İyi geceler kizlar benisimo bugunde cok nadir hissettim ;( uzuluyorum ya
Bende üsküdar dayım yeni dr değiştirdim. Yunus Emre hastanesinde ekin hanıma gidiyorum
Özel sektör böyle malesef birgün bişey söylemese birgün söylüyor. Salı izin aldım doktora gittim.dunde kızım kusmus rahatsız Allah a şükür sabah iyi ledi ise gelebildim. Gece uyumadim ateşlenir mi diye bekledim. Sabah yine ise geldik mecburen.yarin doktora goturucem kızımı insallah
Günaydınlar herkesee, hayırlı cumalar
Sağol cnm.adını eyüp giray koydularben aldim ama hiic kullnmadim evde de canbebeleri kullandim genelde
ben buyuk penye kilotlardan almistimcokta memnun kaldim
Benim cok kanamam.olmadi
Herkes bebek bezi bile yrtmedi derken ben kucyk boy orkidle bitirdim 1 haftami
hayirli ugurlu olsun bahti gzl olsun insallah ismini ne koydular ?
öyle oluyo yaa dün benim de hareketsizdi. Bazen kopuyo içerde bazen ses çıkmıyo.. normalde akşam yemeğinden sonra coşardı ben uyurken d ehareket ederdi dün akşam arada bikaç ufak tıklama yaptı...
iki gündür sabah 7 de ben servisle işe gelirken bikaç hareketleniyo, uyanıyo herhalde yolda sallana sallana, İstanbul trafiğine alışıyo şimdiden:)
evet canım 12 de gidicemgunaydın cnm senin bugun ayrıntılın yokmuydu cuma değilmiydi.
Ben erken mı hissettım acaba kızlar cunku nezamandır hısedıyorum ve bu hafta ozellıkle daha guclu hısedıyorum hatta esım elini karnıma koydugunda oda hısettı bıkac kere vurdu elıne, karıstırmamda mumkun degıl baya ayırt edılıyor ve kızçem olacak nasıpse..
bu hısedıp hıssetmeme olayı herkese gore degısıyormus ama kafaya takmamak gerk bence az daha olsa hısedılıyorsa ıyı demekkı belkı sakın bır bebek olacak, belkı her hareketı hısedemıyoruzzaten 20-21 lerden sonramı ne net hısedılıyormus en iyi
Kızlar biz bebek hareketlerini ara sıra sadece güçlü olanlarıyla hissediyoruz ya onlar da dokunuş ya da dürtme gibi oluyor.
Ne zamandan sonra tekme şeklinde hissedeceğiz acaba?
Günaydın kızlar bugün neşem yok...akşam eşimle tartıştık... beni 9 yıl önceki hamileliğimle kıyaslıyo evde hiçbirşey yapmıyosun hiçbirşeye elini sürmüyosun dedi çok zoruma gitti....halbuki daha geçen hafta sadece 3 saat evi süpürüp sildim tozları aldım mutfağa dokunamadım napiim çok yorulmuştum... bu haftasonu mutfağı temizlicem camları silicem perdeleri yıkıcam sonrasını o düşünsün artık
evet canım 12 de gidicem
Günaydın kızlar bugün neşem yok...akşam eşimle tartıştık... beni 9 yıl önceki hamileliğimle kıyaslıyo evde hiçbirşey yapmıyosun hiçbirşeye elini sürmüyosun dedi çok zoruma gitti....halbuki daha geçen hafta sadece 3 saat evi süpürüp sildim tozları aldım mutfağa dokunamadım napiim çok yorulmuştum... bu haftasonu mutfağı temizlicem camları silicem perdeleri yıkıcam sonrasını o düşünsün artık
saoll canım benım ınsallahhayırlı haberlerle gel inşallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?