senın burcun ne , burclara ınandıgımdan yada ılgılılıgımden degıl merakettım nedense
Benimki de canım şimdiden 2. Planlarini yapıyor 2 yaşındayken yapsak o 3 yasina gelince diğeri dogar falan.bende senin gibi bi gorelim bakalım bu olsun ona göre planlarız ama yok yani
canım ben de 20. haftamdayım ama haala bir kıpırtı yokben hic hissetmiyorum umarm bi sknti yoktur
Bendede o ıstek var valla benada esım dıyor bı bırıncıyı dogur bakalım cocuk nasıl bakılır bakabılıyor her ıhtıyacını karsılayabılıyormuyuz dıye =) hatta soyle 4 sene sonra 30 yasında olucam 2. yapsam o yasta , 3. yude 36 yaslarında flno derece ılerı gıttım =) saka bı yana Rabbım nasıp eder inş evlat kokusunu bıze
Bendede o ıstek var valla benada esım dıyor bı bırıncıyı dogur bakalım cocuk nasıl bakılır bakabılıyor her ıhtıyacını karsılayabılıyormuyuz dıye =) hatta soyle 4 sene sonra 30 yasında olucam 2. yapsam o yasta , 3. yude 36 yaslarında flno derece ılerı gıttım =) saka bı yana Rabbım nasıp eder inş evlat kokusunu bıze
yok heryerın guzell olmuyor mado
27 yaşındayım bende
Burcum boğa :)
benım de burcum boga =) (bu yuzden sorasım geldı demekkı bıse cektı =)
13 mayıs dogumluyum
Ne de olsa herşeyi kadınlar çekiyo, erkekler bol bol ister tabi :)
Ama bi de maddi manevi duurma bakmak laızm
Eskisi gibi tek maaşla 5 çocuk büyütme devri mümkün değil
sureklı yazıyorum bende hep kasık kısmında oluyor agrı sancı sızı batma seklınde sancılar ve normal oldugunu dusunuyorum, hatırladıgım kadarı ıle calısıyorsun ve genel olarak bız calısanlar bu sorunları yasıyoruz
Kizlar bu benim 2. Bebisim olcak ins. Yasim 33 ve bende cok beklemeden 3.yu istiyorum. Bence 3 ideal. Tavsiye ederim
Benim alt taraf bildiğin acıyor oturup kalkarken yürüyünce rahatliyorumsureklı yazıyorum bende hep kasık kısmında oluyor agrı sancı sızı batma seklınde sancılar ve normal oldugunu dusunuyorum, hatırladıgım kadarı ıle calısıyorsun ve genel olarak bız calısanlar bu sorunları yasıyoruz
Eşimde 3 yaşından sonra yine istiyomuş
Dedim önce birinciyi bi gör de :)
Bu zamana kadar olmamıştı hiç böyle canım ya dün yerimden kalkerken bir başladı dünden beri geçmek bilmedi. Karnımda taş gibi
Benim alt taraf bildiğin acıyor oturup kalkarken yürüyünce rahatliyorum
kesınlıkle devır o devır degıl 1 cocugu buyutmek zor bu devırde
Kizlar bu benim 2. Bebisim olcak ins. Yasim 33 ve bende cok beklemeden 3.yu istiyorum. Bence 3 ideal. Tavsiye ederim
Burcum uymuş mu bana :)
27 yaşındayım bende
Burcum boğa :)
aaa bende boğa:))
gazın fln varmı ? rahım buyudugu ıcınde acıma fln olur , bunları hep sordum doktoruma gıttıkce ordan bılıyorumda soyluyorum canım , ama huzursuz ıse nobetcı bı kadın dogum sorgula hastanelere bı gozuk ıstersen.
buarada sabah bende servısten ınerken karnımı vurdum koltugun kenarına canım acıdı resmen :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?