İyiymiş :)
Bu arada konuyla alakası yok ama
Ben eskiden 09-18 geyik topiğindeydim, Elmayra'yı ordan biliyorum
Birkaç gün önce doğum yapmış haberini aldık :)
Darısı bizleirn başına inşallah
keısnlıkle :) nasıbıyle bebegımı dogum yapıp buyuteyım 3 yasına geldıgınde bı bebek daha =) sımdıden ıstıyorum bunu enterasan
o topıgı bılmıyorum , ay ne guzell
darısı basımıza ınsallaj
Amin
Normal doğum yapmış hemde
Ben normalden daha çok korkuyorum :)
ne guzel ya , benım normal dogum sansım olsa zorlardım kendımı ısterdım normal yapmak agrı , acı esıgımde yuksektır
dıkıs konusunda bende aynı dudunuyorum yaa. ama bılmem kı yanlıs mı yapıyorum:)Ben bilmiyorum düşük mü yükske mi ama korkuyorum
Bi de her türlü dikiş atılıyo madem karnıma atılsın
Meğer meslek, iş saatleri ve yol ne kadar önemliymiş değil mi ?
Çocuk söz konusu olunca daha iyi anlıyor insan bunu
4 aydan sonra duruma bakacağım bende
Muhtemelen anneme bırak-al yaparız arabamızda yok ama
dıkıs konusunda bende aynı dudunuyorum yaa. ama bılmem kı yanlıs mı yapıyorum:)
Ben de uzatamazsam 6. aydan sonra anneme bırakıp akşam alacağım. arabayla 10-15 dk mesafemiz...
Neyse ki bzim servis annemin evinin önünden de geçiyor
Ben bilmiyorum düşük mü yükske mi ama korkuyorum
Bi de her türlü dikiş atılıyo madem karnıma atılsın
o kısıden kısıye soyle degısıyor kımı 2 dıkıslık kımı 9-10 dıkıslık oluyor normal dogumla,
herkesın bakıs acısı farklı tabi , normal dogum anne ıcınde guzel bırsey saglık acısından ama karsılastırısak ıkısınınde artıları eksılerı var ,
hıc mudahalesız dış cektırmıslıgım var doktorlarda agrı esıgımın yuksek oldugunu soylerlerdı ozamanalr ,ıgne vs hıc bısesız uyusturmadan, bıkac bıselerde gecırdım , bıazda soguk kanlıyımdır tatlı degıldır canım kısacası=)
temiz olcak bizim kızlarAmin cümlemizin ki
İlk alışverişi küvet oldu :) nasip artık
Bende ilk çocuğum kız olsun istemiştim Rabbim nasip etti cok sukuraynen tek cocuk kalmasın ısterım bende ,
ve nasıpse dogum yapıp ızın bıtıp ıse gerı dondukten sonrada burada bı sure daha calısıp kısa bı sure, ayrılmayı dusunuyorum.ıs degısıklıgı ve ıs hayatımı duzene sokma fln ohoo baya yol var onumde ınş hersey gonlumuzce olur hepımızın kızları bereketlı gelır bıze her acıdan ,
su cok hosuma gıttı okuyunca , erkek annelerı ustune alınmasın aman onlarında ayrı yerı var sonucta
İlk çocuğunun kız olması, kadının bereketindendir.) [İbni Asakir]
ve bu gıbı daha hadısler var ınsan duygulanıyor =)
temiz olcak bizim kızlarbizimde ilk alışverişi küvet oldu
kızlar a 101de bebek nevresim takımı 19.90 askılar 5li 2 tl nuk cam biberon ve küvet gelmiş bakın isterseniz
Su içiyorum da acayip rüzgar var benim de migrenim var parol marol fayda etmiyorGeçmiş olsun
Bol su iç hava almaya çalış biraz
Geçmezse hamileler 'parol' kullanabiliyor baş ağrısı için
Bneim eşim iğneden korkar kana gelmez vs.
Ben zaten zırt pırt kan veriyorum hem tiroit hem gebelik testleri için
O konularda bende korkmam da doğum bana çok uç geliyor, hatta korktuğum en büyük şeydi
Şimdi başıma gelince daha da artıyor gibi, o yüzden ameliyat usulü sezeryanla doğumu düşünüyorum
Yoksa elbette normal daha sağlıklıdır
Su içiyorum da acayip rüzgar var benim de migrenim var parol marol fayda etmiyor
sanırım ben 2 kere amelıyat gecırdıgım ıcın amelıyat dusuncesı bana ıtıcı gelıyor oyuzden dayanır normalı tercıh ederdım dıye dusunuyorum 3. amelıyat fıkrı hıc hoş degıl benım ıcın,ama yapcak bıse yok herseyın hayırlısı bebegımız saglıklı gelsın yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?