Merhaba banada hemşiremiz 20.haftada yaptırmam gerektiğini söyledi.Merhaba canim hayirli geceler bendebende allah izin verirse nisan annesi olacagim bugün saglik ocagina gittim bana 18. Haftama randevu verdi teteoz aşışi için..erken değil mi 18.hafta ben 20.haftada olur saniyordum eve gelince aklima geldi :)
Allah analı babalı büyütsünIyi aksamlar kızlar. Bugün çok yoruldum.ablam dogum yaptı sabah 8 den akşam 8 e hastanedeydim.minicik bir ogluşumuz oldu.yumuşacık pamuk gibiydi.çokda kuvvetli küçük erkek.altını degiştirirken birde işeyiverdi allahtan hemen farkettikte ortalık batmadı
Benimde ilki kız şimdiki erkek.kız annesi olmak farklı bence ...daha çok paylaşımımız var şimdiden.iyi bir abla olacagınada eminim
Uçuk çıktı dudağımda
Yorgunluk da hamilelik de etkilidir ağrılarında. Bende de yatakta dönünce oluyor ama o kadar kötü değil.Gunaydın en güzel mart anneleri ,gununuz güze enerjınız bol olsun ınsalla
kızlar benım haftanın basından berı sırt agrım var ve gecelerı 3-4-5 hep bu saatlerde uyanıyorum ne yana donsem batıyor sankı kemıklerım , uykularım boluk porcuk anlayacagınız sizde durumlar nasıl aynı durumları yasayan varmı?hamılelıkten mı yatıs pozısyonumdan mı (soladonuk yatıyorum) yoksa yorgunluktan mı bılemedım :S
Yorgunluk da hamilelik de etkilidir ağrılarında. Bende de yatakta dönünce oluyor ama o kadar kötü değil.
Gece ağrılardan mı uyanıyorsun ?
kızlar günaydın nasılsınız?
günaydın canım iyiyim sen nasılsınkızlar günaydın nasılsınız?
günaydın canımgünaydın kızlar yağmurlu bi günden sevgiler hepinizeee :)
:) ne güzel yarın yine çalışıyorum ama bengunaydnn cok sukur benden ıyıylık sen nasılsın =) bugunun cuma oldugunu kızcem bıle anladı sanırım kıpır kıpır =)
bende 19+4 de yaptırdımBab
Merhaba banada hemşiremiz 20.haftada yaptırmam gerektiğini söyledi.
suan arkadasım bugun sabah dogum yapacak durumda beklıyoruz gününüde gectı ve evde tek , asansor yok bınada ,4. katta
ben cıkarken ınerken yoruluyorum hatta. aklım hep onda sureklı arıyorum ızınde alamadım yanında durayım dıye (yanında onunla duracak kımsesı yok esıde calısıyor halıyle aksam gelıyor) ve sakın Allah a emanet hıc bıse dusunmuyorum dıyor telı yanımdan ayırmıyorum sadece anında arıyayım taksıyı dıyor ama ıns bugun aksam oldu artık esı yanında olcak yarın gunduzude atlatırsa sonrakı gunler yanında olacagım arkadasımın.
Demek ıstedıgım sımdıden bunları duşunmeyin kendınızı strese sokmayan hepımıze ne oalcagı nasıl olacagı yazılı aslında evham bosuna yaparız
malesef bendee:-((:) ne güzel yarın yine çalışıyorum ama ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?