2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Gaz yorrgunluk ve artık büyüyor minik o yüzden bendede oluyo arada doktorum öyle olunca yatınca pozisyona göre rahatlıyosan dinlenince geçiyosa hiç korkma dedi

Canım eğer dinlenmeyle geçiyosa sorun yok
benim iki gün hiç geçmedi
idrar yolu enfeksiyonu varmış meğer
o yüzden dikkat et kendine

Gebelikte korkmamiz gereken tek şey dinlenmekle geçmeyen ağrılar,benimde kasiklarimda inanılmaz ağrı oluyor yoruldugumda malum yerimin kemikleri ayrılıyor sanki uzaninca bende melegimde rahatliyoruz çok sukur

Gaz yorrgunluk ve artık büyüyor minik o yüzden bendede oluyo arada doktorum öyle olunca yatınca pozisyona göre rahatlıyosan dinlenince geçiyosa hiç korkma dedi
diymiii dinlenince baya bi geçti zaten ama alt tarafta ara ara oluyor yine,olmadı yarın gitmicem okula dinleniyim :/

Popo dan cekim yapilmis bacak arasinda da bisi var gibi duruyor egerki resimde gorunen bacak arasi ise erkek gibi:)

evet bacak arası canım..cumartesi netleşecek başka bir doktorada randevu aldım...

Yoo hiç bi şey anlamadım :)

bende senin gibiyim ultrason fotolarından genelde çok bariz olmadıkça hiçbişey anlamam...ama bazı arkadaşlar maşallah çok güzel seçiyolar görüntüyü...

topikte herkes bebişine birşeyler alıyo o kadar çok istiyorumki artık netleşsin bende alayım birşeyler evde dursun gidip gelip bakayım

Benimde ilki kız şimdiki erkek.kız annesi olmak farklı bence ...daha çok paylaşımımız var şimdiden.iyi bir abla olacagınada eminim

ben aldim ama hiic kullnmadim evde de canbebeleri kullandim genelde

Doğumda kullanmak için külotlu hasta bezleri nasıl sizce. Külot gibi giyip kirlenince atmak mı iyi yoksa diğeri mi iyi. Tabi sorum tecrübeli anneler için..
ben buyuk penye kilotlardan almistimcokta memnun kaldim
Benim cok kanamam.olmadi
Herkes bebek bezi bile yrtmedi derken ben kucyk boy orkidle bitirdim 1 haftami

hayirli ugurlu olsun bahti gzl olsun insallah ismini ne koydular ?

selam kizlar bugun saglik ocagina gittim tetanoz asimi vurdurdum 1 doz
Aradan 4 yil gecmis bence en azindan 2 tane yapalim dedi drum snra kendi doktoruma gittim oglusum uyuyordu sagligi iyi 1 hafta onden gidiyor hala haftaya detayli ultrasina gircem 200 dediler randevu alcam yarin
Kansizlik cikti kan ilaci basladik
Idrar yollari enfeksiyonu gene cikti 3 ayi atlattigimiz icin biraz daha kvvetli ilaclar verdi dr dilerim bu sefer kurtulurum su enfeksiyindan
24. Haftamda da seker yuklemesi yapulcak bizden hbrler boyle gorusmek uzere

Ben de bu gün tetenoz aşımı oldum. 20+4 üz. İkinci doz bi dahaki ay yapılcak.
Ben de c.tesi detaylı ultrasona gircem bakalım inş bi sorun çıkmaz ikimizde de.
Bende de kansızlık çıktı. Kan değerim 9 a düşmüş.
Kan ilacı kullanıyodum. Dozunu arttırdık.

24 haftada bana da şeker yüklemesi yapılcak :)

Gözün iz aydın Allah analı babalı büyütsun

Hayirli olsun. Allah anasi ve babasiyla hayirli uzun bir omur nasip etsin ins.

Merhaba canim hayirli geceler bendebende allah izin verirse nisan annesi olacagim bugün saglik ocagina gittim bana 18. Haftama randevu verdi teteoz aşışi için..erken değil mi 18.hafta ben 20.haftada olur saniyordum eve gelince aklima geldi :)

ben de 17. Haftamda oldum.

İnşallah :)

18 de de oluyo diye biliyorum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…