2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben küvet almıcam yiğenimin küveti duruyor ablamda mavi:)üzerine filesini alıcam sadece.yiğenimden bi kaç parça saklamıştık battaniyeleri felan duruyor onları kullanıcam.
fileyde gerek kalmıyor su yüzeyinden biraz yüksekte olduğu için bebeiş üşüyor en iyisi alta üstünden çıkan kıyeti sermek kafasınıda elinle tutarsın zaten kaymasın diye.

napsakki bi kuafore gidipte sacimiza biseylermi yaptirsak ((( hic moralim yok benim ((
Boya yaptiramayiz,benim saçlar zaten çok kısa daha da kestiremem,her zaman yaptığım makyaj bile yakışmıyor sanki,zaten hamilelik kıyafetleriyle barisamadim biturlu.....offff napsak kiii

Canim 2 bacağının arasında pipi var iste

doktorun dediği çok büyük bir ihtimal erkek,ama görünen şey kordonda olabilir dedi...çok güvenilir bir yer değildi açıkçası gittiğim yer,güvenemedim..cumartesi günü farklı bir doktora gideceğim...bende bebişe ufaktan bişeyler alayım ve içimdeki merak bir an önce geçsin diyorum..çevremde herkes cinsiyet soruyor ama bilmiyorum deyince söylemediğimi düşünüyorlar..

fileyde gerek kalmıyor su yüzeyinden biraz yüksekte olduğu için bebeiş üşüyor en iyisi alta üstünden çıkan kıyeti sermek kafasınıda elinle tutarsın zaten kaymasın diye.

Ben zaten tek yıkayamam küçük oluyrlar çok kucağımda nasıl tutucam onu bilmiyorum.Allahtan annem olucak yanımda ona guveniyorum artık.o file al derse alcam alma derse almıcam:)

Merhaba arkadaşlar bende mart ayının sonlarında sezaryanla doğum yapacak olanlardanım o yüzden gün henüz belli değil. Bebeğim erkek ilk hamileliğim çok zorlanmadım ama nazar olmamak için iyi değilim falan diyorum bazen. Çünkü ilk zamanlar iyiyim dedim nazar oldum 2 gün kalkamadım. Neyse sorun şu ben bebeği hissediyorum ama kendimi hamile gibi hissetmiyorum ve inanın hazırmıyım istiyırmuyum bilmiyorum aynu şeyleri yaşayan varmı. Bazen korkuyorum bile. Bu arada ben 1 aşılama ve 1 tüp denemesi yapmış insanım bu kendiliğinden.birde artık canım hiç eşimi istemiyor dokunmasını bile

kizlar bebegimin hareketlerini artik hissediyorum ve benim yaramaz bebegim sabah erken saatlerde ve aksam gec saatlerde baya bi hareketli daha cinsiyetini ogrenemedik kismetse ekimin 6 sina rendevumuz var ama ben basindan berli erkek hissediyorum 20 ci haftamdayim gobegim hic yok basen kalca ayni durumda sadece 1 kilo almisim hamile oldugumu bilenler diyolar erkektir ama hayirlisi saglikli olsunda kiz erkek fark etmez :) simdilik hareketleriyle yetiniyorum :)

Canim ilk bebekte oluyor boyle duygular uzme kendini gececek hepsi dogum yaptigin zamanda bu benim mi diyeceksin cinsel isteksizlikte cogu gebelerde oluyor inan cogu hamile sirf esi istedigi icin birlikte oluyor bunlara cok takma kafana :)

Boya yaptiramayiz,benim saçlar zaten çok kısa daha da kestiremem,her zaman yaptığım makyaj bile yakışmıyor sanki,zaten hamilelik kıyafetleriyle barisamadim biturlu.....offff napsak kiii
İnanın bende kendimi çok çirkin hissediyorum dip boyam geldi göbek ve yanlar çıktı

Canım çok çok geçmiş olsunn, mevsim değişiminden mi bilmiorum ben de hastayım
çok saol canım hastanede çalışıyorum noluck kapıyorum hamilelik boyunca 2 oldu daha 3 de olur 5 de bu gidişle

Geçmiş olsun canim
saol canım

Saol canım
misafire hiç bişey yapmasan bile otur kalk insan mahvoluyo ya

ben pek düşünmüyorum kulln at daha kolay sanki

ben baktım bugun battaniyeler filn çok kötüydü alınabilecek tek şey küvet

kızlar int ucuz gibi duruyor ama pahalı bazı urunlerde tabii.. bence gorerek ve dokunarak almanız daha iyi ben bir kaç defa teşebbüs ettim almaya ama iyiki almamışım
bende görerek almk istiyorum ama çok küçük bi ilçe herşey ateş pahası netten almkta hiç zevk vermiyo gidip gezmek bebek kıyafetleri bakmak istiyorum

Canım hamilelik her bayana yakışıyo bencee hiç üzme kendini
canım neden üzüyosun kendini bak Rabbim sana nasıl güzel bir lütuf vermiş bol bol dua et için fetahlar

Ben ilk gebeligimde 40 kilo aldım ve hic geri vermedim, mayıs 2013 te obezite cerrahisi ameliyatı oldum,midemi kuculttuler yani 120 kilo ile girdim ameliyata 64 kiloya düştüm,nisan 2014 te de meme ve karin germe estetiği oldum,haziran da gebe olduğumu öğrendim,hoc beklemiyordu eylül ayında planlanmış bacak estetiği amelitatim vardı çünkü,herşey alt üst oldu,tekrar kilo alıyor olmak beni Tek kelimeyle bunalıma sokuyor,henüz 5 kilo almisim normal gidiyorum biliyorum ama elimde değil çok korkuyorum.çok sıkıntı çektim ayni şeyleri yasamak istemiyorum,sürekli dikkat etmek zorunda kalmak da beni geriyor yani,kendimi çirkin hissetmemin asil sebebi de bu

CAnım bende 95 filandım ve 1 yıl diyet yaptım 70 kilo oldum boyumda 175 tam fittim ve ilk defa bu kadar güzel olmuştum ve hiç kilo almk istemiyordum gebe kaldım verdiklermi hızla almya başladım ve 82 yle düşük yaptım yıllar sonra bulmuştum onu ve kaybettim sonra herkes ne kdr kilo aldın dediysede umrumda olmadı şimdi 87 yle hamile kaldım ve rahat 6-7 kilo almışımdır yarın öğrenicem :) ama isterse 100 le doğuruyum hiç umrumda değil çünkü bu bebeği yıllrdır bekliyorum bi mucize o kilo yüzünden mutsuz olmak istemiyorum evet sende çok uğraşmışsın ameliyatlr filn ama bence diyetisyene git hamileler için çok güzel proğrmlr hazırlıyorlr çok az kiloyla doğum yaparsın :)

Maalesef ki yaşadığım şehirdeki diyetisyen ler netten hazır listeler veriyorlar danisanlarina,ortalama iki yıldır beslenme konusunda okumadigim makale kalmadı diyebilirim,zaten biz istesekte çok fazla yiyemiyoruz,seni çok iyi anlıyorum bende oglumda riskli bir gebelik geçirdiğim için tek arzum sağlıklı bisekilde onu kucağıma almaktı çok şükür öylede oldu,umarım sende meleğini zamanı geldiginde sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın,kilolarida marttan sonra başka bir topic de yine beraber hallederiz insallah

Ben diycektim sen dedin doğumdan sonra da diyet topiğinde veririz hepicipini mutluuu oluruzz

herkese iyi akşamlaaarrr kızlar bugün karnımın alt tarafı,kasıklarımda deli ağrı var gaz mı rahim büyümesi mi bilmiyorum..lakin bir fen öğretmeni olarak kanama olmadığı sürece korkmuyorum,aranızda benim gibi bu ağrıları yaşayan var mı ?? (bugun okul ve sonrası zorunlu ev ziyaretleri de yormuş olabillir mi acep,netcede arabayla da olsa hoplaya zıplaya ,yollar kötü )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…