fileyde gerek kalmıyor su yüzeyinden biraz yüksekte olduğu için bebeiş üşüyor en iyisi alta üstünden çıkan kıyeti sermek kafasınıda elinle tutarsın zaten kaymasın diye.ben küvet almıcam yiğenimin küveti duruyor ablamda mavi:)üzerine filesini alıcam sadece.yiğenimden bi kaç parça saklamıştık battaniyeleri felan duruyor onları kullanıcam.
Hakkaten gördün mğ yaCanim 2 bacağının arasında pipi var iste
Boya yaptiramayiz,benim saçlar zaten çok kısa daha da kestiremem,her zaman yaptığım makyaj bile yakışmıyor sanki,zaten hamilelik kıyafetleriyle barisamadim biturlu.....offff napsak kiiinapsakki bi kuafore gidipte sacimiza biseylermi yaptirsak((( hic moralim yok benim ((
Canim 2 bacağının arasında pipi var iste
fileyde gerek kalmıyor su yüzeyinden biraz yüksekte olduğu için bebeiş üşüyor en iyisi alta üstünden çıkan kıyeti sermek kafasınıda elinle tutarsın zaten kaymasın diye.
hangi magaza acaba?Kızlar bebişime birkaç tulum zıbın ve patik aldım çekirge ablanların dediği mağaza ciddi anlamda çok uygun
Canim ilk bebekte oluyor boyle duygular uzme kendini gececek hepsi dogum yaptigin zamanda bu benim mi diyeceksin cinsel isteksizlikte cogu gebelerde oluyor inan cogu hamile sirf esi istedigi icin birlikte oluyor bunlara cok takma kafana :)Merhaba arkadaşlar bende mart ayının sonlarında sezaryanla doğum yapacak olanlardanım o yüzden gün henüz belli değil. Bebeğim erkek ilk hamileliğim çok zorlanmadım ama nazar olmamak için iyi değilim falan diyorum bazen. Çünkü ilk zamanlar iyiyim dedim nazar oldum 2 gün kalkamadım. Neyse sorun şu ben bebeği hissediyorum ama kendimi hamile gibi hissetmiyorum ve inanın hazırmıyım istiyırmuyum bilmiyorum aynu şeyleri yaşayan varmı. Bazen korkuyorum bile. Bu arada ben 1 aşılama ve 1 tüp denemesi yapmış insanım bu kendiliğinden.birde artık canım hiç eşimi istemiyor dokunmasını bile
Popo dan cekim yapilmis bacak arasinda da bisi var gibi duruyor egerki resimde gorunen bacak arasi ise erkek gibi:)Eki Görüntüle 1279016 Eki Görüntüle 1279017
arkadaşlar dün doktora gittim bebeğimin cinsiyetini öğrenmek için...aranızda bu ultrason görüntüsünü yorumlayacak olan var mı..ben hiçbişey anlamadım ne kadar dikkatli baksamda...doktor erkek dedi ama yüzde yüz demedi...
peki sen bişeyler gördün mü
İnanın bende kendimi çok çirkin hissediyorum dip boyam geldi göbek ve yanlar çıktıBoya yaptiramayiz,benim saçlar zaten çok kısa daha da kestiremem,her zaman yaptığım makyaj bile yakışmıyor sanki,zaten hamilelik kıyafetleriyle barisamadim biturlu.....offff napsak kiii
çok saol canım hastanede çalışıyorum noluck kapıyorum hamilelik boyunca 2 oldu daha 3 de olur 5 de bu gidişleCanım çok çok geçmiş olsunn, mevsim değişiminden mi bilmiorum ben de hastayım
saol canımGeçmiş olsun canim
Saol canımGeçmiş olsun.
misafire hiç bişey yapmasan bile otur kalk insan mahvoluyo yapazar günü kahvaltı hazırlıyodum arkadaşımı çağırdım eşiyle kahvaltıya, tabi menü zenginleşti kzıartmalar gözlemeler falan.. sonra meyve saati, sonra başka arkadaşlar da geldi pratik yemekler hazırladım, iki posta bulaşık akşam yine çay meyce derken 11de gittiler ve ben bel ve kalça ağrısından topallıyordum çok bir hazırlık yapmadığım halde.
haftaya da bir misafiim var annem yardıma gelecek sonra da bidaha misafir çağırmıycam artık doğuma kadar, karar aldım
ben pek düşünmüyorum kulln at daha kolay sankiKızlar altaçma denen kadife şeyler var ya hayvan şeklinde falan, sevimli duruyor amaalmaya gerek var mı sizce?
Çevremdekiler hep canbebenin falan kullan at altaçmasını kulanıyorlar, yıkama derdi bulaştı derdi yok...
o peluş olanları almanın esprisi ne, kullan at'ın altına mı sericez yumuşak yerde yatsın diye yoksa gereksiz mi ancak heves edip mi alıcaz?
ben baktım bugun battaniyeler filn çok kötüydü alınabilecek tek şey küvetBenim esimde yikama setini almis eve birakmis mavi takim yapmis merak ediyorum 2 dersim kaldi bitince gorucem plastika ma tekstil urunlerini kaliteli alicam onlardan almadim biberon ve emzigi okuldaki kullanan arkadaslar tavsiye etti alman mali iyi dediler bilginizee
bende görerek almk istiyorum ama çok küçük bi ilçe herşey ateş pahası netten almkta hiç zevk vermiyo gidip gezmek bebek kıyafetleri bakmak istiyorumkızlar int ucuz gibi duruyor ama pahalı bazı urunlerde tabii.. bence gorerek ve dokunarak almanız daha iyi ben bir kaç defa teşebbüs ettim almaya ama iyiki almamışım
Canım hamilelik her bayana yakışıyo bencee hiç üzme kendiniBoya yaptiramayiz,benim saçlar zaten çok kısa daha da kestiremem,her zaman yaptığım makyaj bile yakışmıyor sanki,zaten hamilelik kıyafetleriyle barisamadim biturlu.....offff napsak kiii
canım neden üzüyosun kendini bak Rabbim sana nasıl güzel bir lütuf vermiş bol bol dua et için fetahlarMerhaba arkadaşlar bende mart ayının sonlarında sezaryanla doğum yapacak olanlardanım o yüzden gün henüz belli değil. Bebeğim erkek ilk hamileliğim çok zorlanmadım ama nazar olmamak için iyi değilim falandiyorum bazen. Çünkü ilk zamanlar iyiyim dedim nazar oldum 2 gün kalkamadım. Neyse sorun şu ben bebeği hissediyorum ama kendimi hamile gibi hissetmiyorum ve inanın hazırmıyım istiyırmuyum bilmiyorum aynu şeyleri yaşayan varmı. Bazen korkuyorum bile. Bu arada ben 1 aşılama ve 1 tüp denemesi yapmış insanım bukendiliğinden.birde artık canım hiç eşimi istemiyor dokunmasını bile
Ben ilk gebeligimde 40 kilo aldım ve hic geri vermedim, mayıs 2013 te obezite cerrahisi ameliyatı oldum,midemi kuculttuler yani 120 kilo ile girdim ameliyata 64 kiloya düştüm,nisan 2014 te de meme ve karin germe estetiği oldum,haziran da gebe olduğumu öğrendim,hoc beklemiyordu eylül ayında planlanmış bacak estetiği amelitatim vardı çünkü,herşey alt üst oldu,tekrar kilo alıyor olmak beni Tek kelimeyle bunalıma sokuyor,henüz 5 kilo almisim normal gidiyorum biliyorum ama elimde değil çok korkuyorum.çok sıkıntı çektim ayni şeyleri yasamak istemiyorum,sürekli dikkat etmek zorunda kalmak da beni geriyor yani,kendimi çirkin hissetmemin asil sebebi de bubencee
CAnım bende 95 filandım ve 1 yıl diyet yaptım 70 kilo oldum boyumda 175 tam fittim ve ilk defa bu kadar güzel olmuştum ve hiç kilo almk istemiyordum gebe kaldım verdiklermi hızla almya başladım ve 82 yle düşük yaptım yıllar sonra bulmuştum onu ve kaybettim sonra herkes ne kdr kilo aldın dediysede umrumda olmadı şimdi 87 yle hamile kaldım ve rahat 6-7 kilo almışımdır yarın öğrenicem :) ama isterse 100 le doğuruyum hiç umrumda değil çünkü bu bebeği yıllrdır bekliyorum bi mucize o kilo yüzünden mutsuz olmak istemiyorum evet sende çok uğraşmışsın ameliyatlr filn ama bence diyetisyene git hamileler için çok güzel proğrmlr hazırlıyorlr çok az kiloyla doğum yaparsın :)Ben ilk gebeligimde 40 kilo aldım ve hic geri vermedim, mayıs 2013 te obezite cerrahisi ameliyatı oldum,midemi kuculttuler yani 120 kilo ile girdim ameliyata 64 kiloya düştüm,nisan 2014 te de meme ve karin germe estetiği oldum,haziran da gebe olduğumu öğrendim,hoc beklemiyordu eylül ayında planlanmış bacak estetiği amelitatim vardı çünkü,herşey alt üst oldu,tekrar kilo alıyor olmak beni Tek kelimeyle bunalıma sokuyor,henüz 5 kilo almisim normal gidiyorum biliyorum ama elimde değil çok korkuyorum.çok sıkıntı çektim ayni şeyleri yasamak istemiyorum,sürekli dikkat etmek zorunda kalmak da beni geriyor yani,kendimi çirkin hissetmemin asil sebebi de bu
Maalesef ki yaşadığım şehirdeki diyetisyen ler netten hazır listeler veriyorlar danisanlarina,ortalama iki yıldır beslenme konusunda okumadigim makale kalmadı diyebilirim,zaten biz istesekte çok fazla yiyemiyoruz,seni çok iyi anlıyorum bende oglumda riskli bir gebelik geçirdiğim için tek arzum sağlıklı bisekilde onu kucağıma almaktı çok şükür öylede oldu,umarım sende meleğini zamanı geldiginde sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın,kilolarida marttan sonra başka bir topic de yine beraber hallederiz insallahCAnım bende 95 filandım ve 1 yıl diyet yaptım 70 kilo oldum boyumda 175 tam fittim ve ilk defa bu kadar güzel olmuştum ve hiç kilo almk istemiyordum gebe kaldım verdiklermi hızla almya başladım ve 82 yle düşük yaptım yıllar sonra bulmuştum onu ve kaybettim sonra herkes ne kdr kilo aldın dediysede umrumda olmadı şimdi 87 yle hamile kaldım ve rahat 6-7 kilo almışımdır yarın öğrenicem :) ama isterse 100 le doğuruyum hiç umrumda değil çünkü bu bebeği yıllrdır bekliyorum bi mucize o kilo yüzünden mutsuz olmak istemiyorum evet sende çok uğraşmışsın ameliyatlr filn ama bence diyetisyene git hamileler için çok güzel proğrmlr hazırlıyorlr çok az kiloyla doğum yaparsın :)
Ben diycektim sen dedin doğumdan sonra da diyet topiğinde veririz hepicipini mutluuu oluruzzMaalesef ki yaşadığım şehirdeki diyetisyen ler netten hazır listeler veriyorlar danisanlarina,ortalama iki yıldır beslenme konusunda okumadigim makale kalmadı diyebilirim,zaten biz istesekte çok fazla yiyemiyoruz,seni çok iyi anlıyorum bende oglumda riskli bir gebelik geçirdiğim için tek arzum sağlıklı bisekilde onu kucağıma almaktı çok şükür öylede oldu,umarım sende meleğini zamanı geldiginde sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın,kilolarida marttan sonra başka bir topic de yine beraber hallederiz insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?