2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar canınız çekmesin ama canım acayip hambürger istiyor. Aklımdan çıkarmaya çalışıyorum ama çıkaramıyorum
Ben öyle fast-food asla yemiyorum en son ne zaman yedin dersen hatorlamıyorum bile belki 13 sene falan öncedir :) Çocuklarıma da yememelerini söylüyorum.Dışarı çıktığımızda ailecek gittiğimiz tek mekan balık restaurantları başka yerde asla yemek yemiyoruz...En fazla bir kaçamak yaparsak lahmacuncuya gidiyoruz o da yıllardır gittiğimiz yer olduğu için :) HAMBURGERDEN DÖNERDEN İYİDİR BANA GÖRE TAVSİYE EDERİM :)

dısarıda kıyma ıle yapılan daha dogrusu kıyma ıle yapıldıgını zannettıgımız hıc bır sey saglıklı degıl, döneride en son kasap doner den yedım kızlar kesınlıkle tavsıye ederım..

Keşke canım bu kadar çekmeseydi de ben de sağlıklı şeyler yeseydim :) Normalde yediğim bi şey değildir de hamilelik başka işte.

Evet canım katılıyorum.Sahibini tanımasam lahmacunu da yemeyiz ama içim rahat o yüzden..Hele şu dondurulmuş gıdalar çok daha zararlı....Asla masum değiller maalesef

İlçede oturuyorum burda öle bişey yok Ankaraya gidip 2 gün içinde hepsini alıp gelmem lazım benim .)

Evet canım katılıyorum.Sahibini tanımasam lahmacunu da yemeyiz ama içim rahat o yüzden..Hele şu dondurulmuş gıdalar çok daha zararlı....Asla masum değiller maalesef
Bazen yemeğimiz falan yetişmezse veya değişiklik olsun diye kıymasını biz veriyoruz lahmacun veya kıymalı pide yaptırıyoruz. Öyle yapan fırınlar çok o şekilde yaptırabilirsiniz.

İlçede oturuyorum burda öle bişey yok Ankaraya gidip 2 gün içinde hepsini alıp gelmem lazım benim .)
anlıyorum ben oğlumda ilçede calışıyordum ki ilde de aman aman secenek yoktu.netten gördükçe alıyordum bildiğim markaları.iki günde her sey hersey hallolur hiç dert etme sade senin enerjik kendini hazır hissettiğin bir gün olsun.hani bazı günler begenme günümüzdür ya öyle olunca daha kolay oluyor.bütçe marka alınacak yer belirlenince hemen tık tık alınıyor

KISACASI PARA olunca heheheh herşey bir günde de hallolur :):):):

Saçlarını falan kestir canim banada kuaför demisti hamileysen sac kesmem diye doktoruma sordum aksine kestir iyi gelir demisti

kestirdigim an bana demediklerini birakmazlar batil inanclara inanmam ama bana diyorlarki onca insan boyle bi sey olmaz dediyse vardir bi hikmeti diyorlar

evet gercekten cok kutsal gorev ama ben buyumeye basladikca korkularimda basladi kendime guvenimi kaybetmeye basladim kendimi begenmemeye basladim esim egitimci ogrencileride genc resmen korku basiyor icimi ki esime cok guvenirim onceden beri hep duydugum bizzatta gordugum gebelikte aldatmaya yakin erkekler var. Bu korku resmen beynimi kemircek (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…