2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Gözlemlerin çok doğru
Garantici ve net olma konusunda özellikle
Evet işe yaramayan şeylere çok para da vermek istemem, kaç saat çalışıyorum sonuçta
Ablamda boğa, aynı anda aynı cümleleri kurarız genelde :)

Senin burcun ne peki ?

Boğa değilim ama kıskandım bende burcumu yazıcam İkizler. İkizler dedikten sonra hep aynı tepkiyi alıyorum en tehlikeli burç diyor herkes..

Bende tek kalmaısn diye 2.çocuk isterim
Ama fazlasını düşünmüyorum
Birinci bi doğsun da nasip kısmet diyorum durumlar o zmaan net belli olur

aynen tek cocuk kalmasın ısterım bende ,
ve nasıpse dogum yapıp ızın bıtıp ıse gerı dondukten sonrada burada bı sure daha calısıp kısa bı sure, ayrılmayı dusunuyorum.ıs degısıklıgı ve ıs hayatımı duzene sokma fln ohoo baya yol var onumde ınş hersey gonlumuzce olur hepımızın kızları bereketlı gelır bıze her acıdan ,
su cok hosuma gıttı okuyunca , erkek annelerı ustune alınmasın aman onlarında ayrı yerı var sonucta

İlk çocuğunun kız olması, kadının bereketindendir.) [İbni Asakir]

ve bu gıbı daha hadısler var ınsan duygulanıyor =)

Sabah sağlık ocağına gideceğim bende
Sola vurdurayım bari tetanozu
Sonra işe gelicem paşa paşa

Merhaba hanımlar.Grip olanlar ben bol meyve yedim,ballı limonlu ılık su içtim.Vitaminimi içtim.Bir güzelde dinlendim.Çok şükür iki gün içinde ayağa kalktım.

vajina bölgesi mi acıyan yer? benim orası acıyor yaa anlam da veremiyorum doktor da anlamlı bir ağrı değil dedi inceledi herşeyi de sorun yok...
anlamadım nedir
Evet canım vajina ağrıyor. Bence bizim aralarda uzamamiz lazım ama imkan yok malesef

İş konusunda bende muallaktayım
İşimden memnun syaılırım birçok kişiye oranla ama
Çocuk olunca işin rengi değişiyor hele de İstanbul trafiği eklenince
Ufak tefek keçe işine sardım bakalım
1.görünce bakarız durumlara nasip tabi bi de 2.çocuk mevzusu

Ne güzel sözmüş :)

Sabah sağlık ocağına gideceğim bende
Sola vurdurayım bari tetanozu
Sonra işe gelicem paşa paşa

cnm ben bu sabah vurdurdum soldan yaptırdım bende şimdilik henuz hiç bi yan etkisi olmadı zaten sağlık ocağındaki kız işe gidebilirsin bişey olmaz dedi ağrı olursa alkollu panuk yada buz koy dedi.ben en çok ateşten endişe ettim iş yerinde olur diye oda şu anda yok artık yarın bakıcam ağrı olucakmı..

Akşamına veya 1 gün sonrasıan hissedilirmiş genelde
Ama hiç hissetmeyiz inşallah

Bu işyerinde de en ayar olduğum şey
Patron her zaman gelmez
Gelince de herkes peşinden koşturur, çok çalışıyo süsü verirler kendine, adamın dibinden ayrılmazlar
Ben adam selam verirse veriyorum vermezse vermiyorum işimi yapıyosam bitti

Bende boga ' yım =)

bahsettıgın aynen bızım ısyerındede var ve cok anlamsız buluyorum , dedıgın gıbı gunaydın gunaydın ıyı aksamlar ıyı aksamlar

Hersey nasip kısmet gercekten hersey..
ısımden bende memnunum ve 8-9 yıldır buradayım nerdeyse
rahatım
bır cok ımkanım rahat
ama maas duzenımız cok bozuk odeme duzenı olarak gunu gunune degıl elbet gecıkmeler oluyor.
cocuk olunca yol olayına dayanamam artık sanırım ve tazmınatımı alıp cıkıp pesınat yaparak ev almak ıstıyoruz nasıpse ,en onemlısı eve yakın iş bulabılmek nasıp olur dılerım..

Meğer meslek, iş saatleri ve yol ne kadar önemliymiş değil mi ?
Çocuk söz konusu olunca daha iyi anlıyor insan bunu

4 aydan sonra duruma bakacağım bende
Muhtemelen anneme bırak-al yaparız arabamızda yok ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…