Yok canim ya inan zarardan cok faydam vardir benim kimseye kotuluk edemem ben zararsiz zehirsiz akrabkerdenim pasif akrep yani
:) o zaman yavaş yavaş artacak demek hareketler o günleri sabırsızlıkla bekliyorum vallaaynen kızcenın hareketlerı canım hatta one dogru oturdugunda pıtpıtlar daha cok buyuk ıhtımal rahatsız oluyorlar o sekılde gerı yaslan=)
valla ben normalden çok korkuyorum o yüzden sezeryan istediğimi söyledim şimdide aniden sancılanıp sezeryane yetişemezsem normal doğurmak zorunda kalırsam diye korkuyorum:))
:) o zaman yavaş yavaş artacak demek hareketler o günleri sabırsızlıkla bekliyorum valla
Isminden kaynaklanio galibabende öyleyim akreplerin adı çıkmış 9 a inmiyo 8 e
Bende ondan korkuyorum o da aklımda yoktu doktorum ya öyle olursan napıcan kendini şartlandırma dedi
Eşim gitmiş küveti, kovayı, maşrapayı almış pembiş pembiş :) :)
Ne güzel, güle güle kullan
Pembe kalmamış
Ablam yeşil almış bana :)
benim kız ama ben etten hiç vazgeçmedim :)Büyük ihtimalle kız dır canım erkekte protein daha çok yeniyo diye biliyorum
Canim 2 bacağının arasında pipi var isteEki Görüntüle 1279016 Eki Görüntüle 1279017
arkadaşlar dün doktora gittim bebeğimin cinsiyetini öğrenmek için...aranızda bu ultrason görüntüsünü yorumlayacak olan var mı..ben hiçbişey anlamadım ne kadar dikkatli baksamda...doktor erkek dedi ama yüzde yüz demedi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?