Bneim eşim iğneden korkar kana gelmez vs.
Ben zaten zırt pırt kan veriyorum hem tiroit hem gebelik testleri için
O konularda bende korkmam da doğum bana çok uç geliyor, hatta korktuğum en büyük şeydi
Şimdi başıma gelince daha da artıyor gibi, o yüzden ameliyat usulü sezeryanla doğumu düşünüyorum
Yoksa elbette normal daha sağlıklıdır
Bende aniden normal doğarsa diye çok korkuyorum. Bende sezeryan istiyorum aslında ama inşallah gönlümüze göre kolay doğumlar yaşarız.
evet ben sabah eşime bi bak dedim bitmiş öğlen okul çıkışı 2. defa gelmiş aldım bu sefer nevresim takımı: D İnşallah :)
Kapış kapış oldu diyolar
Bendeki niyette bu 2 de hamile kal 3 tede doğmuş olur. Yaş aralığı iyi olur.Benimki de canım şimdiden 2. Planlarini yapıyor 2 yaşındayken yapsak o 3 yasina gelince diğeri dogar falan.bende senin gibi bi gorelim bakalım bu olsun ona göre planlarız ama yok yani
evet ben sabah eşime bi bak dedim bitmiş öğlen okul çıkışı 2. defa gelmiş aldım bu sefer nevresim takımı
Bende aniden normal doğarsa diye çok korkuyorum. Bende sezeryan istiyorum aslında ama inşallah gönlümüze göre kolay doğumlar yaşarız.
Ben akrebimen tehlikeli burç akreptir:)ikizler sadece çok değişken ruha sahipler .
kızlarrrr birşey sorucam bebişin hareketini nasıl anlıcaz ya benim az önce işyerinde koltukta otururken karnımın sağ alt tarafında bi pıt pıt oldu sonra biraz okşadım falan bişey yok aradan yarım saat geçti bu seferde sağ tarafa doğru aynı şey oldu ama gaz olayı gibi değil gaz olunca bi ağrıyla gelio sizce bu kızçemin hareketi olabilirmi :)
cekirgenin dediği gibi nasil olsa biz doğuruyor biz bakıyoruz onlar seviyor hep olsun istiyorlarondan bi tane de bende var
bncede annelerimiz şahsen benim annem 6tane yapmis ama benim o kadar cesaretim yok tek maaşla olmaz ama bayan çalışınca da ayri bir zor esimde bende memuruz tayinciyiz yani her yerde bi bakıcı kreş vs bulmak zorundayız.maddi durumum iyi olsa çocuklara iyi bi gelecek saglayacak kadar ve ben çalışmasam kesinlikle 3,4 çocuk yapardım.yapanlara da saygım sonsuz hayirli evlat olsunlar bütün yavrularimizNe de olsa herşeyi kadınlar çekiyo, erkekler bol bol ister tabi :)
Ama bi de maddi manevi duurma bakmak laızm
Eskisi gibi tek maaşla 5 çocuk büyütme devri mümkün değil
cekirgenin dediği gibi nasil olsa biz doğuruyor biz bakıyoruz onlar seviyor hep olsun istiyorlar
bncede annelerimiz şahsen benim annem 6tane yapmis ama benim o kadar cesaretim yok tek maaşla olmaz ama bayan çalışınca da ayri bir zor esimde bende memuruz tayinciyiz yani her yerde bi bakıcı kreş vs bulmak zorundayız.maddi durumum iyi olsa çocuklara iyi bi gelecek saglayacak kadar ve ben çalışmasam kesinlikle 3,4 çocuk yapardım.yapanlara da saygım sonsuz hayirli evlat olsunlar bütün yavrularimiz
cekirgenin dediği gibi nasil olsa biz doğuruyor biz bakıyoruz onlar seviyor hep olsun istiyorlar
bncede annelerimiz şahsen benim annem 6tane yapmis ama benim o kadar cesaretim yok tek maaşla olmaz ama bayan çalışınca da ayri bir zor esimde bende memuruz tayinciyiz yani her yerde bi bakıcı kreş vs bulmak zorundayız.maddi durumum iyi olsa çocuklara iyi bi gelecek saglayacak kadar ve ben çalışmasam kesinlikle 3,4 çocuk yapardım.yapanlara da saygım sonsuz hayirli evlat olsunlar bütün yavrularimiz
canım evdeysen yat uzan biraz uyku iyi gelir:)
aynen kızcenın hareketlerı canım hatta one dogru oturdugunda pıtpıtlar daha cok buyuk ıhtımal rahatsız oluyorlar o sekılde gerı yaslan=)kızlarrrr birşey sorucam bebişin hareketini nasıl anlıcaz ya benim az önce işyerinde koltukta otururken karnımın sağ alt tarafında bi pıt pıt oldu sonra biraz okşadım falan bişey yok aradan yarım saat geçti bu seferde sağ tarafa doğru aynı şey oldu ama gaz olayı gibi değil gaz olunca bi ağrıyla gelio sizce bu kızçemin hareketi olabilirmi :)
Yok canim ya inan zarardan cok faydam vardir benim kimseye kotuluk edemem ben zararsiz zehirsiz akrabkerdenim pasif akrep yanieyvahhhhçok tehlikeli:)))))))))
Amin inşallah
Nasip birazda tabi ama
Benim hastane uzak ve evde tek te olursam direk gün ister sezeryana giderim zaten
Bi de bebeğin gelişimi öndeyse zaten normal olmuyo sezeryana alıyorlar
Benim öndeymiş
cok kılolı ısede normal dogum yaptırmıyormuslar
Yok canim ya inan zarardan cok faydam vardir benim kimseye kotuluk edemem ben zararsiz zehirsiz akrabkerdenim pasif akrep yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?