2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selamlar guzel hamısler:)
aksam telden gırıp okurken (telden gırıs yapamıyorum sadece okuyabılıyorum) bır baktım herkes boyunu kılosunu konusuyor bebısının:) yahu bız daha dun keseyı gorecek mıyım, kalbını duyabılecek mıyım dıye yazısmıyor muyduk? cok yakında bu zamanlarımız uzak gelıcek ve herkes dogum beklıyor olacak... Rabbım hepımıze hayırlı kolay dogumlar versın. amınn...

bende 21 ınde ayrıntılı ultrasona gırdım. ama renksız:) ve 23 tl ıdı benım gıttıgım hastanede. hersey normal gelısımı saglıklı mınık kızımın cok sukur. 25 cm ve 387 gr ıdı. hep okuyordum burda elını agzına goturuverdı parmagını emdı... cok hostu:) bır sonrakı randevum 22 kasım.

15 ınde cınsıyetını ogrenır ogrenmez lcw magazasına gıttık degıstırılecek ıkı tane kıyafet vardı onları verıp kızcıgıma 4 tane cıtcıtlı badıyle 2 tane ayaklı pıjama aldım. sefte yaptım yanı:)

aynı şey bende de oluyor bide çok ayakta kaldığımda biraz ağrı yapıyor kasıklarımın üst kısmı. dinlenince geçiyor ama allahtan. hayırlısıyla bi sömerstri gelseydi :)

hamilelikten dolayı mı kendını begenmıyorsun canım ?

meltemsmh canım ben de normalde tiksinirdim hamburger patates kızartmasından. ama ilk aylarımda canım o kadar istedi ki iki üç kere yedim. o kadardan birşey olmaz. doktorum dedi ki herşeyden göz hakkın var yiyebilirsin. ama abartmadan.

ben boyle degildim cok mutluydum karnim buyusun diye bakiyordum artik ama yasadiklarim ve duyduklarim biraz moralimi bozdu zaten hassasim daha da beter uzuldum. Evet o sureyi biliyrm her sknti anmda okurdum unutmusum bu sefer Allah razi olsun.

kestirdigim an bana demediklerini birakmazlar batil inanclara inanmam ama bana diyorlarki onca insan boyle bi sey olmaz dediyse vardir bi hikmeti diyorlar
aman canm ya ne bakıyosun söylenenlere yok sakız çiğneme bebeğin cırcır olur.yok saç kestirme yok öle yok böle ne bu yaaa.boşver gitsin

kestirdigim an bana demediklerini birakmazlar batil inanclara inanmam ama bana diyorlarki onca insan boyle bi sey olmaz dediyse vardir bi hikmeti diyorlar
ben saçlarmı hem kestirdim hemde iki kere boyattım.sonlara doğru yine boyatacağım Allahın izniyle hiçbirşey olacağını düşünmüyorum. insanın psikoljisini olumlu etkileyen şeyler çok zararlı olmaz diye okumuştum amerikan hastanesinde çalışan bir kadın doğum uzmanından. siz kendinizi önce iyi hissedin ki bebeğiniz de pozitif olsun diye yazmış :)

batıl inanç ama ben yinede kestirmicem hatta boyatmıyorum bile :) doğumdan sonra boyatıcam kestırıcem zaten uzun sacıda severdım.. :)

Bende saçlarımı kestrdim bi.kerede boyadim a bitkisel boyayla akti gitti iki güne sen normal boyayla boyuyormusun bende istiyorum boyamak ama bitkiselle degil

Doktor olan arkadaşlarım bile hamileliklerinde saç boyamadılar.plasentadan geçiyomuş çünkü.kestirmek batıl evt ama boya zararlı yaa

canlar size bir sorum olucak 2 hafta önce doktora gitmştim ilaçlarımın bitiiğini söledim ama sanade kaç ferrum yazmış bide magnezyum sarı vitamin ilacından yazmamış acaba daha içmememiz mi gerekli ki ?

magnezyum ılacını doktor gerek gorurse mı verıyor?
ben sadece gynoferron ve coraspın kullanıyorum.

Hava o kadar rüzgarlı ki çöp konteynerları uçuyor. Akşam eşimle markete gideceğiz bu havada nasıl gidicem bilmiyorum..

yakın arkadaş da olsa ayakta durmak bile yoruyor insanı.... çok cengaverlik yapmamak laızm ver misafir yapsın:)

Haklisin canim evde rahat olurum o yapar herseyi. arkadasimda benim sagligimi onemsiyo gezdim diyince kiziyo yegenimi yorma diye, biraz biraz dolasiriz artik teyzesiyle

Offf kızlaaar meraklı olmak ne kötü okumıcam okumıcam dedim gittim yine Ekin annelerinin doğum anılarını okudum. Ağlamak istiyorum çooook korkuyorum ben yaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…