2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

İyi geceler kizlar benisimo bugunde cok nadir hissettim ;( uzuluyorum ya

öyle oluyo yaa dün benim de hareketsizdi. Bazen kopuyo içerde bazen ses çıkmıyo.. normalde akşam yemeğinden sonra coşardı ben uyurken d ehareket ederdi dün akşam arada bikaç ufak tıklama yaptı...

iki gündür sabah 7 de ben servisle işe gelirken bikaç hareketleniyo, uyanıyo herhalde yolda sallana sallana, İstanbul trafiğine alışıyo şimdiden:)

Bende üsküdar dayım yeni dr değiştirdim. Yunus Emre hastanesinde ekin hanıma gidiyorum

yunus emre'de ni doktoru önermişlerdi ama orada doğurmak istemem diye gitmedim... Medipoldeydi benim doktor değiştirdim ama yenisini tam seçmedim daha, medipolden birini arıyorum yine

aslıdna çok da kasmamamk laızm yaa aman ayıp olur diye izin almamaya uğraşıyosun bi başkası keyfi izin alıyo gelmiyo kimsenin de gözüne batmıyo, sinir oluyo insna sonra ben mi salağım diye

Kızlar biz bebek hareketlerini ara sıra sadece güçlü olanlarıyla hissediyoruz ya onlar da dokunuş ya da dürtme gibi oluyor.
Ne zamandan sonra tekme şeklinde hissedeceğiz acaba?

herkese gunaydınnn:)bugun çok uykum var anneler gecede kolum ağrıdı uyuyamadım pek hemen geçse aklım hep kolumda:)ben buna ay of diyom nasıl doğrurcam ben ya:))

Sağol cnm.adını eyüp giray koydular

Ben erken mı hissettım acaba kızlar cunku nezamandır hısedıyorum ve bu hafta ozellıkle daha guclu hısedıyorum hatta esım elini karnıma koydugunda oda hısettı bıkac kere vurdu elıne, karıstırmamda mumkun degıl baya ayırt edılıyor ve kızçem olacak nasıpse..
bu hısedıp hıssetmeme olayı herkese gore degısıyormus ama kafaya takmamak gerk bence az daha olsa hısedılıyorsa ıyı demekkı belkı sakın bır bebek olacak, belkı her hareketı hısedemıyoruz zaten 20-21 lerden sonramı ne net hısedılıyormus en iyi

Günaydın kızlar bugün neşem yok...akşam eşimle tartıştık... beni 9 yıl önceki hamileliğimle kıyaslıyo evde hiçbirşey yapmıyosun hiçbirşeye elini sürmüyosun dedi çok zoruma gitti....halbuki daha geçen hafta sadece 3 saat evi süpürüp sildim tozları aldım mutfağa dokunamadım napiim çok yorulmuştum... bu haftasonu mutfağı temizlicem camları silicem perdeleri yıkıcam sonrasını o düşünsün artık

benim de güçlü vvurduğu bikaç kere eşim de hissetti hatta ardarda vuruyodu ben söylemeden eşim söledi vurdu şimdi falan diye...

bi iki kere de derimin üzerinden gözle fakettim ama tabi tetikte bekliyodum güçlü vurduğu sralarda... ufak hareketleri farkedilmez

Kızlar biz bebek hareketlerini ara sıra sadece güçlü olanlarıyla hissediyoruz ya onlar da dokunuş ya da dürtme gibi oluyor.
Ne zamandan sonra tekme şeklinde hissedeceğiz acaba?

benimki ara sıradan daha fazla son zamanlarda ve daha güçlü, tekme bu mu diye düşünüyorum ilerleyen zamanda daha iyi ayırt ederiz herhalde:)

bu dönem çok bişey yapamıycan zaten, eşin yapıcak belli bir süre, şikayet edeceğine yardım etsin. sen de saçmalama cam falan silinir mi ben normal zamanda silmiyorum, yarım gün bi kadın al 50 liraya yapsın o büyük işleri, ne zorun var

Sen yınede ofke ıle temızlıge gırısme esının dusuncesınden elestırısınde cok cok daha onemlı karnındaki bebegın, belkı canı baska bırseye sıkkındıda sana sarmıstır işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…