2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bab
Merhaba banada hemşiremiz 20.haftada yaptırmam gerektiğini söyledi.

Allah analı babalı büyütsün

Benimde ilki kız şimdiki erkek.kız annesi olmak farklı bence ...daha çok paylaşımımız var şimdiden.iyi bir abla olacagınada eminim

Ben de ablayım ve hep benımde bir ablam olsun ıstemısımdır,bir abım birde erkek kardesım var ,ablalıkta cok guzel birsey gercekten emınım kızınız da cok guzel abla olacaktır , daha cok benımsıyor kız cocuklar kardesı daha bı sahıplenıcı koruyucu oluyorlar anne gibi..cok sukur Rabbıme ,

Gunaydın en güzel mart anneleri ,gununuz güze enerjınız bol olsun ınsalla
kızlar benım haftanın basından berı sırt agrım var ve gecelerı 3-4-5 hep bu saatlerde uyanıyorum ne yana donsem batıyor sankı kemıklerım , uykularım boluk porcuk anlayacagınız sizde durumlar nasıl aynı durumları yasayan varmı?hamılelıkten mı yatıs pozısyonumdan mı (soladonuk yatıyorum) yoksa yorgunluktan mı bılemedım :S

Yorgunluk da hamilelik de etkilidir ağrılarında. Bende de yatakta dönünce oluyor ama o kadar kötü değil.
Gece ağrılardan mı uyanıyorsun ?

Yorgunluk da hamilelik de etkilidir ağrılarında. Bende de yatakta dönünce oluyor ama o kadar kötü değil.
Gece ağrılardan mı uyanıyorsun ?

evet sırt agrıma uyanıyorum resmen bugun 3 kere uyandım uyudum ve 6 da kalkıp ıse gelıyorum zaten

kızlar zaten sancı başladı yarım saatte doğurucam olmuyo...

annemins ancıları 24 saat önceden başlamış mesela ufaktan...

arkadaşımın da suyu gelmiş ılık duşunu almış giyinmiş etmiş çıkmış sonra evden, hastanede de beklemiş tabi daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…