap. Boylece bak daha cok mutlu olacaksin

kızlar a101 den bebek banyo seti yorgan yastık nevresim takımı ateş ölçer alez ayakkabı kundak bunları aldım tavsiye ediyorum hepsi harikaaaa

kızlar a101 den bebek banyo seti yorgan yastık nevresim takımı ateş ölçer alez ayakkabı kundak bunları aldım tavsiye ediyorum hepsi harikaaaa
öğle arasında gidip baktım ama yorgan battaniye hiç bişi kalmamış. bi tek biberon ve emzik vardı.

Selam tekrar
Öğle yemeği yedim geldim :)

başka nelere takılır acaba aliym ben bunlardan

bebek arabasına bile dolarım bana kalsa da eşim taşıma zbu sefer

bazı çantalarımı bile iki dk tut desem tersini fln çeviriyor taşlı pullu olunca

Arzuna göre kullanabilirsin
Bende eşin gibiyim bu neyse de sim oluyo ya ele yüze bulaşan, o yüzden gelinleri vs. bile öpmek istemem :)

ay ne hamaratsın arkadaşım :)

bitince resimde koy ama merak ederim becerikli hatun

Teşekkür ederim arkadaşlar
Bitmişini de paylaşırım inşallah
Bu tarz şeylerle uğraşmayı severdim
Kendi bebeğim olunca daha çok ilgilenmeye başladım :)

Bende ablama bahsetmiştim akşama küvet alacağız diye
Ona yakın varmış A101 gitmiş almış sağ olsun, son 3 taneymiş pembe yokmuş yeşilini almış :)

öğle arasında gidip baktım ama yorgan battaniye hiç bişi kalmamış. bi tek biberon ve emzik vardı.
canım ben sabah işten izin alıp gittim 8 buçukta bişi kalmadı benim gibi bi sürü anne alışveriş yapıyordu çok uygun herşey çok da iyi

evet ( kilo aldikca kiyafetlerim olmadkca ne giyecegimide bilemiyorum birazda saldim sanirim kendimi o eski halimden eser kalmadi sanki ben hamile sirin kadin gibi degil kadin gibi olmak istiyorum ama bugun bu ise bi dur diyecegim :)

baska zaman olsa tamam derdım.. ama su an da o kadar guzel bır sey ıcın kılo alıosun deforme oluyorsun ki umrumda degıl karnım cıkmıs gobegım catlamıs bence sen de boyle dsunme cok da guzel hamıle kıyafetlerı var onlardan all

ne zamandır canım waffle istiyor :)

canım ben sabah işten izin alıp gittim 8 buçukta bişi kalmadı benim gibi bi sürü anne alışveriş yapıyordu çok uygun herşey çok da iyi
çin malı falan yazmıyo dimi bide plastikmi kuvetler. plastik katkısız olanları var onların cok pahalıda değil bebe mağazalarında

Benim eşim de iş çıkışı gidip alacak kuveti kovayı falan ama İnşaallah kalır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…