@çekirgee http://ecercedukkan.blogspot.com.tr/p/kapi-susleri.html su adresı bı ıncelesene, nasılda pahalılar el emegı var tabı
benim de güçlü vvurduğu bikaç kere eşim de hissetti hatta ardarda vuruyodu ben söylemeden eşim söledi vurdu şimdi falan diye...
bi iki kere de derimin üzerinden gözle fakettim ama tabi tetikte bekliyodum güçlü vurduğu sralarda... ufak hareketleri farkedilmez
bu dönem çok bişey yapamıycan zaten, eşin yapıcak belli bir süre, şikayet edeceğine yardım etsin. sen de saçmalama cam falan silinir mi ben normal zamanda silmiyorum, yarım gün bi kadın al 50 liraya yapsın o büyük işleri, ne zorun var
uçmuş bunlar yaa....
minik minik balonlardan oluşan çok güzel bir kapı süsü var instagramda o bile 70 tl mi ne en fazla...
bu dönem çok bişey yapamıycan zaten, eşin yapıcak belli bir süre, şikayet edeceğine yardım etsin. sen de saçmalama cam falan silinir mi ben normal zamanda silmiyorum, yarım gün bi kadın al 50 liraya yapsın o büyük işleri, ne zorun var
Sen yınede ofke ıle temızlıge gırısme esının dusuncesınden elestırısınde cok cok daha onemlı karnındaki bebegın, belkı canı baska bırseye sıkkındıda sana sarmıstır işte
Günaydın kızlar bugün neşem yok...akşam eşimle tartıştık... beni 9 yıl önceki hamileliğimle kıyaslıyo evde hiçbirşey yapmıyosun hiçbirşeye elini sürmüyosun dedi çok zoruma gitti....halbuki daha geçen hafta sadece 3 saat evi süpürüp sildim tozları aldım mutfağa dokunamadım napiim çok yorulmuştum... bu haftasonu mutfağı temizlicem camları silicem perdeleri yıkıcam sonrasını o düşünsün artık
saolun kızlarda gerçekten kendim yapmak istiyorum belki bebişimle yorulucaz ama ona bi ceza vermem gerek bu ceza nasıl olur bilmiyorum ama yarın o evi tertemiz görecek kafaya koydum... en nefret ettiğim şeydir başkalarına kızıpta sinirini benden çıkarması ki şu halimde yapacağı en son şey bu olmalı sonuçta onun bebeğini taşıyorum ve ben bu bebeğe sahip olmak için nerdeyse 3 yıl bekledim şimdi böyle davranması çok canımı yakıyo
normalde inan 5 dk yerimde oturmam temizlik hastasıyımdır ama gerçekten hem hamileliğin veridği ağırlık hem yaşın verdiği ağırlık beni yoruyo ama anlamıyo işteher hamilelik farklıdır, eşine kızıp da kendini temizliğe verme bebişini düşün, öncelik kuzucuklar her zaman:) bırak her yerde tertemiz olmasın, azar azar kendini bebişini yormadan yaparsın, bu dönemde daha da anlayışlı olması gerekirken olmamış bu canım yaben az ayakta dursam inan sırtım çok ağrıyor, eski enerjimiz nerdeee:)
saolun kızlarda gerçekten kendim yapmak istiyorum belki bebişimle yorulucaz ama ona bi ceza vermem gerek bu ceza nasıl olur bilmiyorum ama yarın o evi tertemiz görecek kafaya koydum... en nefret ettiğim şeydir başkalarına kızıpta sinirini benden çıkarması ki şu halimde yapacağı en son şey bu olmalı sonuçta onun bebeğini taşıyorum ve ben bu bebeğe sahip olmak için nerdeyse 3 yıl bekledim şimdi böyle davranması çok canımı yakıyo
evet canım 12 de gidicem
canım bende kamudayım aynı izin sıkıntılı değişen birşey yok dün başkanımız 1 sene bekleyemedin hemen çocuk yaptın dedi çok sinir oldum hiç altta kalmadım bende 4 çocuk istemesini biliyorsunuz başkanım benim yaşım 27 hangi araya sığdırayım ben peki dedim sustu birşey demediözel bi şirkette canım muhasebeciyim üst üste izin alınca tavır yapıyolar dün izinliydim pazartesi aşı vardı öğleye kadar izinliydim
23 haftadan sonra güçlenecek insallah daha yarım kilo bile değillerKızlar biz bebek hareketlerini ara sıra sadece güçlü olanlarıyla hissediyoruz ya onlar da dokunuş ya da dürtme gibi oluyor.
Ne zamandan sonra tekme şeklinde hissedeceğiz acaba?
benim eski patronumda bana öyle yapmıştı işte hatta söylemedim bile 4 yıl çocuk yapmama şartıyla işe almıştı benicanım bende kamudayım aynı izin sıkıntılı değişen birşey yok dün başkanımız 1 sene bekleyemedin hemen çocuk yaptın dedi çok sinir oldum hiç altta kalmadım bende 4 çocuk istemesini biliyorsunuz başkanım benim yaşım 27 hangi araya sığdırayım ben peki dedim sustu birşey demedi
normalde inan 5 dk yerimde oturmam temizlik hastasıyımdır ama gerçekten hem hamileliğin veridği ağırlık hem yaşın verdiği ağırlık beni yoruyo ama anlamıyo işte
Kızlar ben içerde döndüğünü de hissediyorum.resmen balık gibi kayiyor masallah elhamdulillahbenimki ara sıradan daha fazla son zamanlarda ve daha güçlü, tekme bu mu diye düşünüyorumilerleyen zamanda daha iyi ayırt ederiz herhalde:)
Zeynep Gençler!!! Ben üsküğdardan kartala gittim o kadın için... Muhteşem! Ama oralardaki hastanelerde doğum yaptırtıyomuş o yüzden ona devam edemiycem evime de çok uzak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?