aynı şey bende de oluyor bide çok ayakta kaldığımda biraz ağrı yapıyor kasıklarımın üst kısmı. dinlenince geçiyor ama allahtan. hayırlısıyla bi sömerstri gelseydi :)Sınıfta bağirdigimda göbek deligimin hizasında ince bi sizi oluyor zararlı biliyorum ama durdurabilir bide benim öğrenciler küçük hamile olduğumu bile anlamadilar daha nöbet tutarken carpismalardan zor koruyorum kendimi
Arkadaslar merhaba ben de ins Allah izin verirse mart annesi olacagim.araniza katilabilir miyim? Sormak istedigim bazi sorular da var
evet gercekten cok kutsal gorev ama ben buyumeye basladikca korkularimda basladi kendime guvenimi kaybetmeye basladim kendimi begenmemeye basladimesim egitimci ogrencileride genc resmen korku basiyor icimi ki esime cok guvenirim onceden beri hep duydugum bizzatta gordugum gebelikte aldatmaya yakin erkekler var. Bu korku resmen beynimi kemircek (
Bunalacak bişey yok bu çok güzel bir süreç ve Allah in herkese nasip etmediği bir süreç. Benim saçlarım çok uzadı ve uçları inceldi.ben de biraz korkarım kestiremedim. Saçları mi oruyorum.o ince Uçlar yokoluyor.Hamilelige örülmüş saçlar yakışıyor bence.gebelik öncesi 79 kiloydum şimdi 83.Hic kendimi çirkin görmüyorum. Şimdiden penguen gibi yürüyorum. Belki cazibeli ve sexy değilim. Ama güzelim sirinim güleryüzlü yum al yanakliyim.Elhamdulillah.2.yavrumu bekliyorum Allah in izniyle sağlıkla hayirla evimize bereketiyle gelsin.bunun dışında önemli olan bişey yok.Allah hepimizin gönlüne ferahlık versin. Eğer biliyorsun insirah süresi de yardımcı olur
aman canm ya ne bakıyosun söylenenlere yok sakız çiğneme bebeğin cırcır olur.yok saç kestirme yok öle yok böle ne bu yaaa.boşver gitsinkestirdigim an bana demediklerini birakmazlar batil inanclara inanmam ama bana diyorlarki onca insan boyle bi sey olmaz dediyse vardir bi hikmeti diyorlar
ben saçlarmı hem kestirdim hemde iki kere boyattım.sonlara doğru yine boyatacağım Allahın izniyle hiçbirşey olacağını düşünmüyorum. insanın psikoljisini olumlu etkileyen şeyler çok zararlı olmaz diye okumuştum amerikan hastanesinde çalışan bir kadın doğum uzmanından. siz kendinizi önce iyi hissedin ki bebeğiniz de pozitif olsun diye yazmış :)kestirdigim an bana demediklerini birakmazlar batil inanclara inanmam ama bana diyorlarki onca insan boyle bi sey olmaz dediyse vardir bi hikmeti diyorlar
ben saçlarmı hem kestirdim hemde iki kere boyattım.sonlara doğru yine boyatacağım Allahın izniyle hiçbirşey olacağını düşünmüyorum. insanın psikoljisini olumlu etkileyen şeyler çok zararlı olmaz diye okumuştum amerikan hastanesinde çalışan bir kadın doğum uzmanından. siz kendinizi önce iyi hissedin ki bebeğiniz de pozitif olsun diye yazmış :)
Bende saçlarımı kestrdim bi.kerede boyadim a bitkisel boyayla akti gitti iki güne sen normal boyayla boyuyormusun bende istiyorum boyamak ama bitkiselle degilben saçlarmı hem kestirdim hemde iki kere boyattım.sonlara doğru yine boyatacağım Allahın izniyle hiçbirşey olacağını düşünmüyorum. insanın psikoljisini olumlu etkileyen şeyler çok zararlı olmaz diye okumuştum amerikan hastanesinde çalışan bir kadın doğum uzmanından. siz kendinizi önce iyi hissedin ki bebeğiniz de pozitif olsun diye yazmış :)
napsakki bi kuafore gidipte sacimiza biseylermi yaptirsakAynen bende kendimi hic güzel bulmuyorum,çok şişman hissediyorum ki daha 69 oldum,sacim yüzüm vücudum hepsi bana çok çirkin geliyor.
Gule gule kullansin bebisler ve anneleri biz de mavi set yaptik oglusumuzaKızlar a101 den almış eşim pembe setini 22 tlye gayet güzel diyor plastiği kaliteli gibiymiş rengide fuşya gibi sankiAlmak isteyene fikir olsun dedim. Bebişimizin aldık ilk şeyini
yakın arkadaş da olsa ayakta durmak bile yoruyor insanı.... çok cengaverlik yapmamak laızm ver misafir yapsın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?